פורום אלמנים/אלמנות

אבשלום68

New member
רבותי תתבישו

הפורום הזה נועד לתת לכל אדם להתבטא כרצונו ולפרק מעליו לחצים כעסים כאב. לכתוב ככל העולה על רוחו אם זה מה שעושה לו טוב. ואם הפורקן שבכתיבה מקל עליו את קשיי היום יום והכאבים. עמוס ואלמן שקט עינכם צרה בכושר הביטוי של הנסיכה? אינכם יודעים להתבטא כמוה נסו אולי תצליחו ולהתחבא מאחורי כינויים בדויים זו שיפלות שאינה מתאימה לפורום כאוב כזה אז אם לא מוצא חן בעיניכם מה שהנסיכה כותבת דלגו על זה דלגו גם עלי אל תעמדו במקומה לא כדאי לכם נסיכה אחסאן מנהום ראחו אם לא הבנת טובים מהם הלכו

em0854

New member
לעמוס

תתפלא אבל יש גם אינטלגנטים שלא תומכים בדעתך. איני שופטת לא את הנסיכה ולא את מנהלת הפורום. כל אחד כותב לפי הבנתו ודרכו, ואם לא טוב לך.... אין כופים השתתפות בפורום ואין כופים לקרוא את הגיגי כל משתתף. ואשר לי מצאתי נחמה ועידוד במה שהנסיכה כותבת והרבה מאד אצל טלי. ואף אמרתי שבחי בפנים (או בפון) ולגביך וגם לגבי האלמן הטרי לא רק שלא מצאתי עידוד, גם נימוס ודרך ארץ לא מצאתי. אז אם איני אינטלגנטית בעינך , לא נורא אסתפק באלו שחושבים שכן ויש כאלו. עדנה

amosbl

New member
לעיזה פזיזה

את כל כך נימוסית עד כדי לפגוע במנהלת.

li 3 האחת

New member
מחזקת את דברי אבשלום..

נסיכת הכוכב היא חלק מאוד נכבד בפורום הזה..אישה שעוזרת ותומכת בכל מי שבנסיבות מצערות משתייך לפה. וכן בפורום כזה צריך מידי פעם משהוא שיחיה אותו וזה מה שהיא עושה בהצלחה רבה פה.. אם אנשי הפורום הקבועים מקבלים אותה ואת כתיבתה באהבה וברצון.. אז באמת אם לא מוצא חן בעינכים פשוט דלגו אך אל תפגעו באישה מדהימה זו לא מגיע לה. ~לי

amosbl

New member
פורום אלמנים/אלמנות

האם אפשר להתייחס באתר לדברים רציניים בלי להתקל כל הזמן בהגיגים הדביקים של נסיכת הכוכב?

yamkachol

New member
עמוס ועמוס- השתתפות וקריאה בפורום

הינן זכות ולא חובה. אך נימוס ודרך ארץ הן כן חובה. תכבד את המקום - והמקום יכבד אותך. אם יש לך דברים חיוביים נשמח לשמוע. אם אין לך, אז לא רוצים לשמוע דברי בלע שכאלה. זו ממש חוצפה. תתביש לך. אדם לא מחונך.

תודה

חושבת שהפורום שלנו שורד יפה כי אנחנו יודעים להתלכד ולתמוך אז סליחה על הדביקות במטרה לעזור לאנשים להתגבר על הקושי הזמני ולא מתביישת לומר אוהבת את כולם כמו אחים ואחיות , ויודעת שיש אנשים שלא רוצים שאכתוב , ואני מכבדת את הרצון שלהם אני מודה שאולי אני מחוברת יותר לרגשות משם פועלת משתדלת שזה יהיה נעים לקריאה ,

yamkachol

New member
המציאות הווירטואלית, בה לא רואים אותי,

ולא יודעים מי אני - מאפשרת לחלשים מביננו, בני האדם, לבטא את "ד"ר ג'יקל ומיסטר הייד" שבתוכם. מאפשרת להתנהג בצורה שלא הייתי מתנהג בעולם האמיתי. אני משער שזה לא בהכרח מישהוא שקשור לפורום, ויתכן והוא "סתם איזה משועמם אחד". זניח. שתיהיה לנו שבת שלום, עם הרבה בריאות, שלווה ושמחה. עם אור בנשמה. חגי

amosbl

New member
yamkachol

את שמבקשת לנהוג בנימוס "טלי קורה מבין עינייך" ונסי להתבטא ביתר עדינות.

מה מרגיז אתכם? תכתבו דברים שבאמת מרגיזים

כל אחד בפורום הזה מוזמן לשפוך את מררתו צערו כאבו וכן גם את הבחילות שהוא מרגיש הנסיכה רק יודעת לעודד ולגרום לקצת חום וליטוף שכל כך חסר בעולם הזה גם בלי להיות במצבנו אם לא מתאים לכם אז אתם לא מוכרחים . אך אני מציעה לכם לקבל את האהבה הבלתי מוגבלת של הנסיכה ולחוש אותה.

דוביבר

New member
והמשכיל בעת ההיא יידום

עמוס יקר(?), ישנו מנהג עתיק יומין שאדם הנכנס לבית מנקה את סוליות נעליו בשטיח המונח בפתח הבית כדי שלא להכניס לבית מיני טינופת ורבב שדבקו בשגגה בסוליות נעליו.
בכניסה לפורום זה, כבכל בית, מונח שטיחון שכזה. יש לי הרושם שנכנסת לבית בשעת אפלה ולא הבחנת בו או שמנהג זה זר לך. אנא, צא, נקה נעליך וחזור להצטרף אלינו. אחד העקרונות הבסיסיים והחשובים של פורום זה הוא האפשרות של כל אחת ואחד לבטא רגשות ומחשבות ככל שאלו עולים בדעתו/ה מבלי להפעיל עליהם ביקורת או צנזורה ובלבד שאינם מכווונים לפגיעה אישית, ישירה ומכוונת במישהו/י אחר/ת. לכן רשאית הנסיכה להגג הגיגיה, גם אם הם דביקים בעיניך לכן אתה לא רשאי להתייחסויות בעלות אופי שכזה ובודאי לא נוסח שכזה הגיגיה של הנסיכה, אכן דביקים המה לעתים. יתכן שסגנונה אינו מתאים לך. נתקלים בדברים בהם אין מבחינים ואילו דבריה של הנסיכה מזוהים בקלות, כמו כל הודעה בפורום - כינויה של נסיכת הכוכב מתנוסס בגאון לצידם ולך שמורה הזכות שיש לכל קורא/ת (אליבא דה מוריס פנאק ב"כמו רומן") הזכות שלא לקרוא. לסיום, ממליץ לך ללכת בדרכו של הנביא שאתה נושא את שמו, אם אתה עומד בתנאי שהוא מציב:
"והמשכיל בעת ההיא יידום....דירשו טוב - ואל רע" שבת שלום דובי

amosbl

New member
תמיכה

מופתע מעוצמת התגובות. מחפש אנשים אינטיליגנטים שיתמכו בדעתי.

אבשלום68

New member
אנשים אינטיליגנטים

מבינים שיש חופש ביטוי אנשים אינטיליגנטים יודעים לדלג על מה שאינם אוהבים אנשים אינטיליגנטים לא פוגעים בצורה מכוערת באיזו מסגרת אתה משתלב?

amosbl

New member
לאבשלום68

ואני בכלל לא אינטיליגנט אבל דברי "צפיחית בדבש" מפריעים לי.

למעלה