פורום גו בתפוז עלה לאוויר :)

LeCagot

New member
פורום גו בתפוז עלה לאוויר :)

בעיות חיים ומוות, מילון מונחים, אירוח מקצוענים (הראשון כבר בדרך) ועוד...

dannyshadow

New member
בשעה טובה! |בלונים|

מזל טוב לפורום=) אולי שכול אחד יספר כמה זמן הוא משחק, מאיפה הוא התחיל לשחק ועוד דברים שקשורם לגו=) עוד בקשה: אולי מישהו מכיר איזשהוא ספר בעיות טוב למתחילים? (עדיף בעיות חיים ומוות, בבקשה שם הספר ושם הסופר) arigatogozaimashite

LeCagot

New member
ספר עם בעיות למתחילים

graded go problems for beginners בהוצאת ISHI PRESS בעבר, כיום בהוצאת KISEIDO. ניתן לקבל עוד מידע על הספר באתר של KGS(נמצא בקישורים של הפורום)

dannyshadow

New member
תודה, ועוד שאלה

אולי מישהו מכיר חנות שמוכרים בה ציוד גו (לוח, אבנים וכול שאר הציוד) ואולי מישהו יודע כמה בערך כול הסט הזה (עם לוח 19X19) יכול לעלות? יותר מ400?

dannyshadow

New member
שמעתי שיש חנות בראש העין

שזה שעה נסיעה אבל זה לא משנה, אין לי את הכתובת שלהם בכלל.

Drizt

New member
המ...

אני יודע שבקניון אילון יש חנות happy tie והם אמורים למכור שם...

imdark

New member
לא חנות הבית של שביט

כנס ל http://www.go-mind.com יש שן המון הסברים לכל דבר

toltolm

New member
כתובת.. כתובת..

אני תושבת ראש העין. יש חנות בשם "צעצועי יובל" שמוכרת לוח של גו, אחד של היקארו, ועוד אחד נוסף, שאותו אני קניתי. אחד עולה 250 ש"ח וזה של היקארו עולה 120 ש"ח אני חושבת... הכתובת של החנות בקניון הסלע, הציונות 18, אם אני לא טועה. בנוסף יש מועדון בשכונה אחרת שגם מוכרים בו, תוכל לבדוק שם. בהצלחה!

dannyshadow

New member
doumo arigato=)

ראש העין זה באמת די רחוק לי.. אולי בעזריאלי\בדיזינגוף אפשר למצוא את זה? חשבתי על ההפנינג בעזריאלי, וגם ככה יוצא לי להיות שם ביום ראשון. מקווה שיהיה שם.

star_female

New member
מזל טוב ^^

בהצלחה... כבר אירוח? זה מהיר... *הולכת לפתור את הבעיות*

Ki Ara

New member
מייזל טופ ^^ ../images/Emo184.gif../images/Emo221.gif

ובהצלחה עם הפורום כמובן D=. מקווה שהפורום הזה יעלה אותי קצת ברמה ...בנתיים אני רק 30 קיו |תותים| ועד שיקנו לי את הסט אין לי ממש עם מי לשחק ובאינטרנט זה מציק....אני בקושי מוצאת אנשים ברמה שלי >< או שהם הרבה יותר טובים ממני או שהם לא מבינים מה הקטע של גו בכלל ~.~ הו ואני שירע ד"א ^.^

bluexx

New member
הדרך של ה30 קיו

לשחק עם אנשים יותר טובים זו ברכה רק ככה משתפרים תבקשי לעבור על המשחק עם שחקנים טובים ממך, רובם יסכימו זו הדרך היחידה להשתפר הכי חשוב זה לא לשחק עם אנשים ברמתך אם את עדיין 30 קיו זו לא רמה שאפשר להסתפק בה אפילו באופן זמני, אם את רוצה קרב שקול תשחקי עם 28 קיו , הם חלשים אבל יותר טובים מה30 קיו הממוצע ככה שזה צריך להיות גם שקול וגם רווחי תמשיכי לשחק עם אנשים שהם קיו אחד או 2 קיו מעליך עד שתגיעי לרמה טובה ואז את מוזמנת לשחק עם חלשים ממך במטרה ללמד אותם כמו שלימדו אותך ;) ככה אני רואה את זה... בהצלחה :)

למעלה