פורוום שליי

CaMiLa TqM

New member
אדווה

אם אני הייתי בוכה על כל פעם שיכלתי לראות את קמילה ופליפה (יו נו המורדים קטנטנות) מפרוטקציות חח לא היו נשארות לי דמעות.. ואת יודעת מה??? בסוף פעם אחרונה שהם היו פה פגשתי אותם בזכות עצמי ובלי פרוטקציות וזאת ההרגשה הכי כיפית בעולם לדעת שזה בלי פרוטקציות מסקנה??? בסוף תפגשי אותם חחחחח :)

CaMiLa TqM

New member
אמממ פגישה

ממנויים של ידיעות אחרונות חחח סיפור ארוך ומרגש חחח ותאמיני לי שהיו לי פול פרוקטציות מהפעם הראושנה שהם היו פה בשביל צ'יקי והפעם הראשונה שהם היו פה במורדים ממש פרוטקציות מעולות ולא ידעתי על זה ובסוך הכל השתלם היתה פגישה מדהימה וקיבלתי נשיקהה והכל טוב ויפה מאז חחח

הכי שווה בלי פרוטקציותת..

אבל בואי לא נשקר לעצמנו כול הבנות בטח שניפגשות עם הגיים בויזז זה הרוב מפרוטקציות עם לא כולןן ..!

CaMiLa TqM

New member
חחחח ברור שאם הייתי יודעת...

על הפרוטקציות הייתי הולכת אבל באמת שהכי טוב (הרגשה עצמית) שזה הכל בזכות עצמך חחח

ברושש בובע..שמעיי..

דברי איתי מחר אני נכנסת שוב כי אני הולכת להיתקלחח ביוש נשמה מרח תביאי לי את האיסי שלך נדבר.. ביוששש לילה טבו לך ולכולםם מואהה!

די מאמי גרה שםם?!!?

יאו איך קוראים לך אויל אני מכירה אותךך או חברים שלי משם מכירים אותך!!

כנסיייי לכל הבנותת בקשר להופעה..

לא תהיה הופעה בעזריאלי שאלתי את המנהלות של הפורום הרשמי אתמול שראיתי אותם בנבחרי הילדים ..הם אמרו שההופעה הבאה שלהם בבאר שבע ב15.2 וההופעה אחרי זה בחיפהה איפו שהו שם שחכתי תשם..שיהיה...אוףף זה רחוק לי באסהה טוב לפםחות אתמול ראיתי אותםםם וואי אני לא יכולה לשכוח את זה קיבלתי נשיקה וחיבוקק מאושרייי

CaMiLa TqM

New member
הופעה בחיפה

איזה יופי חחחח בטח לא במרכז הקונגרסים כי זה עצום שם חחח איפה עוד יכול להיות...?

למעלה