פורום גו בתפוז עלה לאוויר :)

וואי הפורום הזה זה רעיון ממש טוב

הייתי צריכה מקום שמדברים בו עברית חח.. תקשיבו קשה למצוא באינטרנט מישהו שיסכים לשחק איתך שאתה מתחיל.. כי יש מלא מתחילים שהם ילדים בני 10 שמתעצנים אם מנצחים אותם ובורחים באמצע.. או מקללים.. יש רושם רע על מתחילים עכשיו. זה ממש חבל כי יש מלא דברים שאני לא מבינה במשחק הזה ואין מי שיסביר לי..

bluexx

New member
פשוט

http://kgs.kiseido.com/en_US/applet.jsp ואז או שתמצאי ישראלי שמסכים ללמד והדרגה שלו 20 ומעלה או שתחפשי אנגלי אני לא מחפש להישמע אנטישמי אבל בין 22-30 קיו כל הישראלים שחקנים גרועים או מעצבנים או שניהם ביחד על אחת כמה וכמה שחקני ה30 קיו אז או שתחפשי מישהו יותר חזק מ21 קיו שמוכן ללמד (רצוי לנסות לברר את זה בפרטי איתו מן הסתם) או שתמצאי שחקן 22-28 קיו אנגלי לשחק איתו שיסכים לעבור איתך על המשחק איך שהוא מבין זה יקח המון זמן ואת תצטרכי ללמוד שוב ושוב את אותם דברים אבל ככה משתפרים והכי חשוב- לא לשחק עם 30 קיו גם בתור 30 קיו זה לא משפר אותך , להפך משחק יתר עם 30 קיו גורם להרס יכולת

Ki Ara

New member
אני 30 קיו ../images/Emo11.gif ../images/Emo184.gif../images/Emo221.gif

יש לך בעיה עם זה ?

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifסליחה ?

אני 30 קיו
...בעיות עם 30 קיו? אני חייבת לציין שאי אפשר להכליל את כל 30 קיו כמעצבנים....תמיד יש יוצאי דופן

dannyshadow

New member
גם אני 30 K

לא צריך להתעצבן, הוא דיבר על הילדים הקטנים שבאים מהיקארו נו גו, לפעמים התענוג הכי גדול, יותר מלנצח יריב טוב, זה לנצח בן 10 שהתלהב כול המשחק וחושב שבגו צריך רק ללכוד אבנים:p

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gif:]

בהחלט...אחרי היקאגו הרבה אנשים התלאהבו מגו...טוב לפחות יש יותר אנשים שהתחילו לאהוב גו ^^

למעלה