Down Boy וכזה?
Z Z o d i a c New member 6/1/04 #27 רק עם בוקסר? לא בביתנו! את המפגע מצמר שלי אני אצליח לאלף קודם לכן שאצליח לאלף את האיבר שלי. מחזיק אותו קצר וצמוד!
רק עם בוקסר? לא בביתנו! את המפגע מצמר שלי אני אצליח לאלף קודם לכן שאצליח לאלף את האיבר שלי. מחזיק אותו קצר וצמוד!
א אייבורי New member 6/1/04 #33 חופשי עם הרוח זוד תנסה, תן לו מרחב לאוויר הפתוח גם יותר מצחיק גם יותר נעים והכי חשוב שומר על פוריות לאורך זמן חופש חופש תרדוף
חופשי עם הרוח זוד תנסה, תן לו מרחב לאוויר הפתוח גם יותר מצחיק גם יותר נעים והכי חשוב שומר על פוריות לאורך זמן חופש חופש תרדוף
Z Z o d i a c New member 6/1/04 #34 ניסיתי לתת לו דרור בעודי מ"כ צעיר בתקופת השירות הצבאי. לך תתזז חייל כשהזין שלך מחליט להראות נוכחות מאסיבית בשטח.
ניסיתי לתת לו דרור בעודי מ"כ צעיר בתקופת השירות הצבאי. לך תתזז חייל כשהזין שלך מחליט להראות נוכחות מאסיבית בשטח.
א אייבורי New member 6/1/04 #35 אכן בעייתי משהו אלא אם החייל מבין עיניין בכל מקרה, מעדיף אותו חופשי ומאולף שאלה, זה לא מפריע לך שצפוף לו שם ? אייבורי
אכן בעייתי משהו אלא אם החייל מבין עיניין בכל מקרה, מעדיף אותו חופשי ומאולף שאלה, זה לא מפריע לך שצפוף לו שם ? אייבורי
פ פ ו מ ל י ת New member 6/1/04 #37 חוצמזה . . . . . . . עברו איזה יום-יומיים מאז שתיזזת חיילים מסוקסים, לא כך?
N nerissa New member 7/1/04 #39 לא רק הוא, חמדתי.. גם אצלי.. עברו יום יומיים.. או עשור מאז תיזזתי חיילים מסוקסים.. אךךךךך <נאנחת הנריסה בנוסטלגיות מלחלחת>
לא רק הוא, חמדתי.. גם אצלי.. עברו יום יומיים.. או עשור מאז תיזזתי חיילים מסוקסים.. אךךךךך <נאנחת הנריסה בנוסטלגיות מלחלחת>
פ פ ו מ ל י ת New member 6/1/04 #25 תגידו לי אתם יודעים איך אומרים פומלית באנגלית?? מי שיודע שיכתוב .. שם חמוד לאללה ובקשר להצעתך אור - אני לא מתה על המבורגר.. מעדיפה נקניק...(לפחות נקניקיה)
תגידו לי אתם יודעים איך אומרים פומלית באנגלית?? מי שיודע שיכתוב .. שם חמוד לאללה ובקשר להצעתך אור - אני לא מתה על המבורגר.. מעדיפה נקניק...(לפחות נקניקיה)
פ פ ו מ ל י ת New member 6/1/04 #29 נו אין לי סבלנות אז אני אגלה לכם. לפומלית קוראים באנגלית סוויטי- Sweetie זה לא חמוד?
S sapirac New member 5/1/04 #21 "זקן" מרגיש כמו אחרי צבא אבל בן 30 . עדיין לא עיכלתי את העובדה שאני בן30 ברשותך קבלי התנצלותי. אריק
פ פ ו מ ל י ת New member 6/1/04 #26 טוב אקבל את ההתנצלות (אתה מאסטר אחרי הכל) אבל אל תגיד זקן שוב. אילו הייתי בחור, היו חוגגים לי בר מצווה כשאתה נולדת.. אז בבקשה.
טוב אקבל את ההתנצלות (אתה מאסטר אחרי הכל) אבל אל תגיד זקן שוב. אילו הייתי בחור, היו חוגגים לי בר מצווה כשאתה נולדת.. אז בבקשה.
S sapirac New member 6/1/04 #36 את נשמה ... אני לא יודע איך מוסיפים איקון של נשיקה אז קבלי חיבוק ממני
פ פ ו מ ל י ת New member 6/1/04 #38 שיעור פרטי חינם בשבילך נשיקה עושים ככה : | נ ש י ק ה | (רק ללא הרווחים) וחיבוק : | ח י ב ו ק | (כנ"ל ללא רווחים) ואפשר כמובן ללחוץ עם העכבר על [סמיילים וסימנים לנושא ] או [סמיילים וסימנים לתוכן] ואז לקבל את לוח האייקונים השלם, ופשוט ללחוץ דאבל קליק על האייקון שאתה רוצה להוסיף
שיעור פרטי חינם בשבילך נשיקה עושים ככה : | נ ש י ק ה | (רק ללא הרווחים) וחיבוק : | ח י ב ו ק | (כנ"ל ללא רווחים) ואפשר כמובן ללחוץ עם העכבר על [סמיילים וסימנים לנושא ] או [סמיילים וסימנים לתוכן] ואז לקבל את לוח האייקונים השלם, ופשוט ללחוץ דאבל קליק על האייקון שאתה רוצה להוסיף
Z Z o d i a c New member 5/1/04 #4 ברוך הבא אריק ../images/Emo42.gif שמח לשמוע כי מצאת בנו בית חם תרגיש חופשי להיות מי ומה שאתה