פורום חן שלום

פורוםחן

New member
פורום חן שלום

הגעתם לפורום של חן זה שהיה פעם פורום תמיכה ואהדה היום הוא פורום של שאלות לחן היקרה (ותשובות בלי עין הרע) בנות יקרות, אנא קחו הכל בערבון מוגבל, גם רופאים צריך לדעת לסנן וכל שכן אחות שיש לה נסיון ורצון טוב אבל לא דיפלומה או ניסיון אישי לא לקחת הכל כדברי אלוהים חיים כבר אין פה שאלות והשתתפות כל מילה של חן ואתן סותמות את הגולל קחו אחריות

נועם@בת

New member
נו, הנשמה הטובה התעוררה

איך היינו מחזיקות מעמד בלי מנת צרות העין היומית שלך. את בכלל מכירה את המושג תמיכה ואהדה מגוף ראשון? אני מופתעת כל פעם מחדש ממידת הרשעות שלך ומהרצון הבלתי נדלה להשפיל ולפגוע. להטיל דופי איפה שרק אפשר, לזרוע חששות ועלבונות בכל מקום שבו אנחנו מצאנו תמיכה ואהדה. אם הייתי חושבת שיש סיכוי הייתי מסבירה לך מה פירוש תמיכה ואהדה, ומה זה פורום תמיכה, אבל אני חוששת שזה יעבור לך מעל הראש. ההבנה של זה דורשת מידת רגישות בסיסית שאת נולדת כנראה בלעדיה
עצוב לי בשבילך, אבל עוד יותר עצוב בשביל כולנו שצריכות לסבול אותך כאן.
נועם

נועם@בת

New member
למה לא עונים לאלמונית נבזית?

נכון, הייתי לא בסדר ועניתי לה, אבל זה היה קצת בשביל הקטע החינוכי- להסביר למה לא לענות לאלמונית. לרוב אני מוחקת אותה, כמו שכל אדם נקי מנגב לכלוך וצחנה. אבל לפעמים אני לא מספיקה, ואז משתרשרת אליה שרשרת של עלבונות וכעסים. האלמונית שלנו (וכן, בדקנו, רוב ההודעות אכן נכתבו בידי אותה כותבת) היא אדם מסכן. היא מקבלת מחלת ים בסירה, אבל לא מסוגלת לעלות לחוף. ולכן אחת ליום-יומיים היא מקיאה לנו כאן באמצע הסירה שלנו. זה מגעיל, זה מסריח, וזה נעשה בכוונה תחילה. אפשר אולי לרחם עליה שהיא מקיאה, אבל כל אדם בוגר יכול להפנות את ראשו ולהקיא הצידה מבלי להסריח לכולם את המקום. היא פשוט נהנית מזה. נהנית לא רק מההקאה, ומהריח, אלא מהגועל שעובר באחרים, ומהתגובות שלהם. כבר בפורום הישן של IOL סיגל טבעה את הביטוי לא עונים לאלמונית. איך יודעים שהיא האלמונית הנבזית? נורא פשוט, לוחצים על השם שלה לצד ההודעה- מה שפותח את הכרטיס האישי שלה. בכרטיס האישי תמיד נגלה שאין הודעות, או שיש עוד הודעה אחת מרושעת לא פחות. כאמור, רוב ההודעות נכתבו על ידי אותה אחת, אבל קורה לפעמים שגם לאחרות מתחשק להגיד משהו מרושע. בשבילי זה לא משנה, בשבילי כולן האלמונית הנבזית, כולן מייצגות צד מאוד מרושע באופי האדם. צד שנהנה להכאיב, לקלקל, להעליב ולהשפיל. לכן מהיום- לא עונים לאלמונית. ואם לא מתאפקים- אז רק בהודעה ללא תוכן, שלא תקפיץ. ובכל מקרה, קחו בחשבון שהאלמונית תימחק יחד עם התגובות שלה. נועם

נועם - לפעמים את לא מובנת כלל

מה שרשמה האלמונית נכון ביותר. אני גם לא רואה תמיכה ואהדה, מה שאני רואה זה עוד פורום שאלות ותשובות לחן. והכי נפלא זה שהאחות שלנו לא ממש מדייקת. אז אולי שהאחות שלנו תפתח פורום "אחיות" משלה ותניח לנו להמשיך כהרגלנו בפורום.

למה את כזו? מפריע לך שחן נמצאת

איתנו??? יש לי רעיון בשבילך,אם קשה לך לראות ולקרא את ההודעות בפורום הזה,פשוט תתחפפי מכאן. קראתי אתמול את ההודעה שלך לאופה. ועכשיו אני יכולה להגיד לך את המילים הבאות:" את מגעילה,קנאית" "ואולי תחפשי לך פורום אחר להיות פה" יאללה,מעניין מי את??? בטח את מקבלת שלילים כל הזמן לכן את רוצה להתפרק ולהוציא את העצבים. אני מציעה לך להתפרק בפורום אחר את לא אהודה כאן

שיוויתי

New member
חן יקרה,

אני מקווה שזה נכנס אצלך בעין אחת ויוצא בשנייה... אל תשימי לב, אנחנו צריכות אותך ושמחות מאוד שאת כאן

חן (*_*)

New member
גם קוטלת וגם פוחדת??????

רשעות ואטימות כשלך, לא ראיתי מימי. מצטערת לתקן אותך- יש לי הידע, (גם לדעת טובי הרופאים המומחים לפריון!!!), והניסיון - גם אישי לצערי- אינני רוצה להיכנס לפרטים, וגם סופר-מקצועי- עיסוק ולימודים בנושא+השתתפות בכנסים וקורסים לרופאים, (ודרך אגב, דווקא יש לי דיפלומה!!!). בעיקר היה לי גם הרצון, הנכונות והמוטיבציה, להשקיע שעות, רק מתוך רצון כן לעזור. אינני עונה על שאלה שתשובה נכונה לה, ניתנה על ידי מישהיא מהבנות, אלא אם הופנתה אלי, או שהתשובה שניתנה, שגוייה- לוקה בחסר. לאור תגובה מעליבה כמו שלך, אין לי מה להוסיף לעזור כאן. אני משוכנעת שמספר לא קטן של בנות, לא ישמחו לכך, אבל - אמר כבר אדם חכם : תפוח רקוב אחד, יכול לקלקל ארגז שלם. שתהיינה בריאות, ובהצלחה לכולן. אני- נעלבתי עד עומק נשמתי !!!

חן המקסימה, אני מאושרת שאת כאן,

אל תשימי לב לבנות שאכן מרושעות שמוצאות תמיד על מה להתלונן. אל תשימי לב אליהן אל תעזבי אותנו.... לא בגלל בנות כאלה בבקשה....

שיוויתי

New member
אבל חן, זה בדיוק מה שהיא רוצה

תעשי טובה ותישארי בשבילנו. למה לתת לה לנצח??? שוב, אנחנו מעריכות אותך וזקוקות לך פה לצידנו. אנחנו כבר יודעות שיש כאן מישהי כזו הרסנית וחבל שלא הזהרנו אותך מפניה אבל אל תשימי לב, ובבקשה- אל תעזבי!!!!

חן היקרה

אין לך מה להעלב מהאלמונית . את רצויה פה מאוד ויחסר לכולנו אם תעזבי .הידע המקצועי שלך והשילוב שלו עם הרצון האמיתי לעזור שמים בכיס הקטן את הרשעות של האלמונית . בעקרון עדיף לא להוסיף הודעות עם תוכן כדי לא להקפיץ את ההודעה שלה , אבל במקרה הזה אני רוצה שתדעי חן שאנו אוהבות אותך ורוצות אותך
דנדוש

y i f a t 7 1

New member
חן המתוקה הנוכחות שלך מאוד רצויה

אני אישית תמיד מחכה לתשובות המקצועיות שלך ולתמיכה שלך ואני מסכימה עם דנדוש, אוהבות אותך. יפעת

נועם@בת

New member
מוסיפה על מה שכתבתי לך במסר

אני מכה על חטא שלא מחקתי- חשבתי שממילא כבר ראית את ההודעה, והעדפתי להגיב. העדפתי שתקבלי תגובות תמיכה מהבנות. כולנו (טוב כמעט כולנו, חוץ מהאלמונית) קיבלנו אותך בשמחה כי הנוכחות שלך היתה חיונית בפורום. גם הסבלנות וההשקעה שלך ראויים לציון. אם תפרשי, את נותנת יד לאלמונית לפגוע בפורום, וזה לא הוגן. כמו שכתבתי לך במסר, עלבון זה שאלה של בחירה. אם אנחנו נעלבים מאנשים מעוותים כמו האלמונית- זאת כבר בחירה שלנו. אני אישית בוחרת להעלב רק מאנשים ששוים את זה. ואיך שלא נסתכל על העניין האלמונית לא שווה את זה
נועם

רומי 007

New member
חן היקרה והנחוצה לנו מאוד../images/Emo41.gif

תרשי לי כמה טיעונים לשכנע אותך להשאר איתנו? ובמיוחד אחרי שכתבת שיש לך גם ניסיון אישי מה שמסביר גם את כנותך ורצונך העז לחלוק איתנו - בנות אלמוניות עבורך - את הידע הרב שלך, שמבחינתנו הוא לא יסולא בפז. כמה מילים על הפורום. הפורום הוא מקום של תמיכה ושל מידע. המידע הוא לא מטעמם של רופאים אלא מידע אמפירי ואינטואיטיבי שאנחנו מעניקות אחת לשניה. אולם כל אחת גם מביאה איתה את המטענים האחרים שלה וכך אנו זוכות (וזוכים) כאן מידי יום גם למנה של נשמה יתרה ולעצות בתחומים אחרים, ולתפילות הדדיות ולעצות מעשיות כדוגמת מה עושים כשמפטרים אותך כשאת בטיפולים וכו´. נדמה לי שלא ניתן לנתק את העיסוק בחיים מהחיים הוירטואלים. חלק מאיתנו עוסקות במקצועות טיפוליים וזה מורגש בתשובות ובאמפטיה, חלק מאיתנו מורות וזה מורגש בהעברה החדה והברורה של המסרים וביכולת ללמד. חלק מאיתנו שותקות ורק מקשיבות. אלו רק דוגמאות כמובן. זה לא אומר שמי שהיא מורה לא יודעת להיות אמפטית ומי ששותקת לא יכולה להתבטא. הוריאציות הן רבות ואסתפק בדוגמאות אלו בלבד. כל ההקדמה הזו נועדה לומר דבר אחד. שעד שאת לא נכנסת לכאן לא נכנסה אף אחת כמוך. ומה שיש לך לתת אין כאן לאף אחת וזה את הידע המקצועי הברור. ואני חושבת שעל רקע האינטואיטיביות שבה אנו נותנות כאן עצות, טוב שיש מישהי מוסמכת שתזהיר איפה שצריך ותחזק איפה שצריך. וכל זה בליווי ההתחברות המאוד אמפטית ולבבית שלך. אמנם רק נכנסת אבל כאילו היית כאן כל הזמן. אז אנא ממך - אל תעזבי ככוכב שביט. השארי איתנו כירח מלא.

neta2

New member
אוהבים אותך - חן!!

ואני שמחה שזה ברור לך שמדובר בצרות עין ומשועממת שנכנסת לפורומים שונים וקוטלת כל מה שזז!! את הרי זורעת אופטימיות, תקווה, את מבינה ויש לך ידע רב ומסייע - תחייכי -אנחנו אוהבות אותך!! נועם - מדובר כנראה באנשים מאד קטנים שכרגע מתפקעים מצחוק, שהקטע שלהם הוא להכנס לכל מיני פורומים ולזרות רשעות!! הכי טוב להתעלם ולהמשיך הלאה!!

למעלה