פורום יקר,

פורום יקר,

אמא שלי עוקבת אחרי. אני לא אוכל לכתוב יותר בפורום הזה. אתם לא מאמינים כמה קשה לי לכתוב את ההודעה הזאת, אבל אני חייבת, לא כי היא מכריחה אותי, רק כי ככה אני מרגישה יותר בטוח. אני מקווה שבזמן הקצר שהייתי פה הצלחתי להעלות חיוך אחד או שניים ואולי אפילו לעזור למישהו, רק קצת. תדעו שאתם עזרתים לי מאוד, מאז שהייתי כאן הביטחון העצמי שלי עלה לשחקים ואני מרגישה שכיום אני הייתי בתאדם שונה לחלוטין אם לא הייתי כותבת כאן. אוהבת תמיד, הילה.

ranushh

New member
../images/Emo7.gif.....

אנחנו נתגעגע הילה...מאוד. ואולי אם תהיי לבד בבית,או ממחשב אחר..תוכלי לכתוב כאן... ואם לא תוכלי אז לפחות שיהיה לזמן קצר.. באהבה ענקית!
יהיה טוב...הכל יעבור!!

resputin

New member
../images/Emo4.gif

מספר עצות; 1. תמחקי Cookies וגרמי ל-Adress Bar לאבד היסטוריה די מהר. 2. נסי לכתוב ממחשבים אחרים, אפילו בתור אורחת אבל שיהיה לנו שם מוסכם שנדע שזו את. 3. בדקי פאסיבית מפעם לפעם מה קורה בפורום, גם תבואי למפגשפורום. בתקווה בקרוב היא לא תבלוש אחרייך.
. שובי מהר.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאוי, לא.

כשהורים מתחילים לעקוב אחרי הילד שלהם, להחליף ניק/לכתוב ממחשב אחר וכאורחת לא יעזור. עם הזמן המצב עשוי להשתפר (ההורים ישכחו שהיא כתבה פה, והיא תוכל לחזור לפה בשמחה ^-^ (כיף!)

Rifted puppet

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מזתומרת עוקבת אחרייך?! את בכל זאת באה למפגש נכון?

AnnieBanannie

New member
כמה עצוב...../images/Emo10.gif

את היית הראשונה שדיברה איתי
ועכשיו את הולכת:(

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifחיח.

אמא שלי קוראת פה גם. אני לא אתפלא עם כל המשפחה קוראת פה, ובשאר הפורומים שלי. הורים זה עם משועמם,. בהחלט. אני גאה להגיד שאני מרגישה כאילו אני הכי מבינה אותך בעולם

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

בטח שהצלחת להעלות חיוך
, המשפטים שאת כותבת בסוף ההודעות שלך שולטים
וגם השאלות שלך לאנשים חדשים בפורום
חבל, רציתי לראות אותך במפגש פורום...
(רגע, יכול להיות שאת תבואי אליו בכל זאת?
). שמחה שהפורום עזר לך, ו...מקווה שכן תצליחי להיכנס לפורום מדי פעם, מבית של ידיד/ה...

James Hammerton

New member
מחפשת יקרה ../images/Emo24.gif

יהיה ממש חבל אם תעזבי את הפורום, גם בשבילך (אני חושב) וגם בשבילנו
קודם כל, אולי כדאי לנסות את הפעולות שרביב מציע (למחוק היסטוריה וכו')? ואם לא, אז תדברי עם אמא שלך על זה. אם היא לא מכריחה אותך אולי היא תסכים לכבד את הפרטיות שלך ולא לקרוא כאן?

kreacher

New member
../images/Emo4.gif

מגעיל לשמוע על דברים כאלה... אני אמנם חדש, אבל קראתי הודעות שלך והן יחסרו. שובי תשובי.

למעלה