פולין

זורקה

New member
כן נכון אלה!!!

יש לך תיק צהוב כזה! של דיזל או משהו.... אל תתווכחי! בהצלחה בפולין.. אני ממליצה לך להביא תיק גב גדול, לא מזוודה

go golan go

New member
סליחה...

בדרך חזרה מבצפר חשבתי על זה (כנראה העליות של חמת גדר גורמות לאנשים לעשות דברים מוזרים...) והבנתי על מה מדובר- זה התיק בצפר שלי- אבל אני לא באה איתו לטיולים.... לא משנה.... זוהר, את מתכוונת לתרמיל טיולים גדול כזה?

קשתונה

New member
על תיק בי"ס דובר!

תיק קטן= תיק של בי"ס תיק גדול= תרמיל שלוקחים לקורס מד"צים למשל! להרבה בגדים וזה שהוא על הגב..תרמיל טיולים גדול בקיצור. וכמובן החוגרת בטן עם כל הארנק כרטיסי טיסה ודרכון שעלייך כל הזמן ואסור לך להשאיר בחדר (זהר ואני כל לילה החבאנו מתחת לכרית...אבל תזהרי לא לשכוח את זה שם:)) חוצמזה שאת לא צריכה את כל הבגדים החמים שיש לך ללבוש עליך או בתיק... כי בתיק בד"כ אין מקום ובאוטובוס בד"כ מספיק חם...פשוט לוקחים ושמים לידך באוטובוס...את התיק הקטן שלי נגיד...השארתי תמיד באוטובוס... את משאירה באוטובוס...זה לא כמו בארץ ש:"אנחנו חוזרים עם אותו אוטובוס???" קפיש? ואל תאיימי את יכולה להתקשר! אני אעשה לך תדרוך מלא:)

קשתונה

New member
אלה אכלת אותה...תיק דיזל צהוב...

לא תוכלי להכחיש אני עוד אוכיח לך:) ו...המממ לגיל יש תיק מכיתה א...לא נראה לי שלעוד מישהו יש כזה זה ממצא ארכיאולוגי! והוא לא שחור הוא כחול דהוי:)

go golan go

New member
אוף...

אתן לא מבינות!!! אני מדברת על תיק טיולים.... למה הוא לא החליף תיק?

זורקה

New member
בנות תקשיבו לי שתיכן!!

לאלה יש: תיק בצפר צהוב (עליו אני וקשת דיברנו) ותיק טיולים שחור- סגול כהה. לגיל יש: תיק בצפר כחול דהוי מלפני 50,000 שנה, ותיק טיולים שחור+ ירוק זוהר (עליו אלה דיברה. קפיש? עכשיו, קשת אומרת שתקחי לפולין את התיק הצהוב בץתור תיק קטן, ובתור תיק גדול תיקחי תרמיל גב גדול-גדול ולא מזוודה. קפיש? תודה, שלום.

למעלה