פועל בערבית

Peepy

New member
פועל בערבית

שלום! אני צריכה את עזרתכם - אני מחפשת ספר שמלמד את הפועל בערבית בצורה טובה. כלומר - לא רק ספר תרגול שמראה את הדברים ומתרגל, אלא ספר שבאמת מלמד איך יוצרים את הפועל הבסיסי,גזרות וכו'. עדיין לא מצאתי ספר כזה והייתי רוצה לקבל הצעות והמלצות לספרים (ולא לשיטות לימוד). תודה מראש.

מיטוזה

New member
סדרת ספרי "אל ערביה".

יש שלושה ספרים. הראשון ממש מתחיל את ההתחלה של הכול... השלישי כולל כבר הכול. אם יש לך ניסיון בשפה הערבית, ואתה מעוניין רק ללמוד את הפועל עצמו, אז אני ממליצה על כרך ג' בסדרה.

atudai88

New member
רשימת ספרים

מידע בסיסי אודות הפועל הערבי אפשר למצוא גם באינטרנט. אם תחפש בדיונים ישנים בפורום או בגוגל קרוב לוודאי תמצא מידע אודות מה שאתה מחפש. לגבי חומר קצת יותר מתקדם, יש את הספר "הפועל הערבי - גזרותיו ובנייניו" מאת דב עירון. כמו שנאמר כבר בתגובה לשרשור, יש את הספר "אלערבייה" שגם בו יש מידע על הפועל, אבל הוא יקר ומכיל מידע רב שאינו קשור לפועל. תעשי את השיקולים שלך. בהצלחה!

Peepy

New member
שאלה

אני מכירה את הסדרה של אלערביה, אני מחפשת משהו טיפה יותר "מושקע". בנוגע לספר של דב עירון - אתה מכיר מקום שבו ניתן להשיג את הספר? תודה רבה!

atudai88

New member
ניתן לקנות אותו בחנויות לספרי לימוד...

לא יודע אם זה מסוג הספרים שקונים ברשתות כמו "דיונון" למשל, אבל אני בטוח שתמצאי אותו בחנות ספרי הלימוד השכונתית. שימי לב, הספר הזה של דב עירון מיועד לאנשים שמעט יותר מתקדמים בנושא הפועל, ומכירים היטב לפחות את גזרת השלמים. בהצלחה!

Peepy

New member
תודה רבה :)

אל דאגה, אני שולטת היטב בפועל בגזרת השלמים, אני רק צריכה חיזוק בפינות פה ושם. תודה לך! שיהיה שבוע טוב!

למעלה