פורום חן שלום

LeeLoo1

New member
חן היקרה, את יודעת כמה את חשובה

וכמה עזרת לי בשבועיים האחרונים, אין כמוך ואני מקווה שתישארי... היום במיוחד עזרת לי מאוד ועם הרבה סבלנות וגם ענית מהר, בבקשה תשארי ואל תתייחסי לבנות רעות שאני אישית נתקלתי בכמה מהן שהעליבו אותי מאוד ופגעו בי, אבל ראית שזה לא כלל הפורום אלא בנות שפתאום השם שלהם מופיע ומי בכלל מכיר אותם...

anatc

New member
לא נעלבים מאנשים לא נורמאליים ../images/Emo153.gif

ובמקרה הזה מדובר בפירומנית שנהנית להבעיר אש, לזרוע בהלה ולהתבונן בהמולה בסיפוק. רק התעלמות, בשום אופן לא לתת לזה לגעת בך. אנחנו מרגישות בנות מזל שבחרת להשקיע בנו, ואנחנו נצטער ביותר אם תחליטי לעזוב אותנו. יש כאן בנות עם בעיות פוריות + חרדת נטישה...על מצפונך.. אל תלכי לשום מקום בבקשה ענת

rutwig

New member
להעלב זו בחירה שלך חבל שאת בוחרת

להעלב מסתם אדם לא חשוב.לדעתי את עושה עבודה נהדרת בפורום הזה.תודה לך מכל הלב רותי

מיכל ק-ש

New member
נפגעת מהאלמונית?סימן שאת אחת משלנו../images/Emo3.gif

מה שהיא ממש לא מצליחה להיות. חלק גדול מאיתנו נפגע ממנה. אני למשל, אחת מ"חביבותיה". לא היה לך עדיין ה"עונג" המפוקפק להיתקל בהודעותיה הגועליות, אבל אחת לשבוע בערך היא מתעוררת מרבצה ומוציאה את תסכוליה ואת כל הרעל שהצטבר בה על מישהי אחרת. ואכן, כמו שאמרת, תפוח רקוב אחד יכול לקלקל ארגז שלם והיא הצליחה להבריח מכאן רבות וטובות. אני מקווה שלמרות הפגיעה, אותך היא לא תצליח להבריח. את עושה לנו רק טוב וחבל שאשה רעה ומסכנה אחת, תהרוס לכולנו. מיכל

חן (*_*)

New member
חשבון סופי ../images/Emo88.gif-אז מה היה לנו????

3 מכתבי שיטנה בפורום + 1 מכתב במסר אישי= 4 (שלפי דבריכן, זו אותה מכשיפה) לעומת 20 הודעות תמיכה בפורום ולא פחות במסרים אישיים (למרות שחלקן מאותם אנשי פורום) בדמוקרטיה- הרוב קובע !!! ולכן, לאחר שנפגעתי, בכיתי, רגזתי, וחשבתי לפרוש, ישבתי וקראתי את מכתביכן, והתרגשתי-בנות יקרות, מתמיכת רובכן בנוכחותי בפורום. חייבת רק להבהיר מס´ נקודות: *אינני מנסה להידחף, או לדחוף. *אינני מחפשת תשומת לב או כבוד. *תשובותי "על פי ה
", עם זאת אינני מתווכחת על תופעות או פרוטוקולים שאתן חוות, גם אם,לא תמיד הן אכן קשורות לטיפול, או לנו ידועות. *כפי שלצערי, נפלט לי, חוויתי על בשרי את חוויותיכן- וזו הסיבה העיקרית לנוכחותי בפורום. *אינני מחפשת פרסום- מבקשת להישאר בפרטים אישיים חסויים(כולל ניסיוני האישי). *אינני מחפשת חברה, ואין לי קשרים אישיים עם חברות הפורום, מלבד אחת, איתה היה לי קשר לפני כניסתי לפורום. (ודרך אגב, אינני יודעת מה שלילי היה אם היו קשרים). *לא נכנסתי לצ´אט, למרות שהתבקשתי, אך אינני רואה רע באם אכנס לפי בקשה. *כל מטרתי, לעזור במה שאוכל, בלי לפגוע באף אחת, תוך העמדת הידע שלי לרשותכם, לתמוך ולעודד- בהבנתי את מצבכן. *לגבי השתתפותי בהודעות ה-
, שהיו לצנינים בעיני אחדות- נראה לי לא טבעי, לאחר מתן תשובות ותמיכה בדרך, לא לברך במזל טוב, בהשגת המטרה הנכספת. חשבון סופי בהחלט: מבינה שלרובכן נוכחותי רצוייה, או לפחות נסבלת
, לכן אשוב. ועצתי לאלה שמתנגדות, אך כותבות "ביקורתן" בעילום שם (ממי אתן חוששות?) , לא לפתוח את הודעותי, להתעלם מקיומי, ואם יש לכן שאלה כלשהיא, אנא ציינו בבירור- לא לחן !!!, ובכלל, אם אתן כל כך חכמות, תסבירו אתן.- נראה אתכן !!!(נקודה חשובה, באם הודעותיכן הנלוזות, יוציאו דיבתי רעה, ו/או יכפישו את שמי, אאלץ לנקוט נגדכן באמצעים המקובלים!!! ביקורת תרבותית, מותרת, דיבה והכפשה-לא !!!) תודה לכן על התמיכה, האהבה והבעת האמון

חן את נפלאה ומאוד עוזרת ../images/Emo140.gif

אל תקשיבי להודעות האלה עליך. זה סתם מקנאה. אני רואה גם כמה בנות מפרגנות לך כאן וגם אני ביניהן. כתבתי לך גם בתגובה לשרשרת שאני התחלתי על עצמי. אני מאוד מרוצה מתגובותייך, הן חמות ואישיות ומקצועיות. בפורומים של רופאים רואים תשובות מקצועיות בלבד. אצלך זה בא יחד עם נימה אישית, עידוד ותמיכה וזה כל מה שאני אישית מצפה מאחות במרפאה וזה כל-כך כייף לראות שאת זמינה כאן. אני יכולה רק לומר לך שיישר כוח, את אחות בתפקידך וזה מדהים לראות את ההשקעה שלך כאו ואני מניחה שגם בעבודה השוטפת. אל תעזבי! אני רואה שמזמן לא נכנסת ואני מקווה שזה זמני בלבד. שירי.

מעיןן

New member
גם לי ההשתלטות התחילה להפריע

מה שהתחיל כמענה לשאלות רפואיות הפך למבול של כתיבה והתיחסות גם שלא לחומר רפואי וכן,היו גם טעויות. אני גם חושבת שחן,כגורם מקצועי היתה צריכה לעשות הפרדה שלא נעשתה ולא להפוך לאחת מהחברה,כולל קשרים אישיים,טלפונים וצאטים. אין ספק שהיא ניחנה בידע רב אבל מסת הנוכחות שלה היתה כבר מוגזמת. ונועם יקירתי,רק להשכלה כללית ישנן הרבה בנות שכותבות בשמות בדויים ברגע שרוצים לומר משהו שאינו חד משמע קונצנזוס
וזה שאת לא רואה בכרטיס האישי נתונים זה בגלל שנבחרים שמות שונים כל פעם. יש להבדיל בין אלמונית/אלמוני,/אלמוניות שרק פוגעות בנקודות חלשות לבין אלה שלא מתלהבות מהקצת בלאגן בלשון המעטה שיש כאן לאחרונה. זה לא נטע זר אחת ויחידה שאולי נוח לכמה להאמין,אלא כמות מסויימת של אנשים שאומרים קצת מעבר לחמודתי ויקירתי וחיבוקים ובגלל שזה לא מקובל עוברים לשמות בדויים . ביקורת את לא מרשה וכך הכל הופך לסבך של אלמוניות מרושעות בחלקן,ואחרות שבוחרות פשוט לומר גם אחרת.

LeeLoo1

New member
אני לא יכולה להבין אותך...

חן העלתה את הפורום למצב שיש מישהו שעוזר לנו מבחינה מקצועית!!!! ולא סתם השערות... חבל מאוד שזוהי דעתך... והבנות שנכנסות ומעירות הערות מעליבות הם פשוט נוראיות... אנחנו פה באותו מצב, לא יעזור לאף אחד... מקרה קשה או מקרה קל... אנחנו פה לתמוך אחת בשניה וכן לקבל קצת עזרה מקצועית...

neta2

New member
יש ביקורת ויש רשעות

זו היתה רשעות נטו. נקיה והרסנית ר ש ע ו ת !!! תפתחי מילון ותבררי מהי המשמעות. תתביישו לכן, חן מעבר לנחמדות הבלתי נלאית גם באמת מבינה ומקצועית! מתביישת באנשים כמוכם

anatc

New member
חן, חזרי לפורום ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo92.gif

הי חן! אני מקווה שאת נכנסת לפורום ורואה את התגובות שלנו. אל תענישי אותנו בגלל תפוח רקוב, זה לא פיר! אנחנו זקוקות לך והפורום נראה שונה בלעדיך. אין מה לעשות נגד אנשים רעים, ציניים וחסרי רגישות. ככה זה בחיים, וצריך לדעת להתעלם ולהמשיך בדרך שלנו, בלי לתת לחיצי הרעל לפגוע בנו. רק התעלמות מהן תביס אותן! אז התעלמי וחזרי ענת

נועם@בת

New member
מעיןן אם תלחצי על שמי

לא תגלי שם הודעות אחרונות. זה עושה אותי אלמונית? גם אני לא כותבת בשמי אלא בכינוי, ואם ארצה לומר משהו שונה גם בפני עומדת הזכות לכתוב בעילום שם. את כותבת שזה מפריע לך- וזה לגיטימי להרגיש כך, ולגיטימי לכתוב כך. כגולשת (בין אם את כותבת ובין אם לא) זכותך להרגיש ולחוות דעה. אבל יש הבדל בין להביע דעה, ובין לכתוב בנבזיות. מעולם לא אמרתי משהו בגנות הודעות בעילום שם. להיפך, בכל פעם שהתעוררה השאלה חזרתי והדגשתי- זאת זכות בסיסית ברשת. יש זכות לאנונימיות, ויש זכות לביקורת. יש הרבה גולשות שאומרות ביקורת. אלא שכאשר הן כותבות את זה בשמן, הן נאלצות בלית ברירה לעדן את הניסוחים, ולהשאר מנומסות. כשאני יוצאת בגנות האלמוניות- ברור לכולן באיזה אלמוניות מדובר. כל מי שרוצה לומר אחרת- מוזמנת לומר. יש כאלה שאין להן בעיה. הן מביעות את דעתן גם כשהיא דעת מיעוט. אבל הן לא פוגעות, לא מעליבות, ולא נסחפות . ההודעה הזאת שלך- היא דוגמא להודעה אנונימית כלבבי
הבעת דעה, שמן הסתם לא היה לך נוח להביע בכינוי הרגיל, אבל ההודעה שמרה על כל כללי ההגינות הדרושים. נכון שיהיו כאלה שיראו בה הודעה לא הוגנת, אבל מה ל´שות, זה מה שקורה כשיוצאים נגד הקונצנזוס- לא אני ואת, ולא הפורום- המצאנו את זה. קורה גם לי שלא מתאים לי דעה מסויימת , או כותב מסויים. במקרים כאלה אני משתדלת להמנע לקרוא את ההודעות של אותו כותב. אבל לעולם לא תהיה לי זכות להגביל (כמנהלת וגם כגולשת מהשורה) את הזכויות של אותו כותב. או להגיד לו שזה בסדר שהוא כותב אבל לא בסדר שהוא חבר, או שהוא מסתבחק. כל הודעה שכוללת עלבונות ופגיעות תמחק- ובאורח פלא, 99% מההודעות האלו כתובות בכינוי אלמוני (ככה גם קל לי לאתר אותן יחסית די מהר
) כל הודעה של מי שחושבת אחרת- תקרא, ותקבל תגובות בהתאם. אני לא אחראית על התכנים שיכתבו כאן, אבל כן בהחלט אחראית על הגנה בפני עלבונות ונבזיות. נועם

matan10

New member
חן ...

רק עתה נכנסתי וראיתי את ההודעה ... כבר כתבו לך הכל, אוסיף רק את תמיכתי והערכתי הרבה לך. לפעמים אני לא יודעת אם לרחם או לכעוס על אנשים כאלה, מכל מקום הדרך הכי טובה היא באמת לא להתייחס. ואני בטוחה שזה מאד קשה, במיוחד לנשמות עדינות ורגישות כמו שלך. אז גייסי את נסיון החיים שאני בטוחה שיש לך ותעקפי את המהמורה ותצטרפי אלינו מחדש. מתן

זוליק

New member
חן יקירה../images/Emo140.gif

אומרים שלא מספיק רק ללמוד רפואה, לעבור מבחן או לשמוע הרצאה, כי צריך גם אכפתיות ודאגה לחולה. האכפתיות, המילה הטובה, הדאגה, עוזרים יותר מכל תרופה. גילית כלפינו יחס אישי ומאוד אנושי, היית פשוט מאה אחוז. הנוכחות שלך בהחלט שיפרה את המצב. חן, בבקשה אל תתיחסי לתפוח רקוב אחד, כשיש לך כל כך הרבה תפוחים טובים ויפים שזקוקים לך כאן ועכשיו.

שריתית

New member
מי שלא נראה לה שלא תגיב ותהרוס

לאחרות!!! אני כצופה מהצד ממש מריעה לך חן על העזרה שאת מעניקה בהמון אהבה, זו החוכמה והתבונה האמיתית ע-ז-ר-ה!!! ואין מה לעשות יש כאלו שסדר יומן מתחיל בלרמוס ולהעליב, וזה חבל מאוד בשביל אותן נשים שבמקום להוציא את הטוב שבדבר יודעות למצוא את הרע גם מתחת לאדמה. היוקרה של הפורום עלתה עוד קצת בזכותך חן ואני מבקשת ממך למרות ההעלבות שספגת כן להישאר. אני יכולה לתאר לעצמי שהרצון שלך הוא טהור ביותר וכל הכבוד לך על טוב הלב שגילית עד כה. אני אשמח לראותך פה על אפן ועל חמתן של אלה שניזנות מההרס של עצמן... תודה תודה תודהלב
לב| שרית

neta2

New member
נועם, יש אפשרות להעלים

את הגועל נפש של האלמוניות הללו? זה סתם מכער את האוירה , מה את אומרת. יש לך מטה קסמים להעלים את הרשעות הזאת?? בברכת סופש נעים ושוב קריאה לחן האהובה

למעלה