דיי. זה פשוט שבקסטריט בויז זה להקת בנים ממוסחרת. זה הכל. אצלהם הכל סטיגמות:"פאקצה" "פריק" "ערס" וכו' אל תשימי עליהם! הם סתם זונות!!! תחזרי לפורום! אני אהיה בעדך
גם גרין דיי נהפכו לממוסחרים הרי את בעצמך אמרת שהצטרפו הרבה פאקצות וכל זה. אבל בכל אופן, לא צריך לשנוא אותם בגלל שהם ממוסחרים../images/Emo122.gif כמעט כל דבר היום ממוסחר, צריך להתייחס אך ורק למוזיקה שהאומן עושה, ולא לכל מה שמסביב.
כמובן מי שרוצה להיתפרנס מזה. עם כל הצריבות והשטויות האלה. אבל תסכימי איתי שהבקסטריט בויז הם יותר ממוסחרים מגרין דיי.. (ואני לא באה לצחוק כאן על הבקסטריט בויז ממש לא) אני לא כל כך מכירה את ההיסטוריה של הבקסריט בויז ואין לי מושג איך הם התפתחו ללהקה. רוב הלהקות בנים סטייל בקסטריט בויז הוקמו על ידי מפיק והם בעצם נועדו לעשות שירים שהם בעצם להיטים. ואני חוזרת: אני לא יודעת איך הבקסריט בויז נוצרו!!!
באמת בנות זה יכול להמשך לנצח חח אז כדי שהשרשור הזה לא יתלהב מעצמו שהוא מגיע ל-1111111111110000000000 הודעות נחתוך כאן כל אחת תסכם מה עבר עליה בשעה האחרונה כאן בפורומנו המדהים עם מי היא רבה? עם מי היא השלימה? ובלה בלה בלה ואני יתחיל נהנתי לאללה היה כייףף אין לי מושג מי בריב איתי ומי לא אבל כולם יתקבלו בברכה
אנשים מפורום גרין דיי: נחמד מאוד שקפצתם לביקור. התגובות שלכם היו מרתקות ביותר, ככה גם הניסיון שלכם להעביר את הוויכוח המטומטם הזה מהפורום שלכם לפורום שלנו. עכשיו, אם תואילו בטובכם לעוף מפה, הכל יהיה נחמד. לאנשים מפורום בקסטריט: מה לעזאזל נגררתן לריב פה?! מה יוצא לכן מזה?! אני לא אנסה ל"חנך" פה על לתייג אנשים או על העדפות במוזיקה, אבל תנסו להכניס לראש שלאנשים יש דיעות שונות. כל אחד יעשה מה שטוב לו ויחשוב מה שבא לו. חבל על המאמץ לנסות לגרום לאנשים לחשוב משהו אחר. ועכשיו די עם השטויות האלה!