פורום חדש

גנגי

New member
לחמישיה הקאמרית

יש מערכון אחד על חסמב"ה, שבו המפקד (איך קוראים לו?) מתוודה שהוא כותב למגרה, ואפילו מסכים להקריא: "מגרה יקרה, ........"

shellyland

New member
לכל מי שכותב את שיריו למגירות

יש ימים מרוצים וימי מדורות ובין כל השירים שזרקתי לפח נח שיר ישן שכתבתי לך... (היה פעם שיר כזה, של עמיר לב נדמה לי) אה, וקוראים לו ירון זהבי, כמו בשיר: "אלתרמן, תמר, בחורות יפות, מכנסיים קצרים"

מוגג

New member
גנגי!

נכון, את עושה את הטעויות הללו בכוונה (..)? נראה לי שהמערכון הוא על חבורת החלוצים בה כל אחד מתוודה על פגיעתו בקולקטיב. שי אביבי מכריז "משורר אני" וקוראת שירו. אלך רגע לבדוק בקלטת שבמקרה נמצאת עימדי..

גנגי

New member
יש לי רק דבר אחד לומר להגנתי:

אילו הקלטת שלי היתה בידיי, הייתי בודקת בעצמי...

אגב, שמתם לב לשיבוט?

(ה'חמישייה' כבר מעיד על זה שזה הרכב קטן->אין צורך ב'קאמרית')

מוגג

New member
לא מדוייק

קאמרה=חדר. מוזיקאמרית זו מוזיקה שנועדה לחלל קטן . יוריתמיקס או "וואם" לא הופיעו רק במקומות קטנים למרות הרכבם המצומצם. "החמישיה" שאלו את שמם מהעולם המוזיקלי (שם בד"כ יש רביעייה קאמרית). אגב גם המצלמה שבה אנו מצטלמים קיבלה את שמה מה"קאמרה אובסקורה" - הלשכה האטומה/אפילה. עקרון הצילום מתבסס על כניסת אור אל קופסה אטומה דרך נקב קטן והותרת רישומו על פני חומר הרגיש לאור. כל זאת עד המצאת הוידאו והצילום הדיגיטלי. =-=-= ואין לי שום מושג למה עניתי ברצינות =-=-=

לא, זו אני המפגרת שחשבתי שה"מצטער"

שלך הוא כפשוטו ושה"אולי" מתייחס לטענת ההזדקנות ומששמתי לב שהמוגג הוא מוגג... |

../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

(עכשיו רק נשאר לי לקוות ששאר השטויות שיצאו לי היום לא יתכופפו לזכותי)

עזבי,

לא יותר טוב מפורום "שירה וכתיבה יוצרת" בתפוז. אבל היום כל אחד נהיה רבי. אז שיהיה לה בהצלחה ברביסטעווע...

nutmeg

New member
אין לי סבלנות

לשוטט במגרות וירטואליות של אנשים אחרים. לכתוב זה בסדר אבל אם אין דיאלוג על הכתיבה אלא רק אחסון - באמת שאין לי חשק לחטט במגרות של אחרים. יש לי מספיק ג'אנק משלי. לא צריכה עוד.

למעלה