פורוום שליי

פורוום שליי

מה קורה? מזמן לא נכנסתיי.. אני רואה לא מתקדמים לשום מקום האא..?? מה חדש? תגידווו יש כברר פרטים על ההופעה פה בת"א בעזריאלי?? דבררווו איתי===>אייסיי===>>>221162853 נ.ב זאת "חולה על הבויז שלי".. אני גם בפורום של אגם אז זה הכינוי שלי שם.. סוריי..=[.. דברווו איתיי

CaMiLa TqM

New member
חחחח

נראה לי הם גמרו את הקריירה בהופעות בקניונים חחחח

נשבעתת לךך עשכרה....

גם מאז מה שקרה בקריון שאהיית בביאליק בקריות מה שהיה שםם אימלההה אני בטוחה שבטח עוד כמה בנות פה היום שם לאא?.. אז אני כןן..

CaMiLa TqM

New member
חח כן בגלל זה :)

אישית לא הייתי בדיוק התחלית לאהוב אותם ביום שההופעה "היתה" ואז כאילו בלי שום קשר דיברתי עם בחרה בטל' והיא מספרת לי את זה. אבל פייר... לחשוב שאביחי קיבל מכה מהמעמד של המיקרופון זה די מצחיק לא? חחח לא להרוג אותי אבל תאכלס אחרי שיודעים שהכל בסדר אפשר קצת לצחוק על זה :) העיקר כולם יצאו בריאים ושלמים דווקא לשם יכול להיות שהייתי הולכת כי זה די קרוב אליי ויש לי חברות בקריות. זה גם היה ביום של הבגרות באנגלית עוד פעם סורי על המגילה חחחח את לא באמת קוראת את הכל נכון?

0rin

New member
../images/Emo26.gif

הלוואיי ותהיי עוד הופעהה בקרוב.. באיזור חיפה.. כי אני מתה ללכת להופעה שלהם! עוד לא הייתי
ו..יש למישהי מושג מי שר מה ש:הזדמנות שנייה?.. (סווריי על הבורות
)

CaMiLa TqM

New member
מה נהריה???

מה נהריה זה רחוק מדי חחחח למרות שגם לשם יש רכבת (אני הכל פותרת ברכבת) וואי עוד חודשיים אני מסיימת מלווה ואז בכלל אפשר ליסוע לאן שבא (טוב כמעטטטטט) לא בא להם לבוא להופעה בזיכרון????

CaMiLa TqM

New member
אורין (??)

אמממ אני גם עוד לא למדתי לזהות כ"כ חחח אני רק יודעת שאדם שם את כל הבית הראשון :):):):) יש גם גירסה מדהימה רק שלו

בקשר להזדמנות שניה.......

את הבית הראשון אדם שר לבד את הפזמון כולם ואת הבית השני אביחי שר לבד

חחח גם רחוק בשבילי..

אבל יש לי חברים בנהריה אז הם יקחו אותיי!...חיחיחיח.... הם באים לכול הקניונים שיש אז בטח גם בזיכרוןן חחח.. איזה סבבה לך נוסעת לאיפה שבא לךך פששש מתי יגיע תורי?..חחחחח

CaMiLa TqM

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי

מי בדיוק אמר שיש קניון בזיכרון? חח יש "קניון" אחד שיש בו סופר קרביץ וקופ"ח חחחחחחח כי מי שבנה אותו דתי אז הוא לא מרשה שיפתחו בימי שישי ושבת ככה שזה לא שווה (טוב עוד פעם אני גולשתתתת) ויש מרכז קניות כזה שהחנויות בחוץ חחח גם לא משהו... אבל יש לנו מדרחוב עם מקדונלדס חח אנחנו על המפה :):):) אני בחלומות שהם יבואו ביום העצמאות כי גם אני מופיעה ביום העצמאות ואז אני יפגוש אותם חחחחח ואז אני יצטרך להחזיק את עצמו לא לקופץ כמו מטומטמת ליד חברות שלי חחחח

אני עד היום מצטערתתת....

בערך בחופש הגדול האחרון עוד בתחילת השנה הזאת הם היו במפגש מעריצים בראשון בקניון הזהב שזה 10 דקות או רבע שעה גג נסיעה מהבית שלי.... וזה היה לפני שממש התחלתי לאהוב אותם אז לא ידעתי על זה בכלל :( שיבואו שוב לראשוןןןןן

CaMiLa TqM

New member
זיכרון זה לא כל מקום

זיכרון זה חור חחחחחח חור די גדול ויפה אבל חור

למעלה