פוסט חדש!

כן

לא רק שהילדה נולדה ממש מוקדם היא גם לא קבלה כשהיתה בבטן חמצן ואוכל ברמה סדירה אז התווספו שם הרבה בעיות נוספות.
בטח חלק מהפורום מתארות לעצמן במי מדובר.
אבל, לשמחת כולם, הילדונת, בת כ-4 היום, מתוקה להפליא ונמצאת בבית, רגישה יותר מילדים אחרים אבל מקסימה לגמרי.

כי היא מאוד מפורסמת בתפוז

קודם כל בפורום פגים, שאני לא יודעת אם יצא לך לקרוא בו (אולי עכשיו כשפרסמתי את הכתבה שלה את מחברת)
וגם בפורומי הורות וגם הבלוג שלה. יש לה שניים, אחד על התקופה שלה כרווקה שככה בעצם הכרתי אותה והתחברנו, ואחרי זה היא פתחה בלוג חדש כשגילתה שהיא בהריון ובגלל הבעיות שהיו לה במהלך ההריון פורסם רבות. (היא גם משתתפת בכל מני פעילויות של תפוז אז מתפרסמת גם בעקבות זה)
בקיצור, מי שמסתובב ברחבי הפרדס, ולא במקום אחד ספציפי, סביר להניח שנתקל בשם שלה.

אה טוב

אני מסתובבת פה, בפורום NLP ובפורום תאומים ושלישיות. אז כנראה שזה ספציפי מדי

מכירה את פורום פגים, ועוד בפגיה הרגשתי שאני לא מתחברת שם, אז אני לא שם

לא,זה ממש לא ספציפי

אני היום מסתובבת רק בפורום הזה. לפני שניהלתי אותו והתוודתי אליו הסתובבתי רק בהורים לתינוקות.
ובמשך לא מעט שנים בבלוגיה. אבל כשמסתובבים גם פה וגם פה ומדי פעם רואים את השער הראשי (משתדלת למעט בענין השער) אז קולטים דברים.
את מכירה את הפורום, אבל כנראה בגלל שלא התחברת לא קלטת את "הדמויות" הפועלות בו. לא נורא.

קראתי ונגעלתי

איכס רק מלקרוא את זה קיבלתי צמרמורת... אנשים באמת שתו את זה???

אני אשאל את בן זוגי אם הוא הכיר את זה.

המבחר בשנות ה80

לא היה מה שיש היום אז אנשים התפשרו והיה לו טעם טעים עד כמה שאני זוכרת. כמו הסוכריות אלו עם האבקה (אם את יודעת על מה אני מדברת)
מי ידע אז ממה הוא מורכב או עד כמה זה מסוכן. בעיקר הצבע הצהוב שטוענים היום שמסרטן

שאלתי את בן זוגי על הזיפ הזה

והתשובה שלו הרגה אותי... "גועל נפש. אני מדחיק את קיום המוצר הזה... איך הגעת לשאול אותי על זה?" והוא עשה תנועת הקאה

ומה זה ה
עם האבקה שכתבת עליהן?

הסוכריה עם האבקה קיימת עד היום

זו מן סוכריה עם מקל, כשאת מלקקת אותה היא הופכת לדבק והיא מגיעה עם שקית שבתוכה אבקה וככה את מלקקת את האבקה. וזה באמת דוחה.
הזיפ לא היה גועל נפש בכלל. אני לא רוצה לומר כל אבל רב הילדים של שנות ה80 הכירו אותו ושתו אותו בהנאה כשהזדמן להם.
אצלנו סבתא שלי החזיקה אותו אצלה. יש לי מלא תמונות חמודות שותה זיפ.

זה באמת נשמע דוחה

ובקשר למשקה זיפ , בן זוגי כבר לא ילד, גם בשנות ה80 הוא לא היה ילד אבל יצא לו לטעום את זה פעם אחת והוא לא אהב בכלל.

אני בכלל כל הילדות שלי לא אכלתי סוכריות כאלה או אחרות וממתקים. כיום אני משלימה...
בעיקר עכשיו כשאני בהריון

תזכורת לעצמי

שגם אני גיליתי את העולמות הטובים בהריון והיום אני לא מצליחה לסגור חזרה את הפה ולחזור לעולם החשוך שלפני

אה לא, יש את כל מושאות הקנאה

שיוצאים מבית החולים עם סלקל וסקיני. ואני לא מדברת על דוגמניות.
יש לי בת דודה כחצופה כזו!

מגיע לי3

New member
הריון זה מרזה

בהתחלה או שאת לא יכולה להסתכל בכלל על אוכל או שאת מקיאה כל מה שאכלת
אחר כך כבר אין מקום לכל הדברים שאת רוצה להכניס
בסוף את לא רוצה לאכול כדי שהצרבת לא תזכיר לך כל הלילה מה אכלת במשך היום

למעלה