פול אס..

...Blue

New member
פול אס..

לחכות לשובך זה לאבד את הזמן בשעון מציאות השבוי במחוגיי געגוע להבין אותך זה לצפות בסרט ישן עם עיניים עצומות שהתוכן כלל לא ידוע לאהוב אותך זה לקום כל בבוקר עם חיוך גדול מצויר על השפתיים לקבל אהבתך זה כמו במשחק פוקר להפסיד ל"קַרֶה 7" עם פול אס בידיים.. :)

טאKילה

New member
kינג לב אדום..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

חכה לי רק עוד קצת הזמן אבד בתוכי היתי במרחקים היתי עם עצמי נברתי חפרתי במרתפי נשמתי לארגן מחשבות נערתי אבק של עבר עכשיו עצום עיניים אנשק לשפתייך בשקיקה לבי נפתח לאהוב אותך להתעורר איתך בבוקר עם חיוך בעיניים לא צריך פוקר תהיה לי אתה kינג לב אדום של אהבה

אילוניק

New member
אם סטריפ פוקר את מכירה

אז פוקר זה אותו דבר רק מורידים את הבגדים לפני תחילת המשחק זה פוקר עיראקי
הלהיט האחרון אחרי נפילת משטרו של סאדם

טאKילה

New member
מה להוריד בגדים?????../images/Emo12.gif

ואני כבר הורדתי בגדים לפני הסטריפ פוקר..
יו להתלבש???

אילוניק

New member
לא נשמה לא להתלבש

תכיני קפה אני אוהב קפה קר תפרסי עוגה פתחי חפיסת קלפים שלחי מסר ואני בדרך נראה לי יותר עדיף

טאKילה

New member
למה מסר???../images/Emo10.gif

אני תכף מגיעה אליך, חכה לי כשהעוגה עליך אהה תזהר אני מביאה סכין חדה לפרוס את העוגה.. אהה שים מים בקומקום אני אוהבת קפה חם..
יו געגעתי אילוניק,,אולי אני אזמזם לך עוד מעט

אילוניק

New member
אם הסכין חדה

כשם שכתיבתך וחרוזייך חדים כתער ופוגעים תמיד אז אני יכול רק לבקש שתגיעי עם סכין ישנה אבל אני מכיר אותך שאת נשמה ולא תפגעי בי אלה תגרמי לי מקסימום להנאה מופלאה לא נותר לי אלה לחכות שתזמזמי ומשתעשע ברעיון שבהחלפת האותיות שתמזמזי בכל מקרה העוגה והקפה עליי ובכייף נראה אותך מגיעה

kfireli

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifמכורה

האם קיבלת את האיימל שלי היום תמונות של מיני ישראל לא עולות כאן ותמונה עבורך בלבד

נמלה 1

New member
נו...ואם בקלפים עסקינן....

הווה טרפת אותי בקלפיך מלכה שחורה פושטת ריח גופך לובן מלמלה ושמלה טרפת קלפיך גם נסיכים שחורים גורל מלך דמעה דמעותיי עדיין חמות. (ביננו --- גם זה כבר שייך לעבר :)) )

אילוניק

New member
נשמע לא טוב השחור הזה על הצהריים

אבל בגלל שמך היה יותר טוב לך לנמלה עצל תנה אהבהבים ושב בצל נראה לי יותר טוב

WildCat1

New member
כשאני איתך..

כשאני איתך פתאום, אני נבוכה כילדה מתבלבלת מסמיקה והלב פועם בחוזקה ודומה שהאנשים סביבי מחייכים ונראים מאושרים כאילו ניצחו במשחק קלפים ונראה שהשמש תמיד תזרח והאוויר חמים וצלול מאי פעם.. כל עלה שצומח על עץ כשלהוא הוא נס.. ילד משחק בכדור, גבר זקן יושב על ספסל בפארק, ילדה קופצת בחבל, כל אלה לפתע מתמלא במשמעות שאף פעם לא הבחנתי בהן קודם..

למעלה