פורום גרין דיי

helenas

New member
מה מעליב בפקאצה?

פריק-מוזר תרגום במורפיקס- freak noun פְרִיק, מִפְלֶצֶת

Shiri from the block

Active member
זה מעליב כשקוראים לנו פאקצות רק בגלל שאנחנו מעריצות את בקסטריט../images/Emo4.gif

עדידי15

New member
חח מי נעלב../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

תקראו לנו ככה כמה שבא לכם.כאילו מי שם עליכם ועל הדעות שלכם.

helenas

New member
אה ועוד משהו

לא דיברתי אלייך דיברתי אל Shiri from the block שאמרה שכן נעלבתן

lovenickcarter

New member
לא נכון

פריק זה דבר נחמד [שימי לב שבשרשור בפורום גרין דיי לא ירדתי על פריקים וגם פה] כי יש לי מלא חברים פריקים והם דווקא נחמדים!!

sivanick

New member
אני קראתי לך פריקית

בגלל שקראת לי פקאצה. עכשיו שהבנת מה ההרגשה שמתייגים אותך-כל אחד יכול ללכת לפורום שלו וללמוד את הלקח שלו. peace..

greenday girl

New member
זה לא שכתבנו

שלום אנא ממך לכתוב מה שאת חושבת על הפורום הנחמד שלנו אז דיי לעשות פוזה

BORDY

New member
כמה דברים...

אני בפורום גרין דיי (לא במשתמש הזה) וגם קראתי פה את התגובות שלכם. דבר ראשון: בפורום גרין דיי יש גם בנים. זה קצת הפריע לי שדיברתם כל הזמן רק על בנות (אני גם אבל בכל זאת) דבר שני: בפורום גירן דיי יש מלא מלא פאקצות תאמיני לי. שומעות מוזיקה ממוסחרת הרבה יותר בס"ב. הן עושות את עצמן קשוחות שונאות פאקצות. גם אני סבלתי מהירידות שלהם. לא על פאקציות. על להקות "ממוסחרות" שאני שומעת. הרבה שמה רואים כל להקה או זמר או זמרת שהם לא אוהבים להכי גרוע בעולם ויתחילו לרדת עליהם. לדעתי את צריכה להישאר בפורום ולהראות שאת לא "פאקצה" כמו שהם אומרים. אני ממש לא חושבת שאת פאקצה. נכון את אוהבת את בס"ב. אני לא חושבתשיש קשר. עוד משהו. רוב האנשים בפורום אוהבים את המוזיקה היותר ישנה של גרין דיי. אז אם אנשים אוהבים את אמריקן אידיוט הוא לא מעריץ אמיתי ובלה בלה בלה. בקיצור: תישארי בפורום! אחרי הכל הם לא מכירים אותך... אז לא צריך להיעלב ולהיתרגז מאנשים שלא מכירים אותך! יום טוב

lovenickcarter

New member
מי אמר שאני אוהבת רק את אמריקן ..

אדיוט?!?! יש לי את הדיסקים הישנים כי אחי הגדול העריץ את גריןדיי ושמעתי אותם והתחלתי לאהוב אותם ממש התלהבתי מהשיר "בסקטקייס" שמעתי אותו בלי הפסקה בזמן שהחברות שלי ראו פינת אור ואז שיצא אמריקן אדיוט בארץ רצתי לקנות אז עכשיו אני שומעת יותר את אמריקן אדיוט אבל זה לא אומר שאני אוהבת את גרין דיי רק בגלל אמריקן אדיוט!!

BORDY

New member
סליחה... את תוקפת אותי?!

אני לא באתי לרדת עלייך.... אני רק באתי להגיד לך שככה זה האנשים שם.. וצריך לדעת איך להיסתדר איתם! אני לא אמרתי כלום על זה שאת לא מכירה ת'שירים היותר ישנים. כמו שאמרתי אני לא מכירה אותך. אין לי על מה לרדת עלייך!!

lovenickcarter

New member
חח לא נשמה

לא תוקפת סתם נמאס לי שאנשים חושבים שזה שאני בת 13 זה אומר שאני לא מכירה את ההיסטוריה של גרין דיי חחחה

BORDY

New member
אני לא חושבת שהגיל זה מה ש"הפריע"

להם. פשוט העובדה שאת אוהבת בקסטריט בויז! ואני חוזרת שוב: תישארי בפורום

lovenickcarter

New member
לא מדברת על הפורום של גרין דיי

מדברת בכללי חח ולמה אתם כלכך שונאים את בסב כאילו סך הכל לא עשו לגרין דיי או לכם כלום [או שכן ואני לא יודעת חחח] לא יודעת לא נראה לי שאני יחזור העקיצות מגרדות

למעלה