פורום יקר
אתמול לפני 4 שנים לועזיות כתבתי הודעה ראשונה בפורום הארי פוטר-הספר, כדי להמחיש ^^--- גיל 12 כמעט 13 עד ל16 כמעט 17. כיתה ז',ח',ט',י',יא', בזמנו פורום הארי פוטר האחד והיחיד בין רשימת הפורומים הפתוחה והקטנה של תפוז הקטן והמסכן לפני שהפך למעצמת פרסומות עם מוטיבים מיניים (כן!!!!!! לעזאזל!!!! אני שונאת את זה
) אוקי בכל מקרה, 4 שנים זה הרבה זמן. עשיתי פעם רשימה בכתב פצפון שתפרס על פני 4 דפים בערך על כל מה שהפורום שינה והעיל בחיי אך אני מגיעה למסקנה שאין צורך ברשימה כי אני כבר לא רואה את חיי כפי שהם היום בעלדיכם ובלעדי כמה אנשים שכבר לא נמצאים. כי, כן ובכן עכשיו אני בן אדם שמרגיש שהוא כמעט מבוגר ואין ספר שהשהות פה פחות מרכזית ומשפיעה עליי, למרות שהיא עדיין ואני אוהבת את הפורום יותר מאוכל
אבל, אז בזמנו...אוה...אני שמחה שהתנגש המקרה כך שהצטרפתי ופגשתי באנשים מטורפים וטובים כל כך. ויש יותר מדיי סיבות למה, מה זה משנה כבר בכלל. החיים שלי, זאת הסיבה. וכאן מגיעה הנקודה שמחברת את העובדה שאני כותבת באיחור מחפיר של יום וחצי, הרי הפורום כל כך חשוב ואני לא טרחתי להצהיר על שום דבר בזמן, ובכן זה מראה משהו מעניין- אתמול הייתי כה עסוקה בעניינים חברתיים נעימים שלא הייתה לי דקה להיכנס לפה
, ו...זה טוב לא? כי לא הייתי ככה לפני 4 שנים, ואתם והאנשים האחרים שלא פה עזרתם בזה כל כך, כל כך כל כך המון- להיות פחות פרנאוידית וכל כך לא בטוחה וכו'. לא שעכשיו אני בסדר
זה ברור לכל אחד, אבל עכשיו אני מסתובבת סביב נקודת הסבירות ^^ ^______^ כן, נכון שגדלתי ונהייתי יותר מתוחכמת (שזה חבל במידה מה) אבל אין ספק שזה היה נראה אחרת בלעדי ביזבוז הזמן הבלתי סביר בפורום ובמפגשים. נראה לי שאת רוב הזמן ביליתי בין המקרר של לירון לסלון.
אתמול לפני 4 שנים לועזיות כתבתי הודעה ראשונה בפורום הארי פוטר-הספר, כדי להמחיש ^^--- גיל 12 כמעט 13 עד ל16 כמעט 17. כיתה ז',ח',ט',י',יא', בזמנו פורום הארי פוטר האחד והיחיד בין רשימת הפורומים הפתוחה והקטנה של תפוז הקטן והמסכן לפני שהפך למעצמת פרסומות עם מוטיבים מיניים (כן!!!!!! לעזאזל!!!! אני שונאת את זה