חג שמח!! את יכולה לשים>> את התמונה הזאת??? (בלי הכתוב..)
ב בזוקההה New member 23/4/05 #46 חג שמח!! את יכולה לשים>> ../images/Emo82.gif את התמונה הזאת??? (בלי הכתוב..)
I i love skat New member 23/4/05 #49 סורי אבל זה לא מצליח לי!! זה עושה לי שגיאה או משהו כזה!! בכל מקרה תכנסי לאתר הרשמי שלו..ותקחי משם ת'תמונה.. לא זוכרת באיזה עמוד אבל תחפשי
סורי אבל זה לא מצליח לי!! זה עושה לי שגיאה או משהו כזה!! בכל מקרה תכנסי לאתר הרשמי שלו..ותקחי משם ת'תמונה.. לא זוכרת באיזה עמוד אבל תחפשי
I i love skat New member 23/4/05 #51 אז באחד מהם.. שתחפש..זה לא יעשה לה נזק.. חח..רק טוב..לראות יותר מ60 עמודים מושלמים.. זה לא מזיק לאף אחד..
אז באחד מהם.. שתחפש..זה לא יעשה לה נזק.. חח..רק טוב..לראות יותר מ60 עמודים מושלמים.. זה לא מזיק לאף אחד..
ר רעותתתת1 New member 23/4/05 #35 נצל"ש-כתבה שהראל מוזכר בה..יומולדת של מויאל.. http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=182524&sid=26
נצל"ש-כתבה שהראל מוזכר בה..יומולדת של מויאל.. http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=182524&sid=26
ר רעותתתת1 New member 23/4/05 #36 חחחח קלטו את זאת חחחחחחחחחחחחחחחחח וטוב מאוווווד שסקעת לא בא....הוא כבר הכין את עצמו מראש למה שהולך לקרות לו שם אז הוא לא בא כאילו הוא היה חסר....ממש ל====א! חחח משחקת אותה כאילו היא תיכננה עליו איזה לינץ ' חחחחחחח.. רק היה עומד לפניה הייתה סותמת תפה חחחח
חחחח קלטו את זאת חחחחחחחחחחחחחחחחח וטוב מאוווווד שסקעת לא בא....הוא כבר הכין את עצמו מראש למה שהולך לקרות לו שם אז הוא לא בא כאילו הוא היה חסר....ממש ל====א! חחח משחקת אותה כאילו היא תיכננה עליו איזה לינץ ' חחחחחחח.. רק היה עומד לפניה הייתה סותמת תפה חחחח
M My Shadow and ME New member 22/4/05 #23 חחח אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד... אנחנו טובעים פה בשרשורי חג שמח... תראו כמה אוהבים אותנו בכל זאת לשרשר חחחח
חחח אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד... אנחנו טובעים פה בשרשורי חג שמח... תראו כמה אוהבים אותנו בכל זאת לשרשר חחחח
ח חייכנית מקסימה New member 22/4/05 #25 חג שמח לכולכםםםםם התגעגעתי אליכם המונים כשהייתי באילת טוב, תאמת, לא התגעגעתי בכלל אפילו להורים שלי לא התגעגעתי לא רציתי לחזור תקראו חוויות בבלוג שלי קיצר חג שמח\ תשמרו על כשרות ותבקשו משו שווה בשביל האפיקומן
חג שמח לכולכםםםםם התגעגעתי אליכם המונים כשהייתי באילת טוב, תאמת, לא התגעגעתי בכלל אפילו להורים שלי לא התגעגעתי לא רציתי לחזור תקראו חוויות בבלוג שלי קיצר חג שמח\ תשמרו על כשרות ותבקשו משו שווה בשביל האפיקומן
I i love skat New member 22/4/05 #27 חחח.. גם לך חג שמחח!! אנחנו דווקא כן התגעגענו!!! אוהבתותכם אביבוש