חשבון סופי ../images/Emo88.gif-אז מה היה לנו????
3 מכתבי שיטנה בפורום + 1 מכתב במסר אישי= 4 (שלפי דבריכן, זו אותה מכשיפה)
לעומת 20 הודעות תמיכה בפורום ולא פחות במסרים אישיים (למרות שחלקן מאותם אנשי פורום)
בדמוקרטיה- הרוב קובע !!! ולכן, לאחר שנפגעתי, בכיתי, רגזתי, וחשבתי לפרוש, ישבתי וקראתי את מכתביכן, והתרגשתי-בנות יקרות, מתמיכת רובכן בנוכחותי בפורום.
חייבת רק להבהיר מס´ נקודות: *אינני מנסה להידחף, או לדחוף. *אינני מחפשת תשומת לב או כבוד. *תשובותי "על פי ה
", עם זאת אינני מתווכחת על תופעות או פרוטוקולים שאתן חוות, גם אם,לא תמיד הן אכן קשורות לטיפול, או לנו ידועות. *כפי שלצערי, נפלט לי, חוויתי על בשרי את חוויותיכן- וזו הסיבה העיקרית לנוכחותי בפורום. *אינני מחפשת פרסום- מבקשת להישאר בפרטים אישיים חסויים(כולל ניסיוני האישי). *אינני מחפשת חברה, ואין לי קשרים אישיים עם חברות הפורום, מלבד אחת, איתה היה לי קשר לפני כניסתי לפורום. (ודרך אגב, אינני יודעת מה שלילי היה אם היו קשרים). *לא נכנסתי לצ´אט, למרות שהתבקשתי, אך אינני רואה רע באם אכנס לפי בקשה. *
כל מטרתי, לעזור במה שאוכל, בלי לפגוע באף אחת, תוך העמדת הידע שלי לרשותכם, לתמוך ולעודד- בהבנתי את מצבכן. *לגבי השתתפותי בהודעות ה-
, שהיו לצנינים בעיני אחדות- נראה לי לא טבעי, לאחר מתן תשובות ותמיכה בדרך, לא לברך במזל טוב, בהשגת המטרה הנכספת.
חשבון סופי בהחלט: מבינה שלרובכן נוכחותי רצוייה, או לפחות נסבלת
, לכן אשוב.
ועצתי לאלה שמתנגדות, אך כותבות "ביקורתן" בעילום שם (ממי אתן חוששות?) , לא לפתוח את הודעותי, להתעלם מקיומי, ואם יש לכן שאלה כלשהיא, אנא ציינו בבירור- לא לחן !!!, ובכלל, אם אתן כל כך חכמות, תסבירו אתן.- נראה אתכן !!!(נקודה חשובה, באם הודעותיכן הנלוזות, יוציאו דיבתי רעה, ו/או יכפישו את שמי, אאלץ לנקוט נגדכן באמצעים המקובלים!!! ביקורת תרבותית, מותרת, דיבה והכפשה-לא !!!) תודה לכן על התמיכה, האהבה והבעת האמון