יש ימים מרוצים וימי מדורות ובין כל השירים שזרקתי לפח נח שיר ישן שכתבתי לך... (היה פעם שיר כזה, של עמיר לב נדמה לי) אה, וקוראים לו ירון זהבי, כמו בשיר: "אלתרמן, תמר, בחורות יפות, מכנסיים קצרים"
נכון, את עושה את הטעויות הללו בכוונה (..)? נראה לי שהמערכון הוא על חבורת החלוצים בה כל אחד מתוודה על פגיעתו בקולקטיב. שי אביבי מכריז "משורר אני" וקוראת שירו. אלך רגע לבדוק בקלטת שבמקרה נמצאת עימדי..
קאמרה=חדר. מוזיקאמרית זו מוזיקה שנועדה לחלל קטן . יוריתמיקס או "וואם" לא הופיעו רק במקומות קטנים למרות הרכבם המצומצם. "החמישיה" שאלו את שמם מהעולם המוזיקלי (שם בד"כ יש רביעייה קאמרית). אגב גם המצלמה שבה אנו מצטלמים קיבלה את שמה מה"קאמרה אובסקורה" - הלשכה האטומה/אפילה. עקרון הצילום מתבסס על כניסת אור אל קופסה אטומה דרך נקב קטן והותרת רישומו על פני חומר הרגיש לאור. כל זאת עד המצאת הוידאו והצילום הדיגיטלי. =-=-= ואין לי שום מושג למה עניתי ברצינות =-=-=
לשוטט במגרות וירטואליות של אנשים אחרים. לכתוב זה בסדר אבל אם אין דיאלוג על הכתיבה אלא רק אחסון - באמת שאין לי חשק לחטט במגרות של אחרים. יש לי מספיק ג'אנק משלי. לא צריכה עוד.