פורום יקר... תודה לכל מי שזכר שיש לי היום יום הולדת... ממש תודה..
M mey17mey New member 12/6/06 #2 =\ =\ אני קצת חדשה פה אז לא ידעתי שיש לך יום הולדת אבל אם הייתי יודעת הייתי אומרת לך הממממממממממממון המוןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבבבב אז קבל ממני מזל טוב אפילו אם זה קצת באיחור
=\ =\ אני קצת חדשה פה אז לא ידעתי שיש לך יום הולדת אבל אם הייתי יודעת הייתי אומרת לך הממממממממממממון המוןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבבבב אז קבל ממני מזל טוב אפילו אם זה קצת באיחור
M Monster Of Glory New member 12/6/06 #3 לא היה לנו מושג שיש לך יום הולדת. אמרת את זה למישהו? הוספת את זה ללוח הארועים שלנו? מצטערים, איך היינו אמורים לדעת שיש לך יום הולדת כשלא אמרת לנו?
לא היה לנו מושג שיש לך יום הולדת. אמרת את זה למישהו? הוספת את זה ללוח הארועים שלנו? מצטערים, איך היינו אמורים לדעת שיש לך יום הולדת כשלא אמרת לנו?
ל לאונרדו החייל New member 13/6/06 #7 זה בסדר הוא רשם את זה לכל הפורומים שהוא אי פעם כתב בהם הודעה. אני אישית נתקלתי כבר בהודעה הזאת בפורום אביב גפן והיהודים. ובאופן די מוזר בשלושתם ענו לו בערך את התשובה שאת ענית...
זה בסדר הוא רשם את זה לכל הפורומים שהוא אי פעם כתב בהם הודעה. אני אישית נתקלתי כבר בהודעה הזאת בפורום אביב גפן והיהודים. ובאופן די מוזר בשלושתם ענו לו בערך את התשובה שאת ענית...
D Drorrrrrr New member 12/6/06 #5 מזלטוב, אושר ושמחה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif
ה הסייד הנודד New member 13/6/06 #6 mazal tov ah shelo סתאאאאאאאאאאאאאם יום הולדת שמח, נראה לך שלא זכרנו? זה אתה לא זכרת