ערב טוב דוינצי, תבדוק לאורך כל חיי
הפורום ולא תמצא מילה אחת טובה ממני על רבנים. ההלכה מפורשת על פי מי שמפרש אותה, ראה המקרה הנ"ל, הרב יוסף הודיע במהירות את ההפך. לצערי ישנה עדת מטומטמים שחיים על פי ההלכה של רב זה או אחר, לצערי ברוב עוונותי פגשתי משפחות שהתפלגו עקב קבלת רב זה או אחר. באף מקום בתורה לא רשום כי אסור לאכול טחינה, ומה עם תחינה מתוצרת יהודית? (ויש כאלה מפעלים) עד כמה שזכור לי רק הרבנים הספרדים "ממציאים הלכות " חדשות והמפורסם ביניהם הוא הרב עובדיה. ובמידה ואתה יודע על "שטויות" היוצאות מרבנים אשכנזים אנא עדכן אותי ואצחק על כך (אגב לעניות דעתי בלבד, הרבנות האשכנזית גרועה יותר אך זה דיון אחר). אני מבטיח לך ואני מכיר רבנים ומשגיחי כשרות שיושבים במסעדות סושי (שגם אני יושב בהם) ו"טוחנים" מגשי סושי שיד יהודי לא נגעה בהם, אגב למי שלא יודע יש מנת סושי המכילה סומסום מטוגן. אין ולא היה בי מין העדתיות וההסטוריה שלי מציגה התעלמות מעדתיות וכאשר העדתיות דוחקת בי אני תמיד בורח (ראה התפטרותי מהמשטרה) חיסול האשכנזים היה בבדיחות הדעת כי אני לא מאמין שהרבנים רוצים לחסל איש, למרות שישנם אוכלוסיות מסויימות בין הדתיים שהיו רוצים לראות מדינה שחורה "חומניסטית" שלזה אני מתנגד בתוקף. כמנהל פורום תרבות פולין אני אשמור בתוקף על תרבות פולנית אך אציג את עמדותי הפוליטיות כמות שהן (ימני בדעותי אך בעד הפינוי,ואפילו מוכן להשאיר כמה מהם בשטחים), וכמו כן את דעותי הדתיות (אני חילוני חרד)