פול מרטני איז דד-

שחחר8

New member
פול מרטני איז דד-

יש למישו את הפעולה הזו..? זה ממש חשוב.. ואני יודעת שיש את כל הרמזים בויקיפדיה אבל אין לי ממש רעיון איך להכניס אותם לתוך משחקים. תודה רבה =] אה ואם לא זה אולי פעולה על הביטלס...בבקשה

NoFaR SaDe

New member
בקשר לפעולה...

אני גם לפני כמה זמן שאלתי פה בנושא... ניסו להסביר לי אבל אף אחד לא ממש עזר עם פעולה מוכנה =\ אז אם שוב אם למישו יש אני אשמח :]

puchit

New member
אממ

אני לא בטוחה שיש פעולה מוכנה שמסתובבת אבל מה שכן, יש את הקלטת מהתוכנית של קוטנר ואם אתם ממש צריכים יש לי אותה אז כנסו למסנג'ר.. חוץ מעוז כמובן כי הוא שמן :)

l a d y b i r d

New member
נדחפת

אמנם אני לא חלק מהפורום , אבל אני בצופים גם ויצא לי לראות את ההודעה :] את יכולה לשלוח לי גם את הקלטת? [יצא לי להעביר את הפעולה בלי הקלטת וזה לא היה אותו הדבר] תודה :]

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif מה המסנג'ר שלך?

אני גם מתכננת להעביר פ]עולה כזו בקרוב.... אבל אני רוצה גם להשמיע להם דברים... תוכלי לשלוח לי? המסנג'ר שלי הוא: [email protected]

freshlama

New member
לכי לפורום ביטלס.

יש להם שם גם את כל הרמזים וגם בטח רעיונות לפעולות. רק תשרשרי בשרשור של שאלות וכראלה כי הם ממש שונאים שאלות פול איז דד.

lolita205

New member
פול מקרטני ולא מרטני.. ../images/Emo3.gif

בעיקרון את יכולה להיכנס לפה או להריץ בחיפוש פול מקרטני {יש הרבה הודעות בנושא...} או כמובן לחפש בפורום ביטלס או הויקיפדיה מידע עליו ועל הפעולה... פעולה מדהימה, ממש בא לי לעבור אותה...

למעלה