לפני כמה ימים, אני חושב שזה היה
ביום ראשון בלילה, חברה מהמסנג'ר פנתה אליי בבקשה להנחות משחק תפקידים. מן הבירור שערכתי, רק שנינו משחקים (מה שנשמע לי מוזר, ולכן גייסתי חברה נוספת ועשינו ועידה), והמשחק הוא "משחק דיאלוגים", כלומר-חבורה של אנשים יושבים בפונדק ומדברים. משחק תפקידים טהור ודרך נהדרת לפתח דמויות שטוחות, גם אם קשה. ברגע שהיא ביקשה שאני אבחר תקופה או עולם, הכרזתי מיד שאי אפשר לעשות את זה, שכן מדובר בפונדק שבאמצע הזמן. יצא לי ככה, מהשרוול. בכל-אופן, זה השם של הפונדק: הפונדק שבאמצע הזמן כשמו כן הוא, אליו מגיעים אנשים מכל העולמות ומכל תקופות הזמן, ולשם הגיעו הדמויות שלנו לצורך המשחק. הפונדק הוא מבנה עץ בעל שלוש קומות, הראשונה היא המסעדה והפאב בו יושבים לאור נרות, והשתיים האחרות מלאות בחדרי לינה לאורחים מעבר לזמן. מחוץ לפונדק עננים אפורים מכסים תמיד את השמיים ומתחוללת סערה עזה, היא סערת הזמן: רוחות משתוללות, גשם, ברקים ורעמים וכל העסק. זהו, זה משהו שהצלחתי לחשוב עליו, שאני במקרה משתמש בו במשחק הספציפי הזה (שאני גם צריך להמשיך מתישהו
). לא מכיר את שיטת "משחק הדיאלוגים", ולא יודע אם אתם מכירים או שהיא חדשה לכם, אבל הערות בנושא אחר בבקשה. בואו נשמור על זה און טופיק