פונטנלה

slightly

New member
פונטנלה

קניתי אותו היום. 50 עמודים אחרי...מאד נהנית. איזה כיף שהוא ארוך (498).

ורדה ש

New member
עוד אחד לרשימה המתארכת

שלו תמיד "שווה" קנייה וקריאה. נכון ש"בביתו במדבר" היה לטעמי קצת חלש בהשוואה לקודמים, אבל גם בו היו לא מעט הברקות, קטעים חזקים וביטויים שנכנסו כבר ללקסיקום המשפחתי שלנו. מה יהיה? לוקח כמה שניות לרשום שם של ספר ברשימת הספרים שצריך לקרוא ולוקח כמה שעות (לפעמים גם ימים) לקרוא אותו. זה תיסכול תמידי!

slightly

New member
אצלי פונטנלה הוקפץ לראש הרשימה

החליף את "שאהבה נפשך". (לא מסוגלת להתמודדת איתו). אני מקנאה בך שאת יכולה לקרוא ספר בכמה שעות. אני צריכה "ללעוס" כל מילה כדי להנות. גם הרשימה שלי מתארכת מיום ליום, עומדת על כ- 30 ספרים. (השלמות של שנה שלימה בה כמעט שלא קראתי).

מי אמר שצריך לקרוא מהר?

אני דווקא נהנית מזה שאני קוראת לאט. זאת הדרך שלי להכנס יותר טוב לספר. רק ככה אני שוכחת מכל מה שקורה סביבי וממש מוצאת את עצמי בתוך העלילה. כך ש... אל תעשו תחרות עם אף אחד. קראו כל אחד בקצב שלו, גם אם זה הולך לאט. אצלי אין רשימה, אני בדרך כלל הולכת לספריה ולוקחת מה שנראה לי מעניין. אם כי אני קוראת כאן המלצות שנראות לי מעניינות שכדאי להכניס אותן לרשימה, אם וכאשר אעשה.

slightly

New member
חשבון פשוט ../images/Emo13.gif

כשקוראים מהר יותר...מספיקים יותר ספרים
אבל, ממילא לא יכולה לשנות את זה...

עוד לא קראתי

בטוח אקרא את מאיר שלו. סגירת הפונטנלה היא למעשה השלב שבו קופסת המוח לא גדלה יותר באופן משמעותי (לכן לתינוקות יש ראש גדול יחסית לגוף בהשוואה למבוגרים) ויש כאן איזה מטאפורה אפשרית מענינת לדמות עם פתיחות. הוא כותב מענין קריא ועם הומור. הבעיה שלי היא איתו שבעיניי הוא יותר מספר סיפורים מאשר סופר. חסר לי שהוא אף פעם לא לוקח דמות ומפתח ובונה אותה לאורך העלילה. ובכל הספרים שלו יש תמיד איזה דמות צבעונית שממש כאילו מחכה שיבנו אותה.

למעלה