פורום יקר

טלישקה

New member
פורום יקר

שאלה לי, התחלתי לצאת עם בחור צעיר ואלמן ומקסים, הקשר מאוד נראה לי אבל אני מרגישה צורך/רוצה להתעניין יותר אבל לא יודעת איך ומה ומתי לשאול על אשתו? אודה לעצתכם.

תנסי לדבר איתו

תראי אם הוא מוכן לשתף , אם הוא מסוגל לדבר על העבר שלו איתה כי היא תמיד תהיה חלק מהעבר שלו

betti27

New member
נסיכת הכוכב, לא ענית לה על מה שהיא שאלה.. היא

בעצם שאלה איך לעשות את הצעד הראשון אם הוא מוכן לשתף או לא זה יהיה בהתאם לזה שהיא תדע קודם איך לפנות אליו בנושא...

כל אחד הוא עולם ומלואו

אין עצה איך לדבר עם אדם/אשה על הנושא של האובדן שלו חשוב ליצור קשר טוב של חברות, ורמת תקשורת טובה , אז יצוצו סיפורים ממנו שהוא ירגיש קרוב , הוא עשוי לפתוח את הנושא של עברו , כי אשתו ז"ל היא חלק מעברו והיא תמיד להיות בתוך נשמתו כל עוד הוא חי , חשוב שהוא ירגיש צורך לשתף לכן בשלב הראשון לפתח קשר קרוב וקשר של שיחה אישית גם על העבר וגם על ההווה אטז הוא עצמו יפתח את הנושא , חשוב שזה יבוא ממנו , כי זה תמיד מלווה בכאב אסיים בבדיחה שאני יצרתץי בעבר יודעת את ההבדל בין גרוש לבין אלמן אצל הגרוש מתה האהבה הוא מתרחק ממנה , ( הוא מתחבר לאשה כמו כבדהו וחשדהו , רגשעת הוא מאד זהיר ) אצל האלמן מתה האהובה אבל הוא מלא באהבה אליה וכל אשה שהוא יגש אליה הוא בא ממקום של רגש ושל השוואה אצלו קשר עתידי הוא תמיד בשלישה , הוא אהובתו המלאכית ואהובה החדשה וכל אשה חדשה שנכנסת לחייו צריכה לדעת שפה ואליך חיים בשלישיה כי תמיד אהובתו תהיה שרויה בליבו כי היא חלק מעברו

טלישקה יקירה

נושא האישה שאיננה יעלה ברגע שירגיש מספיק בטוח לעלות אותו , תני לא זמן והרבה אמפתיה .. הצורך שלך לדעת ולחקור צריך להתאזר בסבלנות .ואת יכולה רק לשאול ברמז ולראות את תגובתו ,ירצה יספר לא ירצה המתני שהוא יהיה מוכן לכך .

טלישקה

New member
זה לא צורך לחקור זה צורך להראות התעניינות ולא

אטימות. פשוט היתה לי הרגשה שהוא מצפה שאני אשאל/אתעניין ואני מרגישה לא בנוח ולא יודעת איך לעשות את זה.

yamkachol

New member
תשאלי אותו. את מאוד רגישה(כך מתרשם) ולכן,

תשמחי על הכמיה הטובה שלכם, ששאלתך, תתקבל בהבנה. זו שאלה כ"כ מתבקשת ומובנת - שבד"כ שואלים מיד כשמכירים.(בפגישות רשמיות).

שיבולת7

New member
אני אענה מהכיוון שלי...

(ואני מייצגת את עצמי בלבד.. ) אני נמצאת בזוגיות חדשה , לאחר שהתאלמנתי לפני כמעט שנתיים מבעלי, שהיה בן זוגי היחיד במשך 18 שנים. המצב הזה של להיות עם בן זוג חדש, הוא מורכב ולא פשוט מהרבה בחינות. (בייחוד כשמעורבים גם ילדים קטנים משני הצדדים), אבל הוא גם מרגש , מעצים וממלא באושר וחיות. זה נכון שבעלי ז"ל יהיה תמיד חלק מחיי, אבל אני לא מסכימה עם זה שבן זוגי החדש צריך לחיות ב"שלישייה". הזוגיות שלי איתו היא משהו אחר ,רק של שנינו, ואני לא עושה השוואות. היא "בנוסף" ולא "במקום". אין ספק שאחד הדברים שתורמים לקשר ביננו הוא העובדה שאני יכולה לדבר על בעלי באופן חופשי, ולא לחשוש שזה מביך..והעובדה שכשזה כן מביך אותו..הוא מרגיש מספיק נוח כדי להגיד לי את זה. אני מאמינה בכנות,פתיחות וישירות כבסיס לקשר בין אנשים. (לא רק זוגי..). לו הייתי אני במצבך, אני חושבת שהייתי אומרת לבן הזוג החדש שאני מאוד רוצה להיות חלק מחייו, ומאחר שמי שהוא היום הוא תוצאה של מה שחווה, הייתי רוצה לדעת על הפרק הזה בחייו. הייתי מבקשת ממנו למתוח עבורי את הגבול בין הסקרנות והדאגה הלגיטימית, לבין "חקירה" או "חטטנות". (זה גבול נסתר, ושונה אצל כל אחד ואחת..) , ולעזור לי לעזור לו לשתף אותי בחייו. שיהיה המון בהצלחה ! שנה טובה וגמר חתימה טובה...

שיבולת7

New member
משום מה מערכת המסרים לא עובדת...

נסי לשלוח לי מייל דרך הכרטיס שלי.

שיבולת יפה כתבת

כל מילה שכתבת נשמצעת הגיונית ונכונה. שמחתי לשמוע שיש לך זוגיות חדשה . שיהיה בהצלחה מכל הלב .

למעלה