פוסטמה... פורום יבש

Buzzit

New member
פוסטמה... פורום יבש

קסט יא חתיכת פוסטמה! מה זה הפורום היבש הזה? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

siv siv12

New member
מקפיצה...

היי חבר´ה, מה המצב? סוף, סוף, אחרי תקופה דיי ארוכה, הכנתי דולי!! והפעם גם בפיינט שופ לשם שינוי!! אז קודם כל, אני חייבת להודות לטיוטריאל של הפורום שעזר לי מאוד וגם לאתר של סול שעזר לי בהכנת השיער, תודה רבה רבה!! אז תגובות בבקשה, ואם אפשר אז בונות, תודה!!

לא מנסה להעליב... אבל...../images/Emo110.gif

מה דבוק לה לראש ? חתיכת פלסטיק..?! זה שיער גושי מאד מאד מאד... וגם לא אהבתי את הצבעים.... וזה הדבר שהכי בלט בדולי...

netaK

New member
פעם ראשונה שעשיתי כנפיים....

יצאו די מוזר האמת היא... והחצאית...מוזרה...אני בעצמי לא מבינה מה קורה שם... אבל בסה"כ די אהבתי =]

netaK

New member
סורי...אין לי את האתר

אבל בשרשור טטוריאלז (למטה) מישהי שמה טטוריאל של כנפיים, זה באתר הזה ומה דעתך על הדולי?

the rock girl

New member
במילה אחת..?

מ-א-מ-מ-ת!!!! אולי תשלחי לי באיי סי כי אני צריכה אותו די דחוף למשו...יש עליי מיוז 161944397

the rock girl

New member
במילה אחת..?

מ-א-מ-מ-ת!!!! אולי תשלחי לי באיי סי כי אני צריכה אותו די דחוף למשו...יש עליי מיוז 161944397

netaK

New member
אני לא מבינה הרבה בדוליז אבל...

משהו מוזר מאוד קורה בפנים שלה וברגלים שלה מבחינת הצבעי והשיער מוצלל מדי והחולצה לא נראית יושבת עליה לא לשנוא אותי...סליחההההה

Alexis14

New member
סיוון(../images/Emo35.gif)../images/Emo113.gif

למה לפרסם את אותה דולי פעמיים? אני לא אכעס עלייך- כי אולי לא ידעת, אבל זה סתם מכביד על הפורום. וראינו את הדולי שלך כבר בפעם הראשונה. ואם נרצה- נגיב. אם לא- לא. זה שתפרסמי אותה עוד ועוד פעמים לא יפתח לנו חשק להגיב לך, אלא רק יכעיס אותנו ויגרום לנו לא לרצות להגיב לך. אני לא כועסת, פשוט רוצה שתדעי. קיי?

siv siv12

New member
תודה רבה על כל התגובות..

ודרך אגב זו לא מכנס זו חצאית.. וסליחה שפירסמתי את אותה הדולי פעמיים, פשוט חשבתי שאף אחד לא שם
אלייה.. אני לא אעשה את זה שוב, מבטיחה!! וה"קרחת" הזאת באמצע, זה השביל! איך את רוצה שיראה, אפילו במציאות שביל זה קרחת קטנה באמצע הראש.. ולמה יותר מדיי אפקטים? זה נדמה לך בגלל הנעליים והשיער... טוב בכל מקרה תודה רבה על התגובות אבל תגיבו גם תגובות בונות, כמו מה אפשר לשפר לא רק אם הדולי מצא חן בעינכן...

ronit330

New member
ממ...

אמ..אז זהו,שאו שהיא שטוחה לגמרי או שתעשי לה חזה(ותצלילי אותו הא..?!) ואם את עושה לה כזה קו של החזה,אזז את תצתרכי לשנות את ההדפס.. וגם המכנס לא ממש מוצלל..לא יודעת..?

וזה שתשימי אותה כאן שוב../images/Emo110.gif

זה יגרום ליותר אנשים להגיב ? אותי אישית זה סתם מעצבן !

צו צאנג

New member
אובר אפקטים!!!!

יש פה הרבה הרבה הרבה יותר מידי עבודה של אפקטים במקום עבודת הצללה.... יש לה קרחת קטנה, איפה שאמור להיות שביל, בלי להעליב, לא כל כך אהבתי, כל ההצלה זה אפקטים וזה לא יצא מיוחד, או יפה כל כך...

רות82476

New member
אוי הבובה ממש יפה!!

הי ! קודם אני רוצה להגיד שגם אני ואלונה בונות את האתר... טוב קיצר... הבובה ממש חמודה יצא לך באמת שטוב! רק לא אהבתי במיוחד את החולצה /:

למעלה