פורום יידיש באנגלית!

פורום יידיש באנגלית!

אין לי עדיין הסבר מלא על הפיתוח החדש הזה, אבל הוא כבר קיים וניתן לכתוב ולקרוא את הפורום בממשק מלא באנגלית! פורום יידיש באנגלית. מקווה שבקרוב יהיה גם ביידיש
, אני נאיבי, הא?!

אבל כל הפורומים הומרו שם לאנגלית

תחליף את מספר הפורום ותגיע לכל פורום שתרצה. אבל בהחלט נכון שהפורום שלנו הוא אחד הפורומים שיש לו הרבה כניסות מחו"ל.

זיסער

New member
מבחינה טכנית הדבר קל מאוד

כך שלעשות ביידיש זה לא ממש קשה היות והדף בנוי בASP, שזה אומר שהדף בנוי ממסגרות. לכן אפשר לשנות קטע מסויים בדף ללא ששאר הדף ישתנה. מי מתנדב ליצור דף ביידיש?

היתה לי התכתבות על ההנהלה על זה

הצעתי להם שאני אתרגם את כל הממשק, כולל כל המערכת סביב הפורום (מסרים אישיים וכו') והם לא הסכימו לדבר הזה. אי אפשר לעשות את זה לבד כי אז נחשף לתביעה.

גאָטליב הכין פעם עמוד שלם בייידש../images/Emo13.gif

הרגת אותי מצחוק, זיסער. למה רק 1085? תוסיף מליון או שניים...

זיסער

New member
מה אכפת לך. זאל זיין

פעם מכרו בבית הכנסת סאטמר ברחוב יואל 10 את העליות לתורה. היה שם איזה ספרדי שידע לספור ביידיש ורצה להוכיח לכולם שגם הוא יודע. הגבאי התחיל דריי שקל שלישי, הוא צועק "פיר" איזה דוס אחד לא פירגן לספרדי ההוא שיעלה לתורה וצעק "פינעף". הספרדי לא נשאר פרייאר וצעק "זעקס" ומצד שני האשכנזי גם לא פירגן לו אז הוא צעק "זיבן". הספרדי צעק "אכט" והאשכנזי צעק "ניין" וכאן הספרדי צעק בקולי קולות "צען שקל" והאשכנזי עונה לו "אלף". כאן פקעה סבלנותו של הפרענק שידע לספור רק עד 10 וצעק "מה אלף? אלפיים!"

למעלה