אחד רק שלנו רק מי שבפורום הזה..ולא חג שמח מפורום אחר... אולי זה באמת היה רעיון גרוע...חומר למחשבה!
ט טול טולה New member 23/4/05 #38 אחד רק שלנו רק מי שבפורום הזה..ולא חג שמח מפורום אחר... אולי זה באמת היה רעיון גרוע...חומר למחשבה!
E Eden McFadden New member 23/4/05 #31 ../images/Emo20.gifאז שהמנהלת תשרשר את כולם לשירשור אחד גדול של "חג פסח שמח"
ק קרן הפ66ה New member 22/4/05 #3 פורום סקעת../images/Emo99.gif לפורום :הראל סקעת חג-פסח כשר ושמח! מאחלים פורום אהבה מעבר לפינה (819).
ה היחפה עם כתר של זהב New member 23/4/05 #54 פורום יפה שלי! ../images/Emo60.gif לא הספקתי לכתוב כאן היום.. ואני בקרוב יוצאת לחגוג את חג הפסח.. אז רק רציתי לאחל לכולכם חג פסח טעים, מהנה ולחלקכם גם כשר אנא אל תפתחו יותר שרשורי חג שמח - אלא שרשרו לכאן! אני אוהבת את כולכםםםםםםםםם!
פורום יפה שלי! ../images/Emo60.gif לא הספקתי לכתוב כאן היום.. ואני בקרוב יוצאת לחגוג את חג הפסח.. אז רק רציתי לאחל לכולכם חג פסח טעים, מהנה ולחלקכם גם כשר אנא אל תפתחו יותר שרשורי חג שמח - אלא שרשרו לכאן! אני אוהבת את כולכםםםםםםםםם!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 23/4/05 #55 אלוהים......... ../images/Emo60.gif היה מעייף לשרשר את כל זה!