30 אחוז זה לא פרומיל...
ויש הבדל בין התנגדות למלחמה ובין שמאלנות "ערבית". אני לא חושבת שמישהו פה יכול להגיד על אדם כמו יושקה פישר שהוא שמאלן "ערבי". אני מתנגדת למלחמה. כל מלחמה. המלחמה הספציפית הזאת בפרט. אני בטח ובטח לא חושבת שסדאם הוא איש טוב לב, חביב אל אזרחי מדינתו, שוחר שלום ואחוה, אבל גם לא חושבת שיש צורך במלחמה בסדר גודל כזה כדי לנפנף אותו, במיוחד כשברור, אחרי שבועיים של מלחמה, שלא ממש מעניין אף אחד איפה הוא, אם הוא חי או מת (גם ראמספלד וגם בוש אמרו כבר שזה לא ממש רלוונטי) או אם יימצא ה"נשק להשמדה המונית", כי הרי המטרה של המלחמה הזאת לא ממש ברורה לאף אחד. אני שמחה בשביל הגרמנים, הצרפתים, הסינים והרוסים שהממשלות שלהם היו ספיק אמיצות כדי לא לשלוח אותם לקרב המיותר הזה, ובשביל ההולנדים שהממשלה שלהם לא יכולה לשלוח אותם (ממשלת מעבר אחרי בחירות). יש הבדל בין לחשוב שהאמריקאים עושים פה טעות ענקית לבין תמיכה בסדאם. ו... למי שלא הבין - ההודעה הקודמת שלי היתה מיועדת אל הכותב "גלובוס31" שטוען שאני שונאת את ישראל, שונאת ישראלים, והיתה מלאה בציניות האופיינית לי. השלב הבא ב "מפת הדרכים" של "הקואליציה" הוא מדינה פלשתינאית. כמה ישראלים יתמכו בזה אז?