פוליאמוריה ?

Yakir4179

Well-known member
לא מאמין בזה
בדרך כלל זה בן זוג אחד דומיננטי שרוצה להנות מכל העולמות. לקיים קשרים מיניים מזדמנים בחוץ וגם להנות מגב כלכלי ובית חם .... ובן זוג חלש שמפחד להתנתק מהנואף/ת https://www.ynet.co.il/laisha/article/by11h6bvqlg
הייתי שנה כמעט בקהילה , עדיין מגיע למפגשים שלהם החודשים בשפלה בפאב גדול,זה מתאים למי שלא בנוי לזוגיות נורמטיבית , ההיצע מאוד נמוך ומי שמחפש כוסיות אין שם , אין גם אוהבי ביבי שם , האישה יותר מבוקשת , ולגבר קשה למצוא בפרט אם הוא נשוי , ומי שפנוי יש תחרות לא מעטה שם , עדיף חילופי זוגות מאשר להיות בקהילה הנל , זה משולש אהבה עד שרובם מתגרשים , ומעטים נשארים במסגרת נשואים ככה זה יוצא כשפותחים בהסכמה

דורון-55

Well-known member
הייתי שנה כמעט בקהילה , עדיין מגיע למפגשים שלהם החודשים בשפלה בפאב גדול,זה מתאים למי שלא בנוי לזוגיות נורמטיבית , ההיצע מאוד נמוך ומי שמחפש כוסיות אין שם , אין גם אוהבי ביבי שם , האישה יותר מבוקשת , ולגבר קשה למצוא בפרט אם הוא נשוי , ומי שפנוי יש תחרות לא מעטה שם , עדיף חילופי זוגות מאשר להיות בקהילה הנל , זה משולש אהבה עד שרובם מתגרשים , ומעטים נשארים במסגרת נשואים ככה זה יוצא כשפותחים בהסכמה
לדעתי מעטים הזוגות שישארו ביחד
אחרי שזה קורה כמה וכמה פעמים

Yakir4179

Well-known member
לדעתי מעטים הזוגות שישארו ביחד
אחרי שזה קורה כמה וכמה פעמים
בדרך כלל זה היפסטרים צפונבונים וכיום קפלניסים, זה קהל היעד בקהילה הנל, זה פשוט אופי של נשים , מה יוצא לה מיזה? זה מרגיע אותה כנראה, זה רומן ללא יעד אם היא נשואה לאחר, נמצאים ברומן עד שהפיצוץ מגיע, בשונה מרומן אסור שיש את החשש להתפס , גם בקהילה שומרים על דיסקרטיות הנשואים לא רוצים שכל העולם ואשתו ידעו שהם בזוגיות פתוחה, גבר בעל שאשתו קופצת מאחד לשני בקהילה , הוא נחנח ורוב הסיכויים שיודע , לא בא לו להתגרש, יש גם בדהילה המנוגמית שמשתרללות לא רק עם 1
אני גם חשבתי להתענג בקהילה , רובן לא נאות ונראה שלא היו חברותיות שהיו נערות וכו

היצע מאוד נמוך , אני מגיע למפגשים כקטע חברתי , זה לא עושה לי וואו

יעיש התימני

Well-known member
בדרך כלל זה היפסטרים צפונבונים וכיום קפלניסים, זה קהל היעד בקהילה הנל, זה פשוט אופי של נשים , מה יוצא לה מיזה? זה מרגיע אותה כנראה, זה רומן ללא יעד אם היא נשואה לאחר, נמצאים ברומן עד שהפיצוץ מגיע, בשונה מרומן אסור שיש את החשש להתפס , גם בקהילה שומרים על דיסקרטיות הנשואים לא רוצים שכל העולם ואשתו ידעו שהם בזוגיות פתוחה, גבר בעל שאשתו קופצת מאחד לשני בקהילה , הוא נחנח ורוב הסיכויים שיודע , לא בא לו להתגרש, יש גם בדהילה המנוגמית שמשתרללות לא רק עם 1

מה דחפת פתאום קפלניסטים לסיפור מסיבות הסקס?
פוליאמוריה קיימת בהרבה חברות בנו זמננו, שאינן משועבדות לסיפור היהודי-הנוצרי-המוסלמי. היא היתה קיימת בעבר ולאורך ההיסטוריה האנושית.
זה שאתה אופורטוניסט שמנצל הזדמנויות לסקס ללא אידיאולוגיה לא מחייב את כולם במפגשי האהבה והמין הגדולים הללו.

Yakir4179

Well-known member
מה דחפת פתאום קפלניסטים לסיפור מסיבות הסקס?
פוליאמוריה קיימת בהרבה חברות בנו זמננו, שאינן משועבדות לסיפור היהודי-הנוצרי-המוסלמי. היא היתה קיימת בעבר ולאורך ההיסטוריה האנושית.
זה שאתה אופורטוניסט שמנצל הזדמנויות לסקס ללא אידיאולוגיה לא מחייב את כולם במפגשי האהבה והמין הגדולים הללו.
זה נראה שהיה מנת חלקם של אלו שגרו גרים בעיר הגדולה וליברלית ,אני רואה את הדמויות ואין ערסים או טיפוסעם שמרנים שמרניות וכו, רובם האוט סיידר כזה , צבע שיער לא מקובל קעקועים רבים לבוש שונה , מצביעי מרצ שמאל רדיקלי ששואלים אותם , יוצאי קיבוצים

באתי להכיר בראש פתוח , ולא לצפות לשאלת יחסינו לאן לאחר כמה מפגשים כמו עם מנוגמית ..

סופש נעים וכל טוב

doriangray011

Well-known member
זה נראה שהיה מנת חלקם של אלו שגרו גרים בעיר הגדולה וליברלית ,אני רואה את הדמויות ואין ערסים או טיפוסעם שמרנים שמרניות וכו, רובם האוט סיידר כזה , צבע שיער לא מקובל קעקועים רבים לבוש שונה , מצביעי מרצ שמאל רדיקלי ששואלים אותם , יוצאי קיבוצים

באתי להכיר בראש פתוח , ולא לצפות לשאלת יחסינו לאן לאחר כמה מפגשים כמו עם מנוגמית ..

סופש נעים וכל טוב
הסטראוטיפים שלך יקיר. ממש לא מתאימים לפורום שכזה. אצלך קפלניסטי זה שם גנאי. שכחת שהקפלניסטים ברובם הם העילית של המדינה. לוחמים אנשי עסקים ואנשי הי טק.
תפנים.

יעיש התימני

Well-known member

סופש נעים וכל טוב
יקיר - כמה ראיינת שם לגבי עמדתם הפוליטית? בחיאת..
השמרנות הזו היא "אברהמית", וציינתי מפורשות שפוליאמוריה קיימת בכל העולם הלא אברהמי.

Yakir4179

Well-known member
יקיר - כמה ראיינת שם לגבי עמדתם הפוליטית? בחיאת..
השמרנות הזו היא "אברהמית", וציינתי מפורשות שפוליאמוריה קיימת בכל העולם הלא אברהמי.
שבוע טוב ידוע שקיים בכל העולם, בארץ רואים פלח חברתי מזן מסויים ברובו, זה לא דבר רע וכו, אני מדבר איתם במפגשים וכו , ואני ועוד מישהו או שלמה בדעה ימנית, אין גם מסורתיים בקבוצה בשפלה, כן זה מהסוג שמגיעים לקפלן יוצאי קיבוצים והייטק וכל מיני מטפלים מקעקעים ועוד

יעיש התימני

Well-known member
שבוע טוב ידוע שקיים בכל העולם, בארץ רואים פלח חברתי מזן מסויים ברובו, זה לא דבר רע וכו, אני מדבר איתם במפגשים וכו , ואני ועוד מישהו או שלמה בדעה ימנית, אין גם מסורתיים בקבוצה בשפלה, כן זה מהסוג שמגיעים לקפלן יוצאי קיבוצים והייטק וכל מיני מטפלים מקעקעים ועוד
נו טוף
לך תסביר למר אנטי-קפלן שיש אנשי ימין רבים שמשתתפים בפוליאמוריה ומגיעים לקפלן.
בחיאת יקיר, אתה מוכן שיקטלגו אותך כמו שאתה מקטלג אחרים?

דורון-55

Well-known member

קח אותי איתך :ROFLMAO: :ROFLMAO:
בצחוק כן אני לא רואה את עצמי במקום כזה אוליי כצופה
אבל בטוח לא בעניין

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

מה הקשר??????

Yakir4179

Well-known member
מה הקשר??????
זה רוב הקהילה מוזמנים ביום א לפאב כולי עלמא בתל אביב לראות , זה הבעיה שמסתקרנים ואז מחליטים לזרום ואז הרוב מתגרשים, בפייסבוק גבר גרוש תקף מילולית את הכוהנת המיניות ושלל יחסים מאשה הלוי בקבוצה , על זה שמתגרשים עקב כך אחר כך , שוב כנראה שצדקו מלפני 1000 שנה שיש דברים שלא צריך לעשות לבני אדם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

אתה שוביניסט,תמיד מדבר רק על "הנשים","זה מרגיע אותה",,
"רובן לא נאות ונראה שלא היו חברותיות,,,
טוב,מטפל רגשי אתה בטוח לא תהייה כי אתה מונע ממנטליות עתיקה, שיפוטי, ולמה?
החלטת ללכת למסיבה של חילופי זוגות,או אחר,מה שייך צפונבונים?קפלניסטיים?

יעיש התימני

Well-known member
אתה שוביניסט,תמיד מדבר רק על "הנשים","זה מרגיע אותה",,
"רובן לא נאות ונראה שלא היו חברותיות,,,
טוב,מטפל רגשי אתה בטוח לא תהייה כי אתה מונע ממנטליות עתיקה, שיפוטי, ולמה?
החלטת ללכת למסיבה של חילופי זוגות,או אחר,מה שייך צפונבונים?קפלניסטיים?
זה יקיר שלנו
מה שרואים-ששומעים זה מה שמקבלים.
לפחות הוא לא מעמיד פנים, צבוע.
מי שהולכת איתו [אשה ביולוגית או טרנסג'נדרית ] יודעת היטב מה היא מקבלת.

יעיש התימני

Well-known member
לא מאמין בזה
בדרך כלל זה בן זוג אחד דומיננטי שרוצה להנות מכל העולמות. לקיים קשרים מיניים מזדמנים בחוץ וגם להנות מגב כלכלי ובית חם .... ובן זוג חלש שמפחד להתנתק מהנואף/ת https://www.ynet.co.il/laisha/article/by11h6bvqlg
אבל אין לך באמת מושג, נכון?
אתה ניזון מכתבה, לא ממש היית במפגשים כאלה.
אגב, גם אני לא נוטה לפוליאמוריה, אפילו הנישואים שלי פתוחים לרווחה. אין לנו חיבה למחוייבויות רגשיות לאנשים שונים, ובשביל סקס אני לא צריך "אומריה" [אהבה] אלא רק משיכה מינית חזקה.

doriangray011

Well-known member
לא מאמין בזה
על סמך נסיון ומסיפורים. בגיל מסוים. לרוב אחרי גיל 50 נוצר מצב שבו אחד מבני הזוג מואס במין. לרוב אותו אחד/ת מעולם לא היה נלהב. בן/בת הזוג האחר מחפש השלמות מחוץ למסגרת ומנסיון שלי. עם נשים כמובן. הגבר לרוב פשוט לא רוצה לדעת. או שיודע ולא אכפת לו. שמישהו אחר יקח את המטלה ממנו. אמרו לי נשים. מעניין אותו שהאוכל יגיע בזמן ……🥲. לדעתי זה עלוב. אבל זו המציאות.
כך נוצרת מערכת פולי אמורית חד צדדית בהסכמה שקטה ובלי נזק למוסד הנישואין. ולהיפך כאשר התיסכולים מחוסר המין והמגע ניפתרים. היחסים במשפחה אפילו משתפרים.

אישון34

Well-known member
את יכולה להית צורת חיים של כאלה שרוצים לגדל ילדים יחד, שחשוב להם הקטע של הילדים.

אתה בפורום בוגדים, להבתני זה היה מקל עלי לדעת שאני חי בפוליאמורה מאשר שאני בוגד לבדי.

זה היה נותן מנוח לדעת שהגברת גם היא משתוללת להנאתה.

האם אז היינו נפרדים?

אולי.

אישוניאיש.
סובל מנקיפות מצפון

דורון-55

Well-known member
את יכולה להית צורת חיים של כאלה שרוצים לגדל ילדים יחד, שחשוב להם הקטע של הילדים.

אתה בפורום בוגדים, להבתני זה היה מקל עלי לדעת שאני חי בפוליאמורה מאשר שאני בוגד לבדי.

זה היה נותן מנוח לדעת שהגברת גם היא משתוללת להנאתה.

האם אז היינו נפרדים?

אולי.

אישוניאיש.
סובל מנקיפות מצפון
באמת היית רגוע לדעת שהגברת שלך משתרללת
ובא למיטה שלכם לאחר שהייתה עם מישהו אחר ??
יכול להיות שאני מרובע מידי .
"אבל לא מריח לא מסריח "

יעיש התימני

Well-known member
באמת היית רגוע לדעת שהגברת שלך משתרללת
ובא למיטה שלכם לאחר שהייתה עם מישהו אחר ??
יכול להיות שאני מרובע מידי .
"אבל לא מריח לא מסריח "
אתה מציג תמונת "שחור-לבן".
החיים הרבה יותר אפורים מטלנובלות או אופרות סבון.

למעלה