פורום בתחתונים!!!!!!!!!!

zivadina

New member
פורום בתחתונים!!!!!!!!!!

איך אפשר לקרוא לזה ששתי גולשות מחליפות ביניהן מסרים פרטיים על גבי הפורום, "כי הן מרגישות כאן בנוח"? בואו נגדיר זאת אחת ולתמיד: בפורום שלנו לא "מסתובבים בתחתונים" ולא שולחים הודעות פרטיות שנוגעות רק לשני אנשים אבל שכולם יכולים לקרוא. הפורום שלנו הוא פורום ציבורי, ולא פורום סגור. אני רוצה שכל דיון כאן יהיה הזמנה לכל אחד אחר להשתתף בו, גם כדי לתמוך, גם כדי להיתמך, וגם כדי ללמוד. בבקשה לא להפוך את הפורום לקו טלפון אישי או למערכת מסרים אישיים, גם אם יש בעיות באינטרנט. אני מזכירה לכם, שכל הודעה חדשה שנפתחת, דוחפת אחורנית שרשור שלם של תגובות, היות שדף הפורום מתוכנת להכיל רק 15 הודעות חודשות, ללא קשר למספר התגובות. האם מוצדק שהודעה כמו: "לא הצלחתי לפתוח את המסר שלך" תדחק אחורה דיון שלם של הורה שמתלבט עם הפעילות לילדו בחופש? תודה על ההתייחסות.

Kalusa

New member
יהיה לנו יותר קל לבצע אם תוכלי

להסביר לנו איך נוכל להודיע לאותה אחת (שלא הצלחנו לפתוח את המייל שלה), שתשלח שוב מייל כי המייל לא הגיע אל יעדו. אני בטוחה שעוד כמוני ישמחו לדעת. מסתבר ש"תופעה" זו לא חד פעמית ונובעת מחוסר התמצאות ב"רזי הפורום".

חבל שמגיעים לפסים כאלו

אני מצפה שמי שמנהלת את הפורום תיתן כבוד לגולשים ותעיר בצורה יותר נעימה ולא בתבטאויות כאלו. אני חושבת שאיבדת פרופורציות ועשית מזבוב פיל.העברת לנו את המסר הבנו לא צריך לגלוש לרמות כאלו.חבל!!!!

דליה.ד

New member
בואו לא נגיע לעצמות, באמת לא כדאי

להגיע לכך. אני מבקשת מכולם לנשום עמוק ולחזור לדפוסים הידועים והמוכרים משכבר הימים. אם יש בעיה במערכת המסרים נעביר הלאה לתומכים הטכניים של הפורום בתפוז ונשוב לעניינים חשובים באמת.

zivadina

New member
תמיד אפשר לשאול במסר אישי

בקשר לבעיות טכניות, ולא לפרסם על במת הפורום. ובינינו, גם המנהלות כאן אינן מתכנתות מחשבים ולא כל כך מתמצאות בצד הטכני. בנוסף, בעיניי זהו דיון עקרוני מאוד, על התוכן שמופיע כאן בפורום. לא ייתכן לפרסם כאן שיחה אישית שמיועדת אך ורק לשני אנשים. זה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים לאחרונה ומוריד את הרמה. אם אנחנו רוצים להיות בית לכל אחד, לא ייתכן שיהיו כאן "סודות פרטיים". לשם כך ישנן קומונות סגורות.

zivadina

New member
ועוד: איך אני רוצה לראות את הפורום

בתור מנהלת שמבלה כאן שעות רבות בכל יום, חשוב לי איך נראה הפורום שלנו בכל שעה ושעה. אם לא נתייחס בכבוד למראה הפורום, הוא ייהפך לפורום שפרוץ להודעות אישיות, לפרסומות מסחריות ואישיות, ולעוד תכנים שיוציאו את החשק להכנס אליו בסקרנות בכל יום. אתם מוזמנים לקרוא את המאמר שכתבתי על ניהול הפורום, כדי להבין את הקווים המנחים אותי בניהול הפורום שלנו ואשר נותנים לי את הכוחות להשקיע בו כל כך הרבה מזמני (למורת רוחם של ילדיי ובעלי).

זה טוב,וזה נפלא כל עוד לא .........

זה טוב וזה נפלא כל עוד לא "תכה" האחת את רעותה. נשים יקרות, בשבועות האחרונים הרגשתי שמצאתי סליק של חברות נהדרות .הבנתי שיש לי
בית פתוח להגיד להשמיע ,ואולי גם להשפיע. היה לי ברור שכולכן מבינות על מה אני כותבת,ועל מה אני רוטנת. אבל כל זה טוב ונפלא כל עוד לא ניפגע האחת ברעותה. גם אם לפעמים אנחנו קצת מגזימים,תמיד רצוי לחזור ולעלות על הפסים.אז אנא הישארו מקום רגוע ובטוח לי ולשכמותי,שהרגישו פה שזה המקום שמחזק, שמעודד, ובעיקר מחבק
שלכם אני
..

בדיוק זו הכוונה! בית חם,פתוח,מחזק,

תומך ובטוח. לכולם.מסכימה עם כל מילה של ענת המצחיקה, גם אני רכשתי חברים רבים דרך הפורום בשנה החולפת, אך הפורום שלנו מצטיין לא רק בשל כל התכונות הטובות הללו ומקצועיות המידע והאורחים, אלא גם בשמירה על תוכנו. לבביות,חברות, חום -לדעתי,הינם חלק בלתי נפרד מכאן. שיחות של אחד על אחד, ניתן לעשות בחדר הצ'ט של הפורום, או במסרים,מסנג'ר ICQ וכדומה. ואני מתכוונת בהחלט רק לשיחות שברור שהן בין 2 אנשים ואין לאיש מלבדם עיניין בם, על בסיס אישי טהור. מי ייתן וירבו החברויות הנוצרות כאן. אוהבת אתכם, שבת שלום

../images/Emo24.gif

כמו שכתבתי בהודעתי בהמשך למירומירו, לפעמים לא מספיקים ליצור את הקשר כדי להתחבר למייל או לצ'ט וזו הדרך היחידה גם שלאחרונה מערכת המסרים כושלת מידי פעם, מסכימה שזה מפריע וששרשורים חשובים יותר עוברים לדף הבא אבל צריך להבין שלפעמים מחוסר ברירה, רק שיבינו שכמה שפחות הודעות כאלה טוב יותר לכולם. חיבוק ענק

miromiro

New member
הפורום פנים רבות לו-

שלום לכולן. כמי שקורא וכותב בפורום הזה מספר שנים, אני דווקא רואה בחיוב את ההתפתחויות השונות שהפורום הזה קיבל ומקבל. יש פה- הרבה מידע יעוץ תמיכה חברה קבלה הכלה ועוד.... העניין הוא שלפעמים מרוב עצים לא רואים את היער .ולכך יש מספר פתרונות למשל- 1 - פיצול של הפורום , לפורום נוסף הנושא את הכותרת "חברתי" 2 - פתיחת שירשור OFF יומי, אליו יועברו כל ההודעות, שלא נוגעות ישירות לפורום, בין אם מדובר בהודעות בעלות אופי יותר אישי, שיתוף בתכנים שונים למינהם, ברכות, הודעות מענינות ועוד. כך לא ידחקו הודעות אחרות לדפים אחרים. הדבר מצריך את ההנהלה, להיות ערנית ומידי פעם להעביר ולהדביק הודעות שונות לשם. הפורום הזה הוא דבר מיוחד במינו, דעו לכם שלא מעט אנשי מקצוע כותבים פה, ונעזרים בפורום בעבודתם היומיומית, מאחר והוא הדבר הכי מעודכן שיש. שירשורי המומחים למינהם , זה דבר בלתי רגיל ומבורך בסופו של יום- רק דברים טובים יוצאים ויצאו מפה. בואו נשתדל לא לקלקל. מאיר

חגית35

New member
מסכימה עם מירו

אותו הדבר קורה בפורומים אחרים ראו את פורום טוראט גם שם זה עשה שרשורים היסטריים באורכם של "פטפוטים חברתיים" ובסוף פתחו פורום טוראט חברתי ומאז הפורום לתמיכה נקי וכל השאר שם. בהחלט מסכימה עם הרעיון שלא להגזים בשרשורים ארוכים שאינם מעניין כטלם לשם כך יש אימייל ומסרים. גם אני נוהגת כך עם המון חברים וירטואליים. וכל מילה של מירו בסלע- זה פורום אדיר ונשמור עליו כך!

../images/Emo45.gif

רוב הפורומים נוהגים כך, לפעמים נוצר קשר בין שני כותבים שהדרך לתקשורת יחידה ביניהם היא דרך הפורום או מסרים לצערי בזמן האחרון מערכת המסרים כושלת מידי פעם ואם זו דרכם ליצור קשר מסיבות הקשורות לפורם בהחלט אפשרי, ובעניין הסודות לפעמים נוח יותר לכתוב אחד על אחד מאשר לשתף פורום על כל אנשיו ומקובל בהחלט לעשות שרשור OFF ולרכז שם את כל ההודעות הלא שייכות לשרשור מסויים, ולמחוק בסופו של יום או למחרת. שבת שלום

pita21

New member
מסכימה עם עדו

פטפוטי "מה נשמע ואיך היה בקיטנה שהמלצתי לך" אפשר להעביר במסרים. בשבועות האחרונים אני מוצאת עצמי גוללת עמודים שלמים עם מסרים ליודעי חן בלבד, שמיותר לציין שאין בהם כל ערך לכולנו והם פשוט מ-ש-ע-מ-מ-י-ם. הבעיה היא שצריך לסנן אותן מבין הודעות אחרות מעניינות.אם מערכת המסרים לא אמינה שתעבורנה אותן בנות ל EMAIL . חבל שמפורום איכותי נתדרדר לצ'אט להגני וחסר עניין. מציעה למחוק הודעות כאלה תוך הודעה לכותב שהמסר שלו נמחק. זה צריך להיות אחד מחוקי הפורום. מספרי טלפון נמחקים פה באדיקות אז למה לא מסרי מה נשמע שהם גרועים פי כמה?

b a r b a i m a

New member
זיוה שבת שלום. אני מאד מופתעת

מההערה שלך. חשבתי ש"שוחחנו" על כך במסר אישי. הבהרת לי את דברייך, עניתי לך שלא יהיו יותר שיחות "אישיות" ובכל זאת כתבת על כך בפורום. אני מודה לכן מאד על הבמה שנתתן לי כאן ןעכשיו אני יודעת את מקומי - הוא לא כאן בפורום! אם אני לא יכולה לכתוב מה שאני רוצה (ואף פעם לא עברתי על חוקי הפורום, אף פעם לא שיברתי בגסות, אף פעם לא העלבתי או פגעתי) - בשביל זה יש פורום להרגיש נוח!! הפורום נועד לכולם. וכגולשת בפורומים מקבילים-מעולם לא העירו לי על דבררי - רק בפורום הזה כל הזמן יש הערות ועל כלום. השיחה ביני לבין תפוזינה-שכל כך הפריעה לך-היתה בת 2-3 שורות, זה כל כך הפריע? אז כנראה מקומי לא פה. חבל-אני אוהבת את הפורום.

zivadina

New member
מהי רמת השיחה בפורום?

כנראה שלא הצלחתי להבהיר את עצמי כראוי ב-4 המסרים האישיים אשר שלחתי לכן. ובכן: זהו לא דיון אישי, זהו דיון עקרוני על רמת השיחה בפורום. אם "להרגיש כאן בנוח" זה לדבר על צבע לשיער וטעם העוגה (סתם דוגמאות), אז אני לא רוצה שירגישו כאן בנוח. אני מבקשת שנדבר על מה לעשות עם הילד ה-ADHD שלי בחופש או בבית או בבית הספר. לא רוצה להפוך את הפורום הזה ל"נוחיות" של אף אחד, כמו שאף פעם לא הסתובבתי בחוץ בתחתונים. אנחנו מביאים לכאן את טובי המומחים כדי להגביר את רמת המודעות שלנו להפרעה וכדי להעלות את רמת השיח בפורום. אנא עזרו לנו בכך!!!

דליה.ד

New member
אתן נסחפות שוב חברות יקרות!../images/Emo10.gif

וחבל לי על כך. ברבאמא מקומך כאן - ללא ספק ואני מצטערת על כל העניין מראש. זיוה צודקת בנקודה שבגלל כמות ההודעות בדף הראשי הודעות חשובות עלולות ללכת לאיבוד בדפים אחוריים ולכן להודעות זוטא ניתן להשתמש במערכת המסרים - גם אם היא לא מושלמת. אני ממש מבקשת להניח לנושא ולהמשיך במה שאנחנו טובים בו ולהמשיך לעסוק בעניינינו. אני בהחלט תומכת בחברויות בין הגולשים ובמיוחד אוהבת את המפגשים שאת יוזמת, ברבאמא וכל הכבוד לך! אז בואו נפסיק להיעלב זו מזו לטובת כולנו.

b a r b a i m a

New member
דליה-ייתכן שכולכן צודקות אך אני

חייבת לומר את דברי-פעם האחרונה בנושא אך על גבי הפורום. זיוהדינה פנתה אלי במסר אישי והסבירה לי את הנושא. הסכמתי איתה, התנצלתי וחשבתי שבזה סגרנו את הנושא. אך לאחר שאמרתי לה שיותר זה לא יקרה (לא ידעתי שאני עוברת על חוקי הפורום) היא פותחת הודעה שהנושא שלה הוא "פורום בתחתונים"...אז אני לא בסדר? אני מתנצלת אם פגעתי במישהו בשרשורים ה"ארוכים" שלי ואם זה הפריע כל-כך, חבל שלא העירו לי באותו רגע. הייתי מקבלת באותו רגע את הדברים ולא מגיעים למצב כזה. אני לא נעלבת-אך יש דברים שצריך גם כמנהלת לדעת איך לומר אותם. סליחה שהמשכתי את השרשור בנושא-מצידי זה נפסק כאן. ותודה על דברייך. (ואחרי שתקראי-אין לי בעיה שתמחקו את כל דבריי)

אנרגטית

New member
ברבאימא יקרה, אחרי כל התמיכה

שלך בי בחודשים האחרונים, אין לי ספק כי מקומך פה. החיבוק,החיוך הוירטואלי והמאד חם שלך עובר את המסך. אני מבינה שנפגעת, לכן אני מבקשת שתקחי אוויר, ותמשיכי. את בחום שלך, חיממת לי הרבה ימי קרח, ואני מאמינה שגם לאחרים פה.

למעלה