פוליגמיה

צודקת הריקיין.

זה באמת צריך להדאיג אותו.
בכל מקרה אני ממש לא מגלה עניין בפנטזיה של שתי נשים.ממש לא עושה לי את זה.

LdsPdV

New member
גבר

רואה שתי לסביות ומיד מניח שכל מה שהן רוצות זה לצרף אותו ???

האם זאת קביעה או תחושה אישית...

כנראה שנשים יודעות יותר טוב מגברים מה ואיך גברים חושבים...

hericane

New member
זאת קביעה

שמסתמכת על היותי לסבית
ושלל ההצעות הנזרקות לכיווני מכיוון חלק לא מבוטל מהגברים הסובבים

(ואני אישית לא מאמינה בהכללות, אז לא - יש גם גברים שמבינים שלסביות לא רוצות את נוכחותם, פשוט יש גם מספר מפתיע של גברים שמשום מה לא מצליח להפנים, או (קרוב יותר להניח) שחושב שזה שלהם בא להצטרף זה הדבר היחיד שצריך לקבוע)

LdsPdV

New member
תראי

יש אנשים (לא רק גברים) שחושבים שמגיע להם הכל \ הכל שייך להם.
לדעתי לא כולם כאלה, אפילו לא הרוב...

דרך אגב, האם את חושבת ששלל ההצעות שנזרקות לכיוונך מצד חלק לא מבוטל מהגברים שסובבים אותך נובעים מזה שהם יודעים שאת לסבית או בגלל איך שאת נראית \ מה שאת משדרת ?

hericane

New member
הם מדברים ברבים...

והחוויה היא לא רק שלי.

אז בוא ונשים דברים על השולחן, אני מבינה שאתה מסוג הגברים שחושב שאם גבר אונס א/שה זה בגלל מה ש*היא* לובשת?
אני בת 48, מה שהופך אותי לשקופה למזלי לרב הזכרכרים במדינה. אבל אם אני עם מישהי ויש לנו את החוצפה להראות כמו זוג, פתאום לא יכולות לעבור 5 דקות בלי הצעה ממישהו.

אז מדובר ביותר מדי גברים, שמציעים ליותר מידי לסביות, מכדי שזה יהיה קשור כהוא זה למה הלסביות כן או לא משדרות. (שלא לדבר על זה שאם אני עם מישהי, הדבר האחרון שאני משדרת זה שאני רוצה שאיזשהו זכר יצטרף אלינו, תאמין לי....)

LdsPdV

New member
לאור המסקנה "הגאוניות" שלך

אני הגעתי למסקנה שהניק שלך לא שווה התייחסות...

ולא, גם התנצלות לא תתקבל במקרה הזה לאור ההאשמות ההזויות שהטחת בי...

poseidon111

Active member
הפאראנויה שלך אוכלת כל חלקה בך. הוא מאשים

את הקרבן, אני הומופוב וכך הלאה.
את באמת אדם מסוכן.
הקלות שבה את טופלת האשמות על אנשים, מבלי להכירם,
ומתוך איזו אג'נדה דפוקה, מבלי להבין את אשר הם אומרים כלל,
היא לא פחות מבזויה, וראויה להימחק על ידי המנהלת.

אני לא חושבת שהיא התכוונה להאשים אותך במשהו

פשוט ניסחת את השאלה שלך בצורה כזאת שמשתמע ממנה שגברים מתעסקים או נטפלים אליה בגלל איך שהיא נראית או מה שהיא משדרת ולא רק מעצם העובדה שהיא לסבית.
אז במקום ישר להיעלב ולקפוץ כמי שהכישו נחש, אתה יכול להסביר שלא זאת הייתה כוונתך בשאלתך.
קצת אורך רוח במדיה הזאת שהיא גם ככה קשה להבנה, לא הזיקו לאף אחד.

LdsPdV

New member

"אני מבינה שאתה מסוג הגברים שחושב שאם גבר אונס א/שה זה בגלל מה ש*היא* לובשת?"
זאת לא האשמה ??? (איך הגענו לאונס ??????)

אני מכיר הרבה גברים שפונים לנשים (ובכלל לא מטריד אותן האם יש גבר או אישה לידן באותו רגע) כי אותה אישה מצאה חן בעיניהם (אם בגלל איך שהיא נראית או לחילופין הסקסיות שהיא משדרת).
בהרבה מאוד מקרים זה פשוט עניין של משיכה וחיזור...
מפה להסיק מה דעותי לגבי אונס נשים זה "קצת" מרחיק לכת (לפחות לדעתי).

ולא, אין לי שום אורך רוח כלפי מי שמאשים אותי בהאשמות הזויות בלי שהוא בכלל מכיר אותי או יודע מי אני...
וכמובן שגם התגובה שלך ממש לא מפתיעה אותי...

hericane

New member
את, כמובן, הבנת אותי

ולאלו שעל ראשם בוער הכובע, איני רואה סיבה להתייחס...

חשבתי על זה שוב פעם

ואני חושבת שהרעיון של פוליגמיה ופוליאנדריה כנראה שהוא לא כל כך מוצלח כי בכל זאת מרבית אוכלוסיית העולם היא מונוגמית. אם זה היה מוצלח כל כך ושני בני המינים היו מאושרים מכך, מן הסתם מרבית האוכלוסיה בעולם היתה פוליגמית או פוליאנדרית או במילים אחרות, אורגיה אחת שלימה. כנראה שזה עובד רק אצל יחידי סגולה שבטוחים שהם שליחי האלוהים

Anna begins cc

New member
ובכן,

אפתח ואומר שאני מסכימה עם פוסידון לגבי העובדה שאני בתור רווקה יכולה לענות על השאלה הזאת רק במובן התיאורטי, בגדר הפנטזיה.

אני לא יודעת אם התכוונת למערכות יחסים רגשיות או למערכות יחסים מיניות אבל אענה לך לגבי המיניות-
אני לא מאמינה במונוגמיה מינית,
אני לא חושבת שאנחנו כבני אדם בנוים לזה,
וכשאנחנו נכנסים למערכת יחסים מונוגמית, אנחנו במקום מסויים הולכים נגד הטבע שלנו (בעיקר הגברים.)
בגידה זה דבר נורא בעיניי, בפן הרגשי,
לכן אעדיף לפתוח את הדרך בפני בן הזוג שלי, שילך ויעשה מה שבא לו (ואת מי שבא לו) על מנת שלא נגיע למצב של בגידה והסתרה.
אני יודעת היטב לעשות הפרדה בין סקס לרגש, לא יפריע לי אם הוא ישכב עם בחורה אחרת,
ומבחינתי סקס זה צורך פיזי ולא חייבים להפוך אותו למשהו רגשי, בדיוק כמו שאוכל או שינה הם לא רגשיים.
(כתבתי על זה משהו בבלוג שלי פעם ואולי אצרף את זה בהמשך)

יחד עם זאת,
אכניס את הסייג שאני תמיד מכניסה כשמדברים איתי על הנושא הזה:
אני מעולם לא הייתי מאוהבת וקיימת האפשרות שברגע שאוהב מישהו באמת- ארגיש אחרת.

למעלה