פורום ברמה .. תודה לכם

sapirac

New member
פורום ברמה .. תודה לכם

אולי לאחר ששנה אני קורא כאן קבוע הגיע הזמן שאציג את עצמי. שמי אריק בן 30 (כבר זקן) נשוי +1 מקסימה. בעל תואר ראשון ועובד בחברת היי טק מכובדת. אני מתנצל מראש אם ישנם אילו שגיאות כתיב שכן אני דיסלקטי מדופלם (כך אשתי קוראת לי) למרות קשיי הלמידה הצלחתי לסיים תואר בכבוד. מאז ומיתמיד נימשכתי לנושא הזה של BDSM ממש מגיל אפס ושמחתי לראות את הפורום הזה דן בנושא ומעלה רעיונות יצירתיים. אנשים אשר חיים את האושר. לצערי הרב אני היום כמעט ולא ממש את נושא הBDSM שכן אשתי לא בקטע הזה. היה לי בעבר כשהייתי רווק שתי שפחות מעולות שידעו איך לענג את האדון שלהם. אחת מהן היכרתי בארה"ב ונפרדתי מימנה כשחזרתי לארץ והשניה הכרתי אותה במפתיע. יצאנו במשך כשנה, הפרידה מימנה היתה עקב בעיית סמים קשה אצלה.(4 שורות ליום). בחרתי להינשא למישהי שלא אוהבת שליטה וכאב מישום שלא חשבתי אי פעם שסוג כזה של יחסים יחסר לי מאוד. אולם אני מוצא את עצמי קורה את הפורום הזה ומתגעגע לזמנים ההם שהייתי אדון ששולט בשיפחה שלו. אני נימצא כאן כמעט כול יום וגם אם אני לא מגיב בכתיבה להודעות שלכם (עקב זה שאני לא אוהב להדפיס) אני קורא הכול ושמח איתכם. שתהה שנה מאושרת .שליטה. כאבץ ועונג לכולנו. תודה לכם

תחזור בך ../images/Emo70.gif(שפחה שפחה, אבל עד כאן)

בן 30 זה זקן????? אז מה אני אגיד?

אייבורי

New member
טעות דפוס

פומלית, הוא התכוון לבן 30 עים זקן כמאמר השיר זקן ארוך לי עד הז.........

כבר נבהלתי...

שימשהו יגיד שאני קשישה? רק אתמול מישהו חשב שאני בת 27-28 ולא הסכים לקבל את גילי עד שהראיתי לו תעודה. ארוך עד הזנב?

nerissa

New member
זין!

מה כל כך קשה להגיד זין?! למה לכתוב אות אחת ולהוסיף לה נמשים בהמשך. אייבורי? דרלינג? אתה ביישן? כי אם כן, אני אתלבש. לא רוצה להביך אותך או משו כזה..

זין? קשה?

זה לא שזה קשה.. רק משחק חביב. אל תתעצבני

nerissa

New member
אתם מבלבלים אותי!

אז להתלבש או לא להתלבש?! נריסה <שטוענת שזין רך הוא שעשוע ואתגר הרבה יותר טעימים לה מאשר זין קשה.. זה בא אחורי זה
>

or13

New member
את ממש לא מבלבלת../images/Emo3.gif

כבר הבנתי שמה שבא אצלך מאחורי זה כבר טובבבבב

nerissa

New member
נו מה..

מי שמאחורי ומלפני ומצדדי הוא העומד, 1,2,3 טוב נו. מה אני מגלה לכם פנטזיות
סתם כל מיני משחקים שאני אוהבת לשחק.. לא להתייחס

אייבורי

New member
אני המום

זין רך...לא מכיר דבר כזה לא בבית ספרנו פה רק זין קשה ונריסה את כלכך חמודה עירומה...למה להרוס

nerissa

New member
יש לך זין קשה, אייבורי? ../images/Emo9.gif

שיו. <מסמיקה> מלא סוטים במקום הזה. כמה מביך.. חוצמזה.. אתה, כדום מכובד ומנוסה. מה מעדיף? סמרטוטית שתעשה כל מה שתגיד, מתי שתגיד, איך שתגיד וכו'? לא משעמם? קצת מרדנות וחינוך אישי מעולם לא הזיקו, נכון? אז זהו
אני אוהבת את התחושה של הרכות הופכת לאט לאט לקשיות.. את החלל מתמלא באון.. גררררררר די! אתם עושים לי כאבים בבלוטות הרוק! איפה פומלית כשצריכים אותה, איפה.. משאירה אותי כאן לבד עם כל הקשה הזה..

כאן ../images/Emo70.gif כאן ../images/Emo70.gif

אייבורי.. מה שהיא אמרה. הרגתם אותי!! אני בעבודה עכשיו. עשיתם אותי רעבה מאד.. רעבה מדי...

אייבורי

New member
מסמיקה ?

צר לי לאכזב אותך נריסה...קשה לי (תרתי משמע) עם זה אבל אצלי הוא אוהב להיות קשה. וזה עובד קצת הפוך...כמו הבדיחה זיקנה = הגיל הרך. אז הוא רך רק אחרי... חוצמזה...את יכולה לאכול פומלית אחרי..שיהיה טעם מתוק בפה :p

or13

New member
גם אצלך זה לא כמו

בחיים ... החיים הרי "קשים" כל הזמן...

nerissa

New member
אוווו,, יססס בייבי

רק שהיא קצת רחוקה לי. תגיד לי, אייבורי יקירי.. זה לא קצת.. אהמממ.. לא נוח ללכת ככה עם זיקפה תמידית? מילא בוקסר.. אבל מה מעל? חצאית קפלים כדי להסתיר? <ברוך שעשני אישה..עם תחתוניות>

אייבורי

New member
יוווווווווו איך ידעת ?

עכשיו אני באמת סקרן איך ידעת שאני לובש רק בוקסר ? והוא מאולף כמו שצריך :)

למעלה