פורום בתחתונים!!!!!!!!!!

zivadina

New member
ואני תמכתי בך במשך שנתיים, אנרגטית

רק שבמסרים אישיים, לפי בקשתך. חבל שזה לא נחשב כבר.

אנרגטית

New member
../images/Emo41.gifבקשה להנהלת הפורום../images/Emo41.gif

לאחרונה אני מרגישה בפורום בבית.וכשמרגישים בבית הפטפטת חוגגת (במיוחד לאלו שהם כמוני ADHD )ונראה לי שכמוני עוד מרגישים ככה. כדי למנוע אי נעימות, האם יש אפשרות שתפתחו לנו בית - פורום חברתי לפורום שלנו???

zivadina

New member
הבקשה תידון בהנהלת הפורום

ואנחנו, כל 4 המנהלות, נשקול את הפתרון הטוב ביותר כדי לענות על הצרכים החברתיים והצרכים התמיכתיים של החברים פה. בינתיים, אבקשכם לשמור על כללי השיחה הנהוגים בפורום.

mory001

New member
מצטרפת לבקשה לפורום חברתי

אכן הפורום כאן הוא מקצועי מאוד, ואין ספק שלי אישית תרם מאוד (גם אם לעתים אני רק קוראת ולא ממש משתתפת). אבל גם לי חסר פורום שיהיה יותר "חברתי" - קשה לי להיות "לבד" בתוך כל הבלאגאן של מתבגר עם ADHD, ועוד אחת קטנה בדרך לאבחון (שאין ספק שהאבחון יתן גם לה את ה"אישור" של ADHD). החברות שלי לא תמיד יודעות ומבינות על מה אני מדברת איתן, ויוצא שאני מתרחקת מהן יותר ויותר, כך שנותרו לי רק החברות הוירטואליות. לעיתים אני רוצה סתם להכנס ולקטר כאן, אבל האמת, חושבת פעמיים אם לכתוב, כי הפורום משדר יותר פורום מקצועי. נכון שכתבתי המון פעמים, וכולם חיזקו את ידי, גם כאן וגם במסרים, אבל עדיין מרגישה מחסום כלשהו, לעומת פורומים אחרים בהם אני משתתפת. היו חסרים לי גם המפגשים, (למרות שבאלו שהיו, לא השתתפתי, אף על פי שהם התקיימו "מתחת לאף שלי...) אבל בהחלט ייתכן שאאזור אומץ ואגיע לעוד מפגשים, אם יהיו כאלה. כל הכבוד למארגנים. אשמח מאוד עם תשקלו בחיוב את ההצעה. יום טוב לכולם.

b a r b a i m a

New member
לא יפתח פורום חברתי-זו ההודעה

שקיבלתי מהנהלת הפורומים. ביקשו שנפתח קומונה לADHD חברתי ולכן פתחתי קומונה מי שמעוניין-מוזמן הקומונה תהיה חברתית בלבד - לא יהיו אנשי מקצוע והוא לא יהיה בנוסח הפורום כלל. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=11215

mory001

New member
חבל.

מה הקרטריונים לפתיחת פורום חברתי? בכל אופן - ביקשתי כבר להצטרף לקומונה, ושלחתי גם מסר בנושא. תודה.

zivadina

New member
חבל שלא חיכית עד שנגבש עמדה

כי הנהלת הפורום הזה התחילה לדון באפשרות הזאת. ברגע שפנית ביוזמתך להנהלת הפורומים, סגרת את הפתח להמשך הדיון בנושא.

b a r b a i m a

New member
לא ידעתי שזה צריך לעבור דרככן

אם הייתי יודעת לא הייתי עושה זאת. הכוונה שלי היתה חיובית.

פרחבר

New member
מצטרפת, גם לאומנות שימושית יש

פורום חברתי + פורום למתחילות + עוד אחד. אם פתיחת הפורום החברתי תפחית את רמת "המתח" שעלה ביום האחרון, אז אני בעד.

זיוה דינה שלום לך

בדרך כלל אני לא אוהבת שירשורים של ויכוחים אבל הפעם אני חושבת שמחובתי להגיד את דעתי. אם בחרת לכתוב מסר לבנות , והם ענו לך שיענו לבקשתך מה גרם לך בכל זאת לעלות את הויכוח לדפי הפורום?? ככותבת לא מעט זמן אני רוצה להגיד לך באופן אישי שמאז שברבאמא הגיעה לפורום , ביוזמתה ערכה מפגש מאוד מוצלח של אמהות שגם אני השתתפתי בו, ויש בפורום מין שמחה וצחוק ולא רק נושאים של בעיות. אני לא רואה פסול בכך שיש שירשורים של מה נשמע ואיפה היית? ואם שאלה של הורה יורדת למטה בדף אני חושבת שמתוך 4 מנהלות מישהי תמצא את הזמן להקפיץ ואנחנו נשמח לענות . ותודה לכל הבנות ששלחו לי מסרים לשאול לשלומי. יום טוב לכולם ענת

zivadina

New member
שלום לך ענת נקודה

אני חוזרת ומסבירה, שלא מתאים לפורום שלנו שרשור "מה נשמע", כי שרשור כזה מגביל את ההשתפות רק לאנשים שמכירים זה את זה, ואנחנו מעוניינים להיות פתוחים לכל אחד. כל מנהל פורום נותן לפורום אופי בהתאם להבנתו את מטרות הפורום ובהתאם לנושא של הפורום ולסוג הגולשים בו. אנחנו בחרנו באופי "ציבורי" ופחות אישי, על מנת להפיץ את המודעות ל-ADHDבין הרבה אנשים, ולכן מוזמנים לכאן הרבה מומחים מקצועיים, ומידע על הארוח שלהם מופץ על ידינו באופן אישי גם בפורומים אחרים. ברגע שפותחים שרשורים אישיים, אנשים זרים לא ירצו להכנס, כי ירגישו בלתי שייכים. אני, אישית, הרגשתי לא שייכת לשרשורי ה"מה נשמע" האלה בין כל הבנות שהיו במפגש הקודם. על אחת כמה וכמה אנשים חדשים שרוצים להכנס ולשאול שאלה שכואבת להם מאוד מבלי להכיר אף אחד. הפורום הזה עוצב בתבנית של המנהלות שלו, לטוב ולרע, וכל מי שגולש בו צריך לכבד את סגנון הניהול שלו. מקווה שהצלחתי להבהיר שלא נאבקתי בגולשות מסוימות, אלא נאבקתי למען שמירה על דמות הפורום שאני כל כך טורחת לעצב. כמו כן, בוודאי שיש פורומים שמנוהלים אחרת לגמרי, ולראייה: פורום התמיכה ל-ADHD מבוגרים. היופי של כל פורום הוא בייחודיות של סגנון הניהול שלו. בתפוז יש מעל 1300 פורומים שיכולים לענות על הצרכים הנושאיים והתקשורתיים של כל אחד ואחת. בתור אנשים מורכבים, יש לנו חברים בתחומים שונים ובעלי אופי שונה, ואנחנו מקבלים אותם כפי שהם ולא מנסים לשנות אותם לפי רצוננו. אותו הדבר בפורומים: צריך להפיק מכל פורום את מה שהוא יכול ורוצה לתת לנו, מבלי לשאוף להפוך אותו למשהו אחר.

b a r b a i m a

New member
זיוהדינה-ברשותך אני רוצה להגיב-ולא

חלילה כדי להתנגח, אלא כדי לשים את הנושא מאחורינו. האם תסכימי שאכתוב את דברי ע"ג הפורום? (בצורה עניינית בלבד).

b a r b a i m a

New member
זיוה דינה ערב טוב

הדברים יצאו מפרופורציות לגמרי והייתי רוצה שניישר הדורים. לא היתה לי חלילה כוונה לפגוע בך בשום אופן. אני לא טיפוס שנכנס למריבות וחילוקי דיעות. נפגעתי ממך כשאמרת בתחילת הפורום משפט (אולי לקחתי את זה אישית מידי) ואמרת משהו כמו אם זה נקרא להרגיש נוח אז אני לא רוצה שתרגישו פה נוח! אני מצאתי בפורום הזה בית שני , למדתי ממנו המון מחברותי לפורום, מאנשים שאני לא מכירה ובטח ובטח ממך ומשלושת המנהלות הנוספות. מעולם לא פנתה אלי אף מנהלת במסר ואמרה לי שאני עוברת על חוקי הפורום ואני מאמינה ובטוחה שאם היו פונים אלי או אפילו מעירים לי על גבי הפורום - שאני עוברת על "חוקי הפורום" הייתי מפסיקה מיד. ולכן כשפנית אלי במסר אישי וביקשת ממני והסברת לי את עמדתך, עניתי לך שאני מבינה ואמרתי לך שזה יפסק. לא היה כל צורך לפתוח דיון על כך ובטח לא להגיע לאורך כזה של השרשור. אני נפגעתי, תפוזינה נפגעה (היא לא פה כי נסעה לחופשה) וקיבלתי עוד מסרים רבים שאמרו לי מבלי להזכיר שמות, שהם באמת לא מבינים מה קרה. זיוה, בזה אסיים את הנושא - דיונים אישיים לא יהיו בפורום יותר, מבחינתי לפחות, פתחתי קומונה לדברים האלו-ולא כדי להתחרות בפורום, כי זה בלתי אפשרי, אלא כדי לתת במה לאחרות כמותי שאוהבות גם את שרשורי ה"מה נשמע" הקומונה לא תהיה מקצועית כמו הפורום, אלא לנושאי שיחה אישיים. את מוזמנת להציץ. אני מקווה שתשימי בצד את כל מה שקרה ונמשיך הלאה. לילה טוב ברבאמא.

כנראה שאני באופן אישי טעיתי........

סליחה,נדמה לי שנפלה אצלי טעות, כנראה שלא זאת המסגרת שאני חפצה בה. נכון אני די חדשה,וגם אני נכנסתי לתוך מסרים לא ממש מקצועים אלא למסרים יותר חברתיים אבל למען ההגינות והאמת זה מה שגרם לי לרצות לקחת חלק בקבוצה.אני מקווה שלא הכבדתי על כל אותם ותיקים שמעדיפים מקצוענות קרה וממוקדת. אני עוד בשלב שבו אני זקוקה לתמיכה חברית מלאה בחיוכים,והכוונה לתפקוד היום יומי. ורק כבדרך אגב,"שרשור המה נשמע?"מזמין לדעתי את הנבוכים לא פחות מאשר את "המכירים זה את זה".

ןסליחה על האיחור רבותיי...../images/Emo133.gif.

רגע רגע בנות . אני לא עומדת בקצב שלכן,נכון אמרתי שזה טוב וזה נחמד "רק שלא נצא לקרב". אולי הייתי צריכה להוסיף ולומר שמה שהביא אותי לכאן זאת האוירה הנעימה, זאת האחדות של כולנו באותה צריכה .של יעוץ, של תמיכה, של חיוך, ובהחלט גם של פטפוט.נכון לא כולם זקוקים לאותה מידה מכל צריכה ,אבל סליחה איפה התמיכה והסובלנות של כולם?אז מה אם יש שרשורים משעממים, מי אמר שצריכים להתעכב ?מי אמר שזה מוריד את ערך הפורום? נראה לי ששחכתן פרט מאד קטן ומאד חשוב, ראשית מי שמגיע כמוני מאוחר מגלה פורום מאד מגובש, מאד מקצועי,ומאד ערכי שנית לא כל-כך פשוט למבולבלים כמוני להתחיך ולגלגל את כדור התסכולים עם אנשים אחרים .ואתן פתחתן עבורי דלת שהיה לי ברור שאליה אני נכנסת לטוב ולרע .אני בכלל מאמינה שזה לא כל-כך נורא להיות פה חברה. (וזאת כמובן דעתי האישית בלבד).

למעלה