פורום יקר

sarah

New member
פורום יקר

אתמול לפני 4 שנים לועזיות כתבתי הודעה ראשונה בפורום הארי פוטר-הספר, כדי להמחיש ^^--- גיל 12 כמעט 13 עד ל16 כמעט 17. כיתה ז',ח',ט',י',יא', בזמנו פורום הארי פוטר האחד והיחיד בין רשימת הפורומים הפתוחה והקטנה של תפוז הקטן והמסכן לפני שהפך למעצמת פרסומות עם מוטיבים מיניים (כן!!!!!! לעזאזל!!!! אני שונאת את זה
) אוקי בכל מקרה, 4 שנים זה הרבה זמן. עשיתי פעם רשימה בכתב פצפון שתפרס על פני 4 דפים בערך על כל מה שהפורום שינה והעיל בחיי אך אני מגיעה למסקנה שאין צורך ברשימה כי אני כבר לא רואה את חיי כפי שהם היום בעלדיכם ובלעדי כמה אנשים שכבר לא נמצאים. כי, כן ובכן עכשיו אני בן אדם שמרגיש שהוא כמעט מבוגר ואין ספר שהשהות פה פחות מרכזית ומשפיעה עליי, למרות שהיא עדיין ואני אוהבת את הפורום יותר מאוכל
אבל, אז בזמנו...אוה...אני שמחה שהתנגש המקרה כך שהצטרפתי ופגשתי באנשים מטורפים וטובים כל כך. ויש יותר מדיי סיבות למה, מה זה משנה כבר בכלל. החיים שלי, זאת הסיבה. וכאן מגיעה הנקודה שמחברת את העובדה שאני כותבת באיחור מחפיר של יום וחצי, הרי הפורום כל כך חשוב ואני לא טרחתי להצהיר על שום דבר בזמן, ובכן זה מראה משהו מעניין- אתמול הייתי כה עסוקה בעניינים חברתיים נעימים שלא הייתה לי דקה להיכנס לפה
, ו...זה טוב לא? כי לא הייתי ככה לפני 4 שנים, ואתם והאנשים האחרים שלא פה עזרתם בזה כל כך, כל כך כל כך המון- להיות פחות פרנאוידית וכל כך לא בטוחה וכו'. לא שעכשיו אני בסדר
זה ברור לכל אחד, אבל עכשיו אני מסתובבת סביב נקודת הסבירות ^^ ^______^ כן, נכון שגדלתי ונהייתי יותר מתוחכמת (שזה חבל במידה מה) אבל אין ספק שזה היה נראה אחרת בלעדי ביזבוז הזמן הבלתי סביר בפורום ובמפגשים. נראה לי שאת רוב הזמן ביליתי בין המקרר של לירון לסלון.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שרהשרה שרהשרהשרהשרהשרה

נאמ מזלטוב
4 שנים זה חתיכת זמן.0_0 נאמ שמחה שהבאת אוית לכאן בעקבותיך
נאמ ההודעה הזאת נראית כ"כ לא טיפוסית לך, מה שתית??

sarah

New member
תודה,דיאט קולה

וגם כתבתי ברצינות קצת לא נוחה, כי לא נוח לי היום

sarah

New member
בעצם, זה כי אני רבת פנים

ואפילו שאת מכירה אותי לנצח וממש מקרוב אני עדיין מפתיעה!

sarah

New member
עוד כמה נקודות חסרות טעם

בגלל הפורום אני אוהבת את סוויד...ו...בגלל הפורום...אוקי...הכל...בסדר?הכל!!!!! כל הדברים החשובים שלי בחיים!!!! אלוהים אדירים!!!! מוות!!! אילו הייתם יודעים שהשפעות רבות עליי נגיד ממה מורכב חייו של כל אדם? -אוכל -מין -חברים שלו -תחביבים (סליחה על הניסוח המעט מלוכלך והמעצבן): מוסיקהמ-פגשתי את מעיין-->סוויד , טבעונות-כשהלכתי לבכורה של הסרט הראשון חילקו לי שעם עלון בנושא שגרם לי להיות בסופו של דבר טבעונית, זהות מינית
-מה הייתי עושה לולא ארז ואח"כ פורום גאווה צעירה, חברויות-כתבתי קודם. והיו לי במהלך הזמן כמה חברים מאוד מאוד טובים זהו אני אסתום. אוקי.

Thestral

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

הרבה, לא ראיתי אותך. המון, לא פגשתי אותך. כמעט, לא דיברתי איתך. אבל את fucking אחלה בת-אדם
D:
הישארי איתנו עוד

sarah

New member
../images/Emo6.gif

תחילת ההודעה ללא ספק מראה איך הגעת למסקנה שבסופה
XD טוב, אבל תודה! :] :]
אני אישאר, כאילו שיש לי ברירה! :)))))
אני לא יכול להינתק תודה שאתה כזה נחמד

yo t a m

New member
שרה ../images/Emo13.gif

המ, התחדשי
אם כי לאהוב את הפורום יותר מאוכל זה לא טוב במיוחד, כי אז את עלולה יום אחד להיתקע מול המחשב ולרעוב למוות
טוב שאת בפורום.

sarah

New member
((חיבוק חונק))

תיזהר, אני עלולה לתת לך חיבוק אמיתי, אתה קרוב מדיי

sarah

New member
מי זה?../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif תודה!

ברוכ/ה הבא/ה לכאן

Kryptonite

New member
שררההה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה אוסיף ומה אומר, לי זה כבוד לחלוק את דפי הפורום איתך קר. (אין לי כוח לחשוב על חרוז :X)

sarah

New member
:] ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אתה בישי חתיך. תתעלה על זה!

Gizmo15

New member
שרררהההעעע../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

אני שמחה שהצטרפת והבאת לנו את עצמך
ואני שמחה שהבאת לנו את המ.ש.ט
(שעוד לא קראתי
*קסם מכה את עצמה*) ואני שמחה שהבאת לנו את אורה
ואני שמחה שהבאת לנו את המפלצות
אני סתם שמחה בכלליות
(ת'אמת, אני יותר עייפה משמחה אבל מילא
) מזל טוב^_^

Silver Fox

New member
שרההה! ../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

ואו, 4 שנים זה הרבה. *מסתכלת על שרשור השנתיים בפורום שלי שפתחתי לפני שבוע ומרגישה צוציקית* המון מזל טוב. שתישארי כאן עוד הרבה, הרבה שנים
בעצם, אחרי שתסיימי ללמוד תלכי לצבא ואז תעבדי ותתחתני ותלדי ילדים. אז אולי לא תישארי אז. אבל אם תגיעי מדי פעם לארח לאנשים שיהיה אז זקני הפורום (כמוני
) אז זה יהיה נחמד. ^_^

sarah

New member
אמ

תודה ונראה לי שאני אנסה לשמור על קשר קבוע בכל מקרה:) גם עכשיו אני לא ממש בקשר עם מישהו או באה ליותר מדיי מפגשים אך קרביי קשורים אל הדף אינטרנט הזה ואני לא אינתק ממנו בקלןת :&quot
ואת באמת ילדה קטנה!! אני פי 2 יותר קשישה ממך
מפחיד כחושבים על זה ככה...ברר...רועדות לי הידיים

למעלה