פורום גרין דיי

Shiri from the block

Active member
אם את לא אוהבת שמתייגים אותך אז את אל תתייגי אחרים. "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" או שאת צעירה מידי בשביל להבין את הציטוט הזה?../images/Emo13.gif

Shiri from the block

Active member
את השומרת ראש שלה או משו?../images/Emo3.gif שואלת אותה שאלות ואת עונה במקומה../images/Emo6.gif

BShenB

New member
../images/Emo45.gif....../images/Emo6.gif..בדיוק

נראה לי הם עוד לא הגיעו לזה בחומר...

Shiri from the block

Active member
אבל למה בכלל לתייג?? למה להכליל??../images/Emo4.gif לא כל מי שאוהבת רוק היא פריקית ולא כל מי שאוהבת להקות בנים היא פאקצה. איזה סטיגמות מפגרות העולם הדביק.

helenas

New member
אל תנסי להבין אותי

עד שתצעדי מייל בנעליים שלי. עלייך לא מסתכלים מוזר. לא קוראים לך פריקית. אז בסדר, מדי פעם קוראים לכן פקאצות בהכללה, אני לא עשיתי כלום לאפחד. כשמתקרבים אליי אני לא נובחת, כשרעים אליי אני נושכת. אני הייתי בסדר, עד שקראתן לנו פריקיות.

Shiri from the block

Active member
חחחח זה הזכיר לי שיר של בריטני../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif בכל מקרה, חזרה לויכוח, למה את כל כך נעלבת כשקראו לך פריקית? על זה בדיוק אני מדברת, שצריך להפסיק עם כל הסטיגמות וההגדרות המטופשות האלה. בפורום שלכם לא היו צריכים לקרוא לה פאקצה, והפורום שלנו לא היה צריך לקרוא לכם פריקים. חבל שזה הדרדר לזה.

helenas

New member
באמת חבל...

פריק זה דבר מעליב, אנשים זורקים מילים כאלו בלי לדעת אפילו מה זה אומר.. חיים ומוות ביד הלשון

למעלה