פורום מדברים על החולים

• פותח הנושא pov2
  • פורסם בתאריך

pov2

New member
פורום מדברים על החולים

חוץ מתה וכדור מציצה- יש עוד רעיונות כיצד להלחם בכאב גרון?

מעמקים39

New member
חחחחחחח פוב נשמה למה אתם הגברים כאלה עלובים?

כולה כאב גרון. לא ביקשו ממך ללדת. לא ביקשו ממך לסבול כאבי מחזור... וכו.
קצת חולים וכבר הולכים למות. אם הייתם צריכים להביא ילדים לעולם האנושות היתה נכחדת כבר מזמן.
אז שמע, אני ממליצה לך להזעיק רופא ולהתאשפז מיד

pov2

New member
אין להקל ראש בכאב גרון

ולגבי הלידה, נתת לי רעיון- אולי אפידורל ישים קץ לכאבי הגרון שלי :)
&nbsp

מעמקים39

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אאני111

New member
למה להשמיץ?

אני גבר ואני נכה ועברתי המון בחיים.....ולא יודע מה איתך אבל להתמודד אם נכות הפעמים יותר כואב

מעמקים39

New member
למקרה שלא הבנת, פוב ואני מתלוצצים

אז אל תתקע לי את הנכות שלך, אתה לא היחיד שמתמודד עם דברים ובטח שלא הנכה היחידי כאן ואם כבר משווים נכות של גברים לנכות של נשים אז ברור שגם בתחום הנכויות, נשים סובלות יותר מעצם היותן נשים ובכל זאת מתפקדות טוב יותר למרות הנכות.

אאני111

New member
לא השוותי כלום

ובטח שאני לא מפיל על אף אחד את הנכות שלי....איפה ראית השוואה?ואת מסיקה שבגלל שאת אישה ואת בוכה כל הזמן שזה סימן שלנשים כואב יותר...לא נכון צאי מהסרט!

מעמקים39

New member
חחח שמעת פוב? זה הזמן להניח את האשכנזיות שלך בצד

ולהתמסר לעדות המזרח. אתה צריך להתחיל להזריק פלפל חריף לווריד

למעלה