פורום מיקה

conio stdio

New member
נו באמת, זו סתם צביעות ../images/Emo151.gif(צבוע)

כשמפורסם הוא סטרייט ממלאים את דפי הרכילות בעם מי הוא יוצא ועם מי הוא שוכב ואם במקרה הוא הומו אז שששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!! אסור לדבר על זה!. וזה לא שהוא חי ומבקש להסתיר, הוא מת וזה ידוע לכל ככה שההשתקה ההיסטרית הזו לא לעניין בעיני. זה ממש לא ליברלי ונאור, זה בדיוק ההפך כי אהבה לגברים היא לא "פרט זניח" בהשוואה לאהבה לנשים. להפך, זה היה חלק מהמהות שלו ומהזהות שלו וכמובן גם מהשירים שלו והיצירה שלו. מי שרוצה להדחיק את זה לא יוכל אף פעם לרדת באמת לעומקו לעומקם גם אם ירצה.

conio stdio

New member
או במילים אחרות זה קצת טיפשי

שבפורום שמנתחים כל פרט קטן שקשור אליו יחליטו להתעלם ואפילו למחוק חלק מהותי מחייו.

BQL

New member
אני לא יודעת מה איתך אבל

אותי באופן אישי זהלא מעניין. חוץ מזה שאף אחד לא התעלם, בסה"כ אמרו שזה לא קריטי, ושזה לא גורם משפיע בהערכת האמן ו/או המוזיקה שלו (מה גם שדיברו על מיקה ולא על פרדי). בכל מקרה זה לא מן הראוי להיכנס לאנשים לורידים, ועובדה שאני בטוחה בה היא שכל אותם אנשים ששומעים ואוהבים לשמוע את אלטון ג'ון, פרדי או כל אחד אחר עם נטיות דומות יודעים על זה ובכל זאת ממשיכים לשמוע את המוזיקה וליהנות ממנה. מה שיותר לא ליברלי ונאור הוא ההתעסקות עם הפרטים הצהובים האלה והכל כך לא חשובים בעליל. אני את שלי אמרתי.

conio stdio

New member
אז זהו

זה לא פרט צהוב זו פשוט עובדה שקשורה בין היתר ליצירה שלו. זה שהוא היה הומו זה לא רק עם מי ואיפה וכמה הוא שכב (צהוב) אלא במי הוא התאהב ומה הוא הרגיש ולמי הוא כתב שירים (לא צהוב). מי שהומוסקסואליות מתקשרת לו אך ורק לדברים צהובים זה מעיד בעיקר עליו.

ketas

New member
הממ

אני תמיד בעד פתיחת פורומים חדשים, אבל נראה לי שקודם כל הוא די מתחיל אז אולי עדיף להתחיל עם קומונה ואם יהיו הרבה חברים לפתוח פורום. וגם אני לא כ"כ בטוחה בקשר הישיר, זה שהשיר "גרייס קלי" נשמע דומה לסגנון המוזיקלי של חלק מהשירים של קווין לא כ"כ מקשר אותו. אבל בכל אופן, בהצלחה, ואפילו אני אקפוץ לבקר בפורום/קומונה

מיקה!../images/Emo99.gif

אני לא מסכימה אתכם שאם הוא זמר מתחיל אז לא מגיע לו פורום, אם לרוני סופרסטאר יש גם לו מגיע. אבל בשביל לפתוח פורום את צריכה קומונה שתהיה ממש פעילה, ואז תפוז יחליטו אם אפשר לפתוח או לא.

למעלה