פוסט חדש!

צריך לראות את כל הסדרה

כדי להתלהב. זה כזה רומן רומנטי קיטשי ונשי, שרק בשביל שבנות יוכלו לגרור איתן את החברים שלהן, תקעו בו ערפדים ואנשי זאב.
אני נחשפתי לסדרה לגמרי במקרה לפני כחצי שנה, וחזרתי אחורה לגיל 16 ביג טיים.
גם הפוסט שלך עכשיו מחזיר אותי לרומנים רומנטים...
אגב, בפרק השני חצי סרט בלה יושבת על הכסא ובוהה בעונות המתחלפות בשקט. כמה בכיתי... לגמרי גיל 16.

גיסתך נהדרת!!

אחרי לידה שקטה, משהו שאני גם כן זכיתי להכיר על בשרי, מה שחשוב זה הסובבים שנותנים להחלים בקצב הנחוץ לך ולא להם, ולא נכנסים לנשמה ולרחם כל הזמן.
אני שמחה בשבילך שהיא היתה שם ומאחלת לך שתהיה איתך הלאה אבל רק בשמחות.

תודה רבה!

החברים בארץ, אבא שלי המדהים ז"ל, כולם היו שם בשבילי, שאחלים בקצב שלי. חברה אחת אפילו באה לעשות בייביסיטר לגורה פנדה, כדי שנוכל לנסוע לנופש בצפון...
שכל הריונתייך מעתה יסתיימו בידיים מלאות!

אמן והלוואי!

כרגע זה הריון מס' 6 בדרך לילד מס' 3.
היתה לי היום סקירה שניה. כמה כיף לראות שהכל ברוך ה' בסדר.

מאחלת לך הריון מוצלח וללא בעיות

חמסה!

עם יד על הלב - אני משתאה מהרצון שלך להמשיך. לי נגמר הרצון בשלב הציסטות והכאבים.

סתם לגבי נושא העישון

בתואר הראשון שלי הינו צריכים לעשות עבודה בשיטות מחקר, ואני ושותפה סקרנו את נושא ילדים מעשנים בעקבות הורים.
הינו בטוחות אגב שהתשובה תהיה שלילית, שילד שנחשף מגיל קטן לסרחון ולבעיות הבריאות יתרחק מסגריות.
אבל - מחקרים רבים שהתבססנו עליהם, וגם הנחקרים שלנו, גילו שחלק גדול מאוד של ילדים מעשנים יעשן בעצמו.
כך שאת לגמרי צודקת, עישון זו דוגמא אישית הרבה יותר חמורה מאכילת במבה.

כי הם לא ממש מבינים בתזונה

ולרוב ביסלי במידה לא עושה כאב בטן ככה שסך הכל הם מדקלמים מה שלמדו

ודרך אגב,גם אני נגד חטיפים מהסוג הזה אבל לא מנעתי אותם ודווקא בגלל שהיה וזה לא הפך לאיזו מפלצת רעה ואסורה הילדים שלי בכלל לא אוכלים חטיפים פרט לבמבה
מה שכן והרבה יותר חשוב הם מקפידים על ציחצוח שנים בוקר וערב ולא מכירים רופא שיניים פרט לביקורת אחת לחצי שנה

מתוך שלא לשמה יבואו לשמה

הם לא מבינים הרבה דברים, גם למנות הם לא יודעים אבל לדקלם אחת שתיים שלוש זה חשוב.

בגילאים האלה ביסלי זה סכנה בריאותו מובהקת, שיכולה לגרום לחנק.

זה לא משהו שאת יכולה לקבוע

הגדולה שלי עונה אמן מגיל שנה וקצת, וכל המבוגרים מסביבה עשו מזה ענין גדול בכל פעם מחדש. כך שגדול זה גם בעיני המתבונן.

כי זה מתוק לשמוע ילד

אומר משהו של מבוגרים. אבל בת שנה וחצי שאומרת משפט שלם בנושא בריאות יש כאלו שיראו בזה משהו מתוק ויש כאלו שלא.
(להבדיל אלף אלפי הבדלות כמו שיש הורים ששומעים בן שנתיים מקלל וחושבים שזה ממש מתוק שהוא ממלמל קלקלה. בלעע)

מגיע לי3

New member
כשהבן שלי היה בגן פרטי

בתחילת השנה הגננת עשתה שיחת הכרות
ולאחר הרגעת כל האמהות על
אין שוקולד בגן, אין שניצל קנוי (ואחרי התערבות של אחת האמהות גם אין רוטב סויה)
הגננת הודיעה בשמחה שהשנה יהיה חוג תזונה
כל האמהות התמוגגו
אמא אחת ספרה שהילדה שלה שאלה אותה לפני שאכלה משהו אם זה בריא לה (נשמע לי כמו נזק פסיכולוגי
)
אני לא מבינה מה ילד בגיל שנתיים יכול להבין מחוג של תזונה בריאה
בסוף הייתי מרוצה כי כל מפגש כזה הסתיים במשהו לאכול - פירות, ירקות, לחם
הבן שלי אוהב לאכול אז היה לי ברור שהוא נהנה בחוג

בגן שלנו שנה שעברה

לא היה חוג תזונה אבל הם למדו על בריאות (היתה לנו בגלל זה הצגת סוף שנה הכי משעממת שיצא לי לראות) והגיינה, אורח חיים בריא ואכילה נכונה.
מכל המגוון היא חזרה הביתה עם תובנות על אכילה בריאה. אמנם.... היא לא ויתרה על דברים לא בריאים ובחרה בבריאים אבל כמו הבן שלך היא תמיד שאלה אותי אם זה בריא לה.

מגיע לי3

New member
הבן שלי לא הושפע מהחוג כלל

נראה לי שהוא היה קטן מדי בשביל להבין מה רוצים ממנו
מה שאני יודעת על החוג זה מנייר מסכם של "מה למדנו היום" שהייתי מקבלת בסוף היום

מגיע לי3

New member
זה לא מה שאני אמרתי

בשיחה שהיתה בתחילת השנה אחת האמהות ספרה על הבת שלה בהתרגשות
זה לא מצא חן בעיני

למעלה