פולי.......

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
פולי........./images/Emo26.gif

עוד לא סיפרת לנו.....איך קוראים לך? בן כמה אתה?.....כאלה...((:)
*חג שמח כווווולם*

kfm

New member
אוי יובל אתה מצחיק שזה משהו....../images/Emo9.gif

לחוש ההומור שלך פשוט אין גבולות!! חח סתאאאאאאאאאאם אל תיקח אישית....זה היה פשוט מתבקש ((:)

Yuvalenko

New member
מתבקש, כי מתי לא אמרה עדיין?...

לא, חופשי, אין בעיה.. תרדו עליי... חפיף, אני רגיל לזה כבר!

kfm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אם היה פה את הפרצוף הזה כמו באיי סי קיו...זה עם החיוך הענק עם השיניים....הייתי עושה כזה, כי זה בדיוק מתאים (:) וכן, אם מתי הייתה פה היא בטח הייתה עושה את זה במקומי (:) והיא צודקת, אכן כיף לרדת עליך (:)

mati88

New member
בדר"כ אני צודקת...

כמו שחלקנו כבר יודעים...
והייתי אומרת משו ליובל..אבל אין מה....כי אני לא רוצה לחזור על משמתן אמרה....אז אני אחזק אותך מתן, ואוסיפ: יובל, העיפות לא עושה לך טוב.....

Yuvalenko

New member
אוף... לא רוצה לבוא לצילומים....

מאיפה לי מה תעשו לי?? אתם עוד עלולים לזרוק עליי ביצים!!

mati88

New member
טחחחחחחח....

מקשור עכשיו??? טוב אם אתה לא רוצה אל תבוא! מכפת לי בכלל...כאילו שרציתי לפגוש אותך.... טחחח.....

mati88

New member
זה גם משאני שאלתי

את עצמי... ובמידה וכן....הייתי שמחה שאדון פוליאקוב היה יוצר איתי קשר.... חחחחחח... די די...אני מצחיקה מידי היום...
-:D

Sith Master

New member
אני מבקש...../images/Emo19.gif

לא לרדת על המגה סטאר העולמי פולי מהגשש זה כמו עכשיו שג'ון לנון יקום מהקבר ותתחילו לרדת עליו... זה אפשרי... אבל פולי מהגשש?

mati88

New member
אפחד לא ירד

עליו, להפך... אני יכולה להגיד לך בלב שלם שאין לי שום סיבה לרדת עליו....הוא גברי ושייקה- בגדר גיבורים אצלי......

mati88

New member
אגב, איזה חודש נראה לי

לא ראינו אותך... היית בשליחות סודית או משו שנעלמת ככה?

פIלי

New member
../images/Emo118.gif

טוב, קוראים לי פולי, ואני מכור לקיציס כבר 4 שנים. בהתחלה תמיד אמרתי לעצמי, זה בסדר, אתה יכול להפסיק מתי שבא לך... זה כמו הפעם הזאת שחשבת שאתה מכור לריבת שזיפים. אבל אז הבנתי שזה יותר מזה. והנה אני היום. ב 12 בלילה ביום שישי כותב הודעות בפורום. אה כן, ואני בן 15. ולא, אני לא קשור לפולי מהגששים, מקסימום זה מהסופרנוס... אבל שהייתי צריך לבחור ניק ל ICQ, פשוט הרגשתי כמו תוכי (
, נהדR שיש סמיילים כאלה, לא?). ופוליאקוב זה אמור להיות אני? כי אני לא רוסי...

mati88

New member
אי אי אי....

הבני 15 האלה אני אומרת לכם...חוסר תרבות...(טחחח...הרגתי תצמי...
) אז לא, פוליאקוב זה לא אמור ליות אתה, פוליאקוב זה שם המשפחה של פולי מהגששים....(ישראל פוליאקוב). ולא בנתי משו....אמרת:"...שהייתי צריך לבחור ניק ל ICQ, פשוט הרגשתי כמו תוכי..." אז כן קוראים אותך פולי או לא?! או שזה הניק שלך רק?! לאבנתי...לא חשוב...... (:)::: :::)))

Yuvalenko

New member
גם אני לגמרי מבולבל...

מה שאני הבנתי זה שאתה אח של פולי מהגשש, ושיש לך תוכי. אני צודק?

mati88

New member
לא, לא, לא...

אתה מבלבל הכל.... פולי מהגששים, זה פולי שלנו, אבל באנדר קאבריות- כדי שלא יזהו אותו... חוצ מזה יש לו שאיפה ליות תוכי...

פIלי

New member
תראו... תשמעו...

לא קוראים לי פולי. ואין לי תוכי. ואני לא מכיר את ישראל. עכשיו יותר ברור?

mati88

New member
ממממממ...

אז השאלה הנשאלת היא איך כן קוראים לך.... אבל מישומה, יש לי הרגשה מוזרה וחזקה שאתה לא רוצה להגיד לנו...אז בסדר....אנלא אלחץ עליך.... אבל אם מחר תקום בבוקר כדי ללכת לבצפר,ותגלה שחטפו את התוכי שלך....

פIלי

New member
ברכות על התחקיר

אני פשוט לא בעד לפרסם את השם שלי באינטרנט, בגלל שעם תוכנות חביבות אנשים יכולים לגלות עליך יותר ממה שאתה רוצה (הפחדתי ככה הרבה אנשים
). אבל הפעם אני יחרוג ממנהגי - ויפרסם. קוראים לי יער. כן כן, באמת, כמו זה עם ההרבה עצים...

למעלה