פונדקאות

שמלת תחרה1

Well-known member
"אם אני שכיף לי להיות בהיריון, הייתה לי אחלה לידה, אם אני יכולה לעזור, אז למה לא?"

הדר ועדי הן בנות זוג - שכל אחת מהן ילדה תינוק פונדקאות לזוג חשוך ילדים: "זה משהו שנורא מרגש, לדעת שאנחנו עשינו את הדבר המדהים הזה, כל יום הולדת של הילדים ההורים שולחים לנו זר פרחים"

אלי ראכלין
מה דעתכם על פונקאות
ובפרט לזוג הומואים?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הדר ועדי הן בנות זוג - שכל אחת מהן ילדה תינוק פונדקאות לזוג חשוך ילדים: "זה משהו שנורא מרגש, לדעת שאנחנו עשינו את הדבר המדהים הזה, כל יום הולדת של הילדים ההורים שולחים לנו זר פרחים"

מה דעתכם על פונקאות
ובפרט לזוג הומואים?
אני מאמין שהן לא נשים רגילות כמו שאר הנשים.
הן כנראה מלאכיות. |מלאך|
לשאת ברחם 9 חודשים תינוק שמתפתח ובועט ואחר כך למסור אותו לאישה אחרת שאינה מסוגלת ללדת?
רק מלאך מסוגל לעשות את המעשה הזה.
הן גם נראות כאלה מלאכיות. |מאוהב|

אני גדלתי בלי אב מגיל 19 ורק אמא אחת דאגה לי ולעוד חמישה אחים יותר צעירים ויאמר לזכותה, לתפארת.
אז צאי ולמדי כיצד זה לגדול עם שתי אמהות. האין זה פשוט נפלא.?
מאידך כששני גברים מגדלים ילד, זה עדיין לא יורד לי טוב בגרון.
אבל העולם משתנה לנו בצעדי ענק.
כשעוד ועוד אנשים נמנים על ציבור הלהט"בים לכן כנראה שלא תהיה לממשלה ברירה אלא לאפשר פונדקאות גם לגברים עם בני זוג דומים.
פעם לפני הרבה שנים לא שמעת על הומואים כי זה היה הכל בחדרי חדרים ובשקט
והנה כיום....
בחיי שלפעמים אני חש לא בנוח שאני סתם סטרייט. :-D

שמלת תחרה1

Well-known member
אני מאמין שהן לא נשים רגילות כמו שאר הנשים.
הן כנראה מלאכיות. |מלאך|
לשאת ברחם 9 חודשים תינוק שמתפתח ובועט ואחר כך למסור אותו לאישה אחרת שאינה מסוגלת ללדת?
רק מלאך מסוגל לעשות את המעשה הזה.
הן גם נראות כאלה מלאכיות. |מאוהב|

אני גדלתי בלי אב מגיל 19 ורק אמא אחת דאגה לי ולעוד חמישה אחים יותר צעירים ויאמר לזכותה, לתפארת.
אז צאי ולמדי כיצד זה לגדול עם שתי אמהות. האין זה פשוט נפלא.?
מאידך כששני גברים מגדלים ילד, זה עדיין לא יורד לי טוב בגרון.
אבל העולם משתנה לנו בצעדי ענק.
כשעוד ועוד אנשים נמנים על ציבור הלהט"בים לכן כנראה שלא תהיה לממשלה ברירה אלא לאפשר פונדקאות גם לגברים עם בני זוג דומים.
פעם לפני הרבה שנים לא שמעת על הומואים כי זה היה הכל בחדרי חדרים ובשקט
והנה כיום....
בחיי שלפעמים אני חש לא בנוח שאני סתם סטרייט. :-D
צחק צחק סבא.
עוד מעט באמת אנחנו הנורמטיבים נחשב ליוצא דופן, ונצטרך לקבל אישורים לכול דבר שהיום זה ברור מאליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה דעתכם על פונקאות
ובפרט לזוג הומואים?
חלק מהתחרפנות החברה (בעולם כולו). משהו שהוא יפה ויכול לסייע לאנשים שזקוקים לזה באמת, הופך להיות מסחרה לאנשים שאין להם צורך אמיתי בזה. אז אמנם אני לא בנעליהם וקל לי לדבר, אבל בכל זאת כך זה נראה לי.

בגדול, פונדקאות זה סוג של זנות או ליתר דיוק, לא שונה משמעותית מזנות. אישית אין לי בעיה מיוחדת עם זה, אבל מצחיק אותי שהעולם הפמיניסטי קופץ נגד כל סוגי הזנות ואילו את הפונדקאות לטובת זוגות הומוסקסואליים הוא מקבל כדבר נאור וחיוני.

משתפרת1

Well-known member
שני נושאים נפרדים:
1. פונדקאות. שימוש ברחם של אישה כדי לייצר תינוק עבור אדם/אנשים אחר/ים. הפונדקאית מעידה שכיף לה והיא רוצה לעזור. מי אני שאשפוט? מה שברור לי שאני לא הייתי מסוגלת להעזר בפונדקאית.
2. האם הומואים יכולים וזכאים להיות הורים? על זה קשה לי לענות. מכירה זוג הומואים שמגדלים ביחד ילד, מכירה גם בודדים שמגדלים ילד כחד הוריים. הם הורים מסורים ומשקיעים. לך תדע מה זה עושה לילד. יש מחקרים לכאן ולכאן, קטונתי מלקבוע מי צודק. אישית- אני חיה במשפחה מהמודל הותיק (אבאמא וילדים) וזו ההעדפה שלי.

קלייטון.ש

Well-known member
בדרך כלל פונדקאיות הן נשים קשות יום שעושות זאת בשביל הכסף, עבור זרים שבאים ממדינה אחרת ושמתכחשים לעצם היותן אמהות של הילדים שנולדים. המקרים של נשים פונדקאיות מרצון הם מאד מאד נדירים ולא סתם "יוצא דופן" נמצא בכותרת.

במקרה של פונדקאות להומואים המצב גרוע במיוחד מכמה היבטים.
ראשית כאמור ההומואים מכחישים את אימהותה של הפונדקאית ומוחקים אותה לא רק מחייו של הילד, אלא בכלל מכל הסיפור. באף סיפור על הומואים שמביאים ילד מפונדקאית לא נמצא מילה עליה. הילד מופיע כאילו מתוך הריק או שחסידה מביאה אותו ממקום עלום. קרוב לוודאי שגם הילד לא ידע מי אימו אם בכלל ידברו על זה שהוא בא לעולם מרחמה של אשה אחת.

שנית הומואים פונים לפונדקאות לא כי הם מוגבלים ביכולת שלהם להביא ילד לעולם באופן ביולוגי. בניגוד לאשה שלא יכולה לשאת עובר ולכן לא יכולה להביא לעולם ילד באופן טבעי, ולכן אפשר להבין למה היא נזקקת לפונדקאית, גבר יכול בהחלט להביא ילד לעולם מזרעו. הבעיה שלו היא שהוא צריך אשה בשביל זה, והוא לא רוצה שתהיה אשה מעורבת. כלומר הבעיה שלו היא לא ביולוגית, ליקוי בגופו, אלא הבעיה שלו היא בהתייחסות שלו לחיים.

הומואים יכולים ליצור שותפות הורית עם אשה או נשים. למשל זוג הומואים עם זוג לסביות. יביאו לעולם ילדים משותפים, ויגדלו אותם מתוך שיתוף הורי. גם לגברים וגם לנשים תהיינה זכויות הוריות והם ישתתפו בגידול הילד. כך שהומו לא צריך לנצל פונדקאית כדי שיהיה לו ילד. מסיבה זו כשהוא כן מנצל אשה קשת יום, ממדינה אחרת, הוא חוטא חטא כפול ומכופל.

שמלת תחרה1

Well-known member
בדרך כלל פונדקאיות הן נשים קשות יום שעושות זאת בשביל הכסף, עבור זרים שבאים ממדינה אחרת ושמתכחשים לעצם היותן אמהות של הילדים שנולדים. המקרים של נשים פונדקאיות מרצון הם מאד מאד נדירים ולא סתם "יוצא דופן" נמצא בכותרת.

במקרה של פונדקאות להומואים המצב גרוע במיוחד מכמה היבטים.
ראשית כאמור ההומואים מכחישים את אימהותה של הפונדקאית ומוחקים אותה לא רק מחייו של הילד, אלא בכלל מכל הסיפור. באף סיפור על הומואים שמביאים ילד מפונדקאית לא נמצא מילה עליה. הילד מופיע כאילו מתוך הריק או שחסידה מביאה אותו ממקום עלום. קרוב לוודאי שגם הילד לא ידע מי אימו אם בכלל ידברו על זה שהוא בא לעולם מרחמה של אשה אחת.

שנית הומואים פונים לפונדקאות לא כי הם מוגבלים ביכולת שלהם להביא ילד לעולם באופן ביולוגי. בניגוד לאשה שלא יכולה לשאת עובר ולכן לא יכולה להביא לעולם ילד באופן טבעי, ולכן אפשר להבין למה היא נזקקת לפונדקאית, גבר יכול בהחלט להביא ילד לעולם מזרעו. הבעיה שלו היא שהוא צריך אשה בשביל זה, והוא לא רוצה שתהיה אשה מעורבת. כלומר הבעיה שלו היא לא ביולוגית, ליקוי בגופו, אלא הבעיה שלו היא בהתייחסות שלו לחיים.

הומואים יכולים ליצור שותפות הורית עם אשה או נשים. למשל זוג הומואים עם זוג לסביות. יביאו לעולם ילדים משותפים, ויגדלו אותם מתוך שיתוף הורי. גם לגברים וגם לנשים תהיינה זכויות הוריות והם ישתתפו בגידול הילד. כך שהומו לא צריך לנצל פונדקאית כדי שיהיה לו ילד. מסיבה זו כשהוא כן מנצל אשה קשת יום, ממדינה אחרת, הוא חוטא חטא כפול ומכופל.
לילד שיגדל מזוג לסביות וזוג הומאים
יהיה 2 אבות ו2 אימהות?
או אבא ואמא
ואבא ואמא חורגים?
לא חבל לבלבל את חיי הילד כדי להגשים שאיפה להיות הורה?

ולאותו ילד ילווד אח מהאמא השניה ואב השני ומה הקשר שלהם?

קלייטון.ש

Well-known member
יהיה 2 אבות ו2 אימהות?
או אבא ואמא
ואבא ואמא חורגים?

למה לא? אחלה רעיון. כל גבר יביא ילד עם כל אחת מהנשים. יהיו 4 ילדים ו-4 הורים, משפחה גדולה ומאושרת. לכל ילד שני אבות ושתי אימהות ומלא אחים.
לבת הקטנה שלי יש שתי אימהות, זו שילדה אותה וזו שגידלה אותה, שתיהן בחייה ברציפות, והיא באופן קבוע אומרת "האימהות שלי". "האימהות שלי אמרו האימהות שלי רוצות, האימהות שלי פה והאימהות שלי שם". ולכל הילדים שלי יש שני אבות, אני והאב שגידל אותם.
הילדים שלי גם גרים כולם ביחד, שלושה זוגות בשלוש דירות באותה קומה, עם 5 ילדים, והכל מעורבב שם לבלי הכר. הנכדות שלי קוראות "אמא" לכל אחת מהנשים. תגידי להן "אמא יש רק אחת" הן לא יבינו מאיפה הבאת את השטות הזו. עובדה שאמא יש שלוש.

שמלת תחרה1

Well-known member
למה לא? אחלה רעיון. כל גבר יביא ילד עם כל אחת מהנשים. יהיו 4 ילדים ו-4 הורים, משפחה גדולה ומאושרת. לכל ילד שני אבות ושתי אימהות ומלא אחים.
לבת הקטנה שלי יש שתי אימהות, זו שילדה אותה וזו שגידלה אותה, שתיהן בחייה ברציפות, והיא באופן קבוע אומרת "האימהות שלי". "האימהות שלי אמרו האימהות שלי רוצות, האימהות שלי פה והאימהות שלי שם". ולכל הילדים שלי יש שני אבות, אני והאב שגידל אותם.
הילדים שלי גם גרים כולם ביחד, שלושה זוגות בשלוש דירות באותה קומה, עם 5 ילדים, והכל מעורבב שם לבלי הכר. הנכדות שלי קוראות "אמא" לכל אחת מהנשים. תגידי להן "אמא יש רק אחת" הן לא יבינו מאיפה הבאת את השטות הזו. עובדה שאמא יש שלוש.
יפה לכם

מבנה המשפחה שלך הזכיר לי את הספר ארצגן של טלה בר.

דיברגנט חדש

Well-known member
יהיה 2 אבות ו2 אימהות?
או אבא ואמא
ואבא ואמא חורגים?

יהיה לו 2 אבות ואימא אחת ואם ייעשו את זה גם עם לסבית השנייה, אז תהיה משפחה עם 2 אבות ו-2 אימהות.
אם יהיו להם 4 ילדים, אז אפשר לעשות שילוב של כל האפשרויות :) (הומו אחד עם לסבית אחת, הומו אחד עם לסבית שנייה, הומו שני עם לסבית אחת והומו שני עם לסבית שנייה).

למעלה