פוליטיקה בפורום .

...

. ... . . ... ... . . .

R a c h e

New member
כולם מוזמנים לראות

את עמדת המחשב שלי, התנאי היחיד, לראות אותה על חי.... לצלם אותה זה ממש לא לעניין, כי המנקה שלי, צ´רלס, מזיז כל פעם את הריהוט ומעצב לי את השולחן מחדש..... אז בואו בהמוניכם! רחל

גמני../images/Emo45.gif

חבל להעכיר את האווירה עם ויכוחים פוליטיים חסרי טעם. אני אומר את זה למרות שאני נמצא "בצד הנכון" (של מנהל הפורום).

סליחה דימעה , אבל דעתי שונה

זה פורום תמיכה ליוצא בשאלניקס , ולא חילוק איזה סוג תמיכה מבקש היוצא , האם זה מיטה ללון בלילה, או מקלחת חם , או סתם יחס חם לפטפט איתו בנושא שזה תחביב שלו, (אפילו שזה פוליטיקה ) לדוגמה אני מת לדבר על טבע-נפלאות הבריאה , אז אסור לי לפתוח אשכולים בנושא זה ? או אם אני יוצא מהתפעלות מהגאונות של הנשיא בוש הבן , אסור לי לדבר בזה פה ? אז איפה כן מותר ? משפחה של היוצא מנדה היוצא , וכן החברים ישנים , סך הכל פה החברים הם תחת המשפחה-חברים , לא? איפה בפורום פוליטיקה ? מה יש ליוצא לפטפט עם חילונים , שדעתן וחייהם כ"כ זרה לו ומנוכר , חוצמזה חושב שיש קשר לפוליטיקה בפורום יוצאים , מפני שיש יוצאים מפורום הזה , ששינו את דעתן בפוליטיקה אחרי עזיבת הדת , והעולם החרדי , ויש ע"ז הרבה סיבות , טוב זאת דעתי , שבוע טוב לכולם

אחר

New member
לא מסכים בכלל!

לא הבנתי אם הביקורת שלך היא בכלל על הכנסת נושאים שאינם קשורים לפורום, או רק על העיסוק הספציפי בפוליטיקה. נראה לי שכולם פה מסכימים שהפורום אצלינו הוא כבר הרבה מעבר לבמה העוסקת רק ביציאה בשאלה. אם תלך קצת אחורה בדפי הפורום תראה שרשורים רבים העוסקים בנושאים שאין בינם ליציאה בשאלה ולא כלום. ואם על העיסוק הספציפי בפוליטיקה יצא קצפך, אז לכל אחד יש נושאים שהוא לא מתחבר אליהם, ואפילו מפריעים לו. יש שרשורים רבים שבעיניי הם מעצבנים, ואני פשוט מתעלם מהם. לעומת זאת, פוליטיקה דווקא כן מעניינת אותי, ואני לא רואה שום סיבה לא לדון בה בפורום. אני לא מבין למה להתייחס לזה אחרת מכל הנושאים שאינם מעניינים/מרגיזים/מעצבנים חלק מחברי הפורום, ובוחרים להתעלם מהם. אז מה אתם אומרים, יש למצנע בכל זאת סיכוי?

אחר

מתחיל לפחד שיש למצנע בכל סיכוי , מה שהיה עד לפני שבועיים בדיחה , מתחיל לראות יותר ריאלית , מי יכול לדמיין שעל כיסא המלוכה בארה"ב ישב בוש הבעבי ?

avidadon

New member
אני בעד מצנע,

ולפי הסקרים האחרונים הוא הולך ומשפר את סיכוייו לנצח.. אבל, אני לא ממש מבין מה כולם מתלהבים ממנו.

אבי למה אתה בעד מצנע ?

לא אוהב הסבא שרון ? אני דייקא מת על אריק מל ישראל , למה ? כי שרון לא עוצר באדום , (אגב , מישהו קרא הספר ?) יש לי חדשות בשבילך , שהיום יש סקרים חדשים , ליכוד עוד הפעם ידו על עליונה , יש אלוהים !

הבהרה לביקורת.

אחר יקר , הפורום בא מתוך נקודת חיבור מסויימת למשהו אישי מאוד ואם לא חיבור לפחות נקודת פתיחה . והוא שהאנשים פה עשו בחירות מסויימות בחיים שלהם שהלכו נגד התרבות שבה נולדו ואו הסביבה שבה גדלו . הפורום הזה הוא אישי , וזה אומר שכל דבר אישי זה המקום שבו אפשר לדבר לשתף או סתם לקרוא . אין לי בעיה עם כל דבר שבא בקונטקסט האישי ובראייה האישית . אני לא מדבר על פוליטיקה בגלל שאני לא מתחבר אליה או בגלל שהיא מעצבנת אותי . אני פשוט מרגיש שאין לה מקום במימד האישי הזה . יש פורום פוליטיקה לדברים כאלו . פוליטיקה היא דבר לא אישי ההפך הוא שולל את האישיות . רוב הדבר שם נעשים בהתעלמות מהאישית לאישור הכלל. ודרך אגב אני מאוד שמח שאתה מתענין בפוליטיקה , אני אישית מתענין בטקסי וודו באסיה התיכונה ועדיין לא אפתח שרשור על טקס הארורה זומבי שלאחרונה התחדש שם למרות שאני מאמין גדול בחשיבותה הזאולוגית לתרנגולות . אני לא צריך להסביר למה פוליטיקה מבין כל הנושאים המעצבנים או מיותרים נמצא בדגש , הסברתי גם קודם מה שמפריע לי זה האספקט שבו פוליטיקה נהפכה למשהו לא אישי וההודעות שמגיעות לפורום לא שייכות באספקט שעליו נבנה הפורום והוא האישי ביותר. אייל. <דמעה מאבדת סבלנות>

Le Fay

New member
למה לא טקס הארורה זומבי? דוקא נושא

חשוב מאין כמותו! וגם עשוי להיות שימושי ביותר בבחירות...

נו זה ברור !

לה פיי יקרה ! והרי עדכון על מצב הזומבים בארץ ! רקע : על טקסי הזומבי יש הרבה מיסטיקה על זומבים שמסוגלים ללכת בלי לישון בלי לאכול וכמובן הכי חשוב בלי לשלם להם על נסיעות ... לפי אותה מיסטיקה כמובן משתמשים בזומבי בעיקר לשם הרג בעלי חיים מיותרים לשולח, כמו חברים טובים שבגדו או סתם עוברי אורח תמימים עדיף בתולות כוסיות . האמת על טקס הזומבי מאוד מעציבה בניגוד למיסטיקה שבה אדם צריך לקנות מרכיבים יקרים ביותר של עור דרקון שוודי דם תולעים מאגם החולה ונעליי סניקרס יקרות (אל תנסו לעשות 7777 סיבובים מסביב למדורה בלי סניקרס או משחה נגד כוויות ...) ניתן לגדל בקלות רבה זומבי כל מה שאתה צריך זה שיהיה לך את חומר הגלם ילד עדיף מאישתך ואם לא תמיד ניתן לאמץ וקצבה טובה מהממשלה. כמובן שישנם כל מיני טקסי זומבי שבהם ניתן להפוך את הילד לזומבי: מדוסידוס לה זומבי שניכר ביכולתו לחזור על עצמו הרבה פעמים, קארי לה זומבי לה שס שאף הוא ניכר ביכולתו לחזור על עצמו אבל בשונה מהדוסידוס הוא עושה את זה עם מבטא מזרחי קל. ועד לחרדלוש פל זומבי הידוע בעיקר בגלל נטיתו הלא ברורה ללכת במעגלים ולחפש דברים מוזרים להכניס הבייתה. הארורה זומבי בשונה מטקסי הזומבי הנפוצים בארץ שבהם משתמשים במרכיבים הבסיסיים (תרנגולות וכו), משתמשים בהמון תיבות מגודלות שמראות דברים משעממים בטירוף או דברים מזעזעים בטירוף (הצרופים האפשרים הם גם מזעזע בשעמומו או משעמם עד כדי זעזוע) כמו מאמינים בך מצנע או רק שרון יכול. לטקס העתיק הזה יש היסטוריה ארוכה מאוד מימי שנות החמישים העליזות בשאלת מי נתן את הפקודה או אל תתנו להם רובים בימי הפרופלורים למיניהים. כמובן שהשפעה של הטקס הזה ניכרת היטב בפוליטיקה של היום , למרות שבפוליטיקה שלנו לא הבינו את זה שכבר מיצו את יכולות הטקס הזה מוזר שגם הנסיונות שכן צלחו בענין יצרו תוצאות מוזרות ביותר , שבהן הזומבי הישראלי הרבה לצעוק תוך כדי הליכה "ואללה אני עייף עזוב אותי ממצנע" "עזוב אני מת כבר מכל הפיצוצים האלה" וכמובן המשפט המפורסם "יאללה אני זומבי אין לי כח לבחירות האלו". ואכן הזומבי ארורה היווה גורם מפתיע , אבל הוא הפתיע בעיקר את הפוליטיקאים ... טוב היו לי עוד רעיונות לה פיי יקירתי אבל לצערי אני חייב לזוז לעבודה :) שיהיה לך יום מיוחד ונפלא ! אייל. <דמעה בקטע של יצירתיות הזויה >

Le Fay

New member
לי יצא להיתקל בעיקר בזומבי-תל-חי

שהם זומבי-אינסטנט המשננים בדבקות בגין-עשה-לנו-כבוד ביבי-מלך-ישראל ומוות-לערבים תוך שהם גוררים את העובדים של אווזי ללינץ´ ברחוב (עכשיו בטח טריקים חדשים אבל הפסקתי לעקוב). לא שהיה לי משו נגד בגין, רק נגד המאנטרות. לדעתי ברגע שיפסיקו לשדר טלנובלות הם יתפוגגו לתוך הכורסאות, שווה ניסיון.

אחר

New member
אייל

ראשית, סקירה קצרה בפורום תגלה לך שלא כל הנושאים שאינם קשורים ליציאה בשאלה באים מההקשר האישי. לפעמים אנשים כותבים על דברים שאינם קשורים כלל לנושא הפורום, וגם לא קשורים ליציאה בשאלה. אנשים כותבים על דברים שעל ליבם, וכל עוד זה במינון סביר, בעיניי זה לגיטימי. יכול להיות שבעיניך לא. שנית, אני חושב שכהנושא קשור ליציאה בשאלה, גם אם לא בצורה מובהקת, לגיטימי וראוי שהוא יידון בפורום גם אם אינו על רקע אישי. לרוב הדיונים הפוליטים בפורום יש קשר, ולו כלשהו, ליציאה בשאלה, שכן היציאה כוללת בתוכה את כל קשת הרגשות כלפי הקהילה החרדית, שיש לה ביטויים גם בעולם הפוליטיקה. < אחר עוד לא התחיל לאבד סבלנות >

אחר .

אין לי ספק שבהיסטוריה של הפורום תוכל למצוא את כל סוגי התגובות להקשר של עניננו איך לכך שום קשר . וגם אם זה קשור ליציאה בשאלה אני חושב שיש מקום הלגביל מכל הסיבות שאמרתי לעיל. ובמיוחד שיש שרשורים שהקשר בינם ליציאה בשאלה שולי אם לא מקרי . ובעיני באמת אין שום מקום לפוליטיקה כשלהיא בפורום , הרי על כך הויכוח לא ? אייל. <דמעה שואלה מה נשתנה >

למעלה