לכן זה לא מתאים לכל זוג.באמת היית רגוע לדעת שהגברת שלך משתרללת
ובא למיטה שלכם לאחר שהייתה עם מישהו אחר ??
יכול להיות שאני מרובע מידי .
"אבל לא מריח לא מסריח "
לכן זה לא מתאים לכל זוג.באמת היית רגוע לדעת שהגברת שלך משתרללת
ובא למיטה שלכם לאחר שהייתה עם מישהו אחר ??
יכול להיות שאני מרובע מידי .
"אבל לא מריח לא מסריח "
לדעתי מתכון בטוח לסיום הקשר באיזה שלבלכן זה לא מתאים לכל
בוקר אור, מזכיר לי פוסט בפייס על מישהי שחיה בזוגיות פתוחה ומאושרת,מאפשרת ובלה בלה,מעלה כל מיני סוגיות ויש עוד כמוה והפוך, עבורם אתה לא רכוש שלי ואני לא שלך(באופן כללי זה נכון)אבל הכול שייך למיניות ותשוקה,לגיטימי,/עבורם,אתה לא שמרן ,תעשה ותנהג כפי שמתאים לך,גם לי זה לא מתאים, זה שיש לי ראש פתוח,ליבראלי, יש גבול-- וזה הגבול שלי.לדעתי מתכון בטוח לסיום הקשר באיזה שלב
אבל זו דעתי ויכול להיות שאני שמרן קצת
הייתי לפני 30 שנה בערך עם ידידה שהיינו בקשר אינטמיבוקר אור, מזכיר לי פוסט בפייס על מישהי שחיה בזוגיות פתוחה ומאושרת,מאפשרת ובלה בלה,מעלה כל מיני סוגיות ויש עוד כמוה והפוך, עבורם אתה לא רכוש שלי ואני לא שלך(באופן כללי זה נכון)אבל הכול שייך למיניות ותשוקה,לגיטימי,/עבורם,אתה לא שמרן ,תעשה ותנהג כפי שמתאים לך,גם לי זה לא מתאים, זה שיש לי ראש פתוח,ליבראלי, יש גבול-- וזה הגבול שלי.
אגב,לפני 27שנה הייתי במסיבה לחילופי זוגות עם ידיד שממש ביקש כי הוא לא יכול היה להכנס לבד, אלו החוקים במסיבות האלו ואולי היום זה השתנה,בקיצור,נהנתי מהריגוש וחיזור ולא הסכמתי למעבר,הייתי היחידה שנשארה עם שמלת מיני צמודה,והוא--עשה חיים.![]()
אני בשונה ממך ידעתי על המסיבה וזה מאד סיקרן אותי,והלכתי פעמייםהייתי לפני 30 שנה בערך עם ידידה שהיינו בקשר אינטמי
את האמת לא ידעתי לאן אני הולך
נאמר מסיבה באיזה וילה שילמתי איזה סכום צנוע
נכנסנו בהתחלה הכל היה נחמד מוסיקה טובה ריקודים חיוכים
ככל שעבר הזמן השתיה והסמים הקלים התחילו לעבוד
התחלתי להבין איפה אני נמצא כמוך נשארתי כמו שנכנסתי
רק הכוסית התחלפה ביד
את האמת הייתי בשוק מבוגרים צעירים ערבוביה מכל המינים והסוגים ..
לפני כמה שנים הוזמנו על ידי אחותי הגרושה לאיזה מפגש/מסיבה על חוף הים. הלכנו.בוקר אור, מזכיר לי פוסט בפייס על מישהי שחיה בזוגיות פתוחה ומאושרת,מאפשרת ובלה בלה,מעלה כל מיני סוגיות ויש עוד כמוה והפוך, עבורם אתה לא רכוש שלי ואני לא שלך(באופן כללי זה נכון)אבל הכול שייך למיניות ותשוקה,לגיטימי,/עבורם,אתה לא שמרן ,תעשה ותנהג כפי שמתאים לך,גם לי זה לא מתאים, זה שיש לי ראש פתוח,ליבראלי, יש גבול-- וזה הגבול שלי.
אגב,לפני 27שנה הייתי במסיבה לחילופי זוגות עם ידיד שממש ביקש כי הוא לא יכול היה להכנס לבד, אלו החוקים במסיבות האלו ואולי היום זה השתנה,בקיצור,נהנתי מהריגוש וחיזור ולא הסכמתי למעבר,הייתי היחידה שנשארה עם שמלת מיני צמודה,והוא--עשה חיים.![]()
בוקר אור, מזכיר לי פוסט בפייס על מישהי שחיה בזוגיות פתוחה ומאושרת,מאפשרת ובלה בלה,מעלה כל מיני סוגיות ויש עוד כמוה והפוך, עבורם אתה לא רכוש שלי ואני לא שלך(באופן כללי זה נכון)אבל הכול שייך למיניות ותשוקה,לגיטימי,/עבורם,אתה לא שמרן ,תעשה ותנהג כפי שמתאים לך,גם לי זה לא מתאים, זה שיש לי ראש פתוח,ליבראלי, יש גבול-- וזה הגבול שלי.
אגב,לפני 27שנה הייתי במסיבה לחילופי זוגות עם ידיד שממש ביקש כי הוא לא יכול היה להכנס לבד, אלו החוקים במסיבות האלו ואולי היום זה השתנה,בקיצור,נהנתי מהריגוש וחיזור ולא הסכמתי למעבר,הייתי היחידה שנשארה עם שמלת מיני צמודה,והוא--עשה חיים.ראיתי לא![]()
ראינו הרבה פוסטים של אלק מאושרות וכו , זה רק מעורר קנאה, פאולימריה זה דרך חיים כמו להיות האוט סיידר מחוץ למוסכמות חברתיות , הקהילה יותר בקטע של להכיר במקביל , לא אורגיות סוערות זה עם המנוגמים והבוגדים, נחמד לי מפגשים בפאב , לא מדברים על ביבי או דעות ימניות וכו חחחח והמבין מבין למי הם שייכיםבוקר אור, מזכיר לי פוסט בפייס על מישהי שחיה בזוגיות פתוחה ומאושרת,מאפשרת ובלה בלה,מעלה כל מיני סוגיות ויש עוד כמוה והפוך, עבורם אתה לא רכוש שלי ואני לא שלך(באופן כללי זה נכון)אבל הכול שייך למיניות ותשוקה,לגיטימי,/עבורם,אתה לא שמרן ,תעשה ותנהג כפי שמתאים לך,גם לי זה לא מתאים, זה שיש לי ראש פתוח,ליבראלי, יש גבול-- וזה הגבול שלי.
אין הרבה קשרים שאמורים להיות לנצח.לדעתי מתכון בטוח לסיום הקשר באיזה שלב
אבל זו דעתי ויכול להיות שאני שמרן קצת
דעותייך הם שלך לא רואה את עצמי מקבל את זהאין הרבה קשרים שאמורים להיות לנצח.
אני היתי שמח שבת הזוגכ תהנה ממלוא הפוטנציאל שלה - גם המיני.
זה מתחלק באופן מוזר:
בגילאי ה 20 גם שיחה יכולה להחשב לבגידה.
בגילאי ה 30- הגבידה יכולה להיות נוריאת כי זה אומר מי האבא.
בגילאי ה 40 זה אומר מי מגדל את הילדים.
בגילאי ה 50 כל בגידה שיש לא תוביל לפגיעה בילדים בואפן נוראי.
אם הכל טופ בשאר המישורים - הכל טופ.
אישוניאיש.
יליד 1968.
אני ילידת 1965אין הרבה קשרים שאמורים להיות לנצח.
אני היתי שמח שבת הזוגכ תהנה ממלוא הפוטנציאל שלה - גם המיני.
זה מתחלק באופן מוזר:
בגילאי ה 20 גם שיחה יכולה להחשב לבגידה.
בגילאי ה 30- הגבידה יכולה להיות נוריאת כי זה אומר מי האבא.
בגילאי ה 40 זה אומר מי מגדל את הילדים.
בגילאי ה 50 כל בגידה שיש לא תוביל לפגיעה בילדים בואפן נוראי.
אם הכל טופ בשאר המישורים - הכל טופ.
אישוניאיש.
יליד 1968.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.