פורום יקר!

greeneye

New member
פורום יקר!

הגיע הזמן לקבוע תאריך למפגש. 1.תציעו מקומות. 2. אני מצרפת פה תמונה של לוח שנה כזה, תסמנו עליו בצייר תאריכים שאתם ממש אבל ממש לא יכולים בהם, תשמרו ותעלו חזרה לפורום.

greeneye

New member
טוב....

אני מציעה או את עזריאלי או את הסינמה סיטי או משו כזה. והתאריכים שאני לא יכולה

red tomato

New member
אמנם אני לא מהחבורה המרכזית בפורום

ולא כותבת הרבה, אבל אני אשמח לפגוש את כולכם אם יתאפשר לי.

Kido2222

New member
סימנתי תאריכים שאני לא יכול...

בעיגול... אלו תאריכים שאני עובד... אני אומר שנקבע מפגש באוגוסט... הוא נראה לי נקי למדי... וגם... ככה אני אוכל להתאים משמרות לזה... ולא תיהיה בעיה...

גל...

סתם יצא לראות את ההודעה שלך במקרה אז שתדעי שאנחנו מה-12 עד ה-22 בחלוץ הנהגתי...

לוּבּה

New member
וול..

לדעתי כדאי להיפגש בעזריאלי או ברמת החייל
סתם, זה מעצבן להגיע לשם. אז נראה לי שהמקום הכי טוב הוא עזריאלי. ובקשר לתאריכים-הצייר שלי קצת פיטש ואני לא יכולה לסמן. אבל כשיהיה תאריך אני אנסה להתאים את עצמי.

mati88

New member
אהמ אההמ...

ישלי רעיון, על מנת שיהיה יותר קל לרכז את התאריכים בהם *לא* יכולים, כל מי שמוסיף תאריך, יסמן את זה על אותו לוח... כלומר אני אוסיף את שלי על זה שגל סימנה בו, אביעד על שלי, וכו וכו וכו... ככה יהיה יותר קל לראות באיזה תאריכים אפשר ובאיזה אי אפשר לעשות... גם מי שכבר סימן שיוסיף

mati88

New member
תאריכים של כל מי שכתב,

חוץ מאביעד שהצבעים והצורות בילבלו אותי, ככה שהוא יצטרך להוסיף את עצמו בעצמו... תוסיפו את עצמכם לזה (נעלם לי הצייר מהמחשב אז תסלחו לי):

mati88

New member
וזה לא עובד, כמובן...

ככה שאני לא יכולה להוסיף את עצמי גם, בכל מקרה אני לא יכולה בתאריכים4.7-18.7 אם מישהו יכול לסכם את של כולם זה יהיה נוח מאוד...

פIלי

New member
סבבה ../images/Emo45.gif

אני לא יכול בטוח רק ב- 1.7-7.7 אבל כבר סימנתם (השבוע הראשון של אוגוסט), בינתיים אין לי תוכניות למשהו אחר.. אבל אם זה בבוקר, אז עד ה 20.6 אני מדריך בקייטנה, ככה שאני יכול לצאת רק בשעה 1-2. (או ב 4 אם זה יום של נסיעה.. אבל בעצם, יש הרבה נסיעות לתל אביב.. אז זה יותר טוב). ליש, אחלה פרח.

פIלי

New member
לעזאזל

יוני, יולי, יולי, יוני, למי אכפת. התכוונתי עד ה 20.7, וב 1.8 - 7.8.

Yuvalenko

New member
אז בואו נסכם ../images/Emo26.gif

לפי מה שאני רואה, אפשר להיפגש ב30 לאוגוסט. אה רגע, אני לא יכול, יש לי שיעורי תגבור במולדת.

למעלה