פולחן התמונות

פולחן התמונות

אז ככה באתרי הכרויות אני עונה בעיקר לפניות עם תמונות ואם לא מופיעה תמונה אני מבקשת תמונה למייל עד כאן הכל אחלה מה לעשות , קטע של מראה חיצוני כן קובע וברור שלאחריו באים: אינטלגנציה, תחומי עניין משותפים, כימיה וכו' אבל אני מוצאת תעצמי עוברת למסנג'ר ואז יש בקשות חוזרות ונשנות לעוד תמונות כאילו לכבוד מה ... מה האובססביות הזו ..? יש לי תמונה אחת באתר ההכרויות ותמונה נוספת אחרת במסנג'ר , (יש לי מלא תמונות במחשב אבל למה לי להמשיך לשלוח ????) כאילו מה האובססיה הזו באת להתרשם ממני מהנעיין חיצוני שבי או לפתח שיחת הכרות בסיסית התחלתית... אוקיי אני מקבלת מלא קומפלימנטים על היותי סקסית סבבה על היותי יפה ומושכת אוקיי סבבה תודהההההההההההההההההההההההה אבל בזה זה נגמר אני ראיתי תמונה שלו הוא ראה את שלי במידה והוא נראה לי אני מתחילה לקשקש איתו בשיחת הכרות ראשונה לא מבקשת עוד תמונה ועוד תמונה ..כאילו הבנתץי איך הוא נראה , הוא מצא חן בעיני שלה הבא זה להכיר אותו בתור בן אדם מלבד החיצוניות אז למה הם מתעקשים לקבל איזה בוק ..? מה העניין? לי זה מוריד את החשק וישר הוא לא נתפס בעיני כרציני כי פולחן החיצוניות הזו וההתעסקות בזה מוגזמת תמונה 1או 2 כבר לא מספיקות? למה צריך יותר ..? מה ההסחפות הזו..? מה עם תכונות אופי ? כבר לא חשובות ....?

סורי על התשובה הישירה....(מראש)

כי את דורשת את זה, מה לעשות, את אוהבת להראות את עצמך ובהתאם לכך את מקבלת כאלו בקשות. ברגע שאת מפרסמת תמונה שבה את בפוזה מגרה ( ויש לך המון כאלו עם פוזות , וזה טוב...) אז בהתאם לזה וכתגובה ישירה לזה את צפויה לקבל כאלו פניות שקשורות ליופי החיצוני שלך שאותו את מקצינה לעומת האופי. לגביי האופי? תכתבי יותר, תשתתפי יותר, פחות תמונות ופחות פוזות ואז יהיה ניתן גם לתהות על אופיך.

וחוצמיזה אני למשל ראיתי תמונות

שכל קשר בינם לבין המציאות מיקרי לחלוטין (שלא לומר שיקרי) ולכן אני לא מעלה תמונה סתםםםם מי שרוצה מקבל במייל

שיט עם התפוז הזה

שעה אני כותבת לך תגובה נסיך אבל ממהרת לארוחה עם חברות שאחזור אשחזר את תשובתי

תשובה שלי בשנית

אז ככה נסיך יקר בהמשך לדבריך בזה שאני מראה את עצמי בתמונות מגרות וכו' ומה בכלל אני מתלוננת אז ככה בכרטיס ההכרות יש רק תמונה 1 בכרטיס וכך גם באתרי הכרויות האחרים לא חושבת ששמתי איזו תמונה סופר מגרה או שאני כולי ערומה ומבט חרמן בעינים שאני על 4 אז להרגיע ...... אז תאשימו אותי שאני סקסית? מושכת? SO . זה אומר שאני לא מחפשת אהבה או קשקר רציני מה הקשר ..? מה שאמרתי שאני נותנת מסנג'ר לבחור לאחר שראיתי את התמונה שלו במסנג'ר או במייל ולאחר הסינון שהוא בכל אופן מתאים לי , ואין לי צורך בעוד תמונות שלו כי כבר התרשמתי ממנו לטובה וכרגע אני מעונינת להכיר את האופי שלו , אינטלגנציה , שנינות , הדעות שלו , האמונות שלו ושאר הירקות לגיטמי לגמרי שאם הבחור מצולם מרחוק רואים הרבה ים והוא אי שם בקטן אז ברור שאבקש ממנו תמונה אחרת , אותו כנ"ל לגבי תמונות עם משקפי שמש אי אפשר לראות מי זה האדם באמת , אבל מאחר והוא כבר מצא חן בעיני חיצונית אז אני מצפה שבמסנג'ר תהיה לנו שיחת הכרות ולא החחפת תמונות מי יותר יפה או סקסי או WHAT EVER וזו התמונה היחידה שמופיעה באתר הכרויות וביננו מי שצר מוחין ורואה בזו תמונה פרובקטיבית/זנותית או לא יודעת מה אז הוא בהחלט לא ראוי לי שארכיר אותו בכלל מה אני צריכה איזה םפרמיטיבי מאירן ... לדעתי התמונה סבבה ואני בהחלט שלמה איתה הנה היא

אז ככה ../images/Emo26.gif מתנצל מראש .

מבין אותך מהצד שלך אבל גם רוצה להביא לך עוד צד אחד , את הצד שלי האישי , הרי את זו שהצגת דילמה ותהיה מסויימת ,את אומרת שיש לך תמונה אחת באתר היכרויות ( התמונה שמוצגת פה מעליי ) ושאחרי שנוצר הקשר הראשוני ובמידה וזה הדדי, אז עוברים למסנג'ר ומשם מגיעה בעצם התהיה והדילמה, עד פה אני קולט? אם כן אז נמשיך, את מוסיפה ואומרת שלאחר שנוצר קשר במסנג'ר, אז תמיד יוצא שמבקשים ממך עוד ועוד תמונות, אני שואל פה- למה זה לא מחמיא לך, קודם כל.. אחרי שמבקשים ממך תמונות, הרי ביננו? לא כל הזמן מבקשים עוד ועוד תמונות, יש דיבורים, שיחות היכרות בין לבין, למה זה שמתפעלים ממך ומוצאים בך אישה מושכת וסקסית, בא אצלך לא טוב? מה, כל דקה מבקשים תמונה? כמה תמונות כבר אפשר לבקש? גמני מבקש תמונה או תמונות נוספות אם יש, זה נחמד, אני גם שולח וממני אפילו לא צריך לבקש.... זה על החלק הזה של למה גברים מבקשים ממך תמונות.... ויש עוד חלק נוסף, החלק של האופי, כמו שאמרתי קשה לי להאמין שאין שום שיחות אופי או משהו כזה בין לבין, את הרי לא יושבת ושולחת תמונה כל דקה... לי נראה שאת בהתחלה מאד מתלהבת להראות את עצמך, זה לדעתי הקש ששובר את גב הגמל, את יודעת שאת מקרינה חיצוניות מלבבת והולכת בתור התחלה על החלק החזק הזה אצלך, לא יודע, אני לא מדתי פסיכולוגיה וחס וחלילה אני לא מקנא, אבל אני חושב שאם הקטע הזה נכון אז לא מפלא שממיכים לבקש ממך תמונות ואת מצידך ממשיכה להתלהב מזה עד שזה יורד לך בשלב מסויים, למה יורד? כי הבן אדם מרוב שהוא מתלהב מהכוסית שנמצאת מולו שמאד רוצה שהוא יראה שיש לו עסק עם כוסית, רוצה עוד ועוד.. הוא לא ממש מרגיש שאת מחפשת אצלו אופי.. הממ, לא יודע אם בילבלתי אותך אבל אני מנסה הפעם לא להיות ישיר יתר על המידה, כי אני לא בא פה לפגוע באף אחד. לא מאשימים אותך בזה שאת יפה וסקסית אבל אל תאשימי גברים בכך שאת אוהבת להראות את עצמך לפני שאת בוחרת להראות להם את האופי שלך, זה מה שיש. ויש ויש, כנראה שמה שנמשך אלייך הם אותם סוגים של גברים, אולי את בעצמך צריכה לחשוב על לשנות גישה בקטע הזה. לא תמיד הבעיות צפונות באחר.. סורי, זו דעתי. האישית..

לא, אני פשוט טוען שלא תמיד תמונות

מייצגות את המראה שלנו. אצלי למשל, בתמונות אני יוצא קצת שונה מאיך שאני במציאות, לא רק את. סורי, תיארתי לעצמי שלא יהיה לך קל לקבל את דעתי, אבל בכל זאת אני זה מה שאני חושב ומעביר לך... מה שאת עושה עם זה אחר כך? עניינך הפרטי. לילה טוב DD

לא מנפנפת בכלום

שמתי תמונה אחת שלי באתר ואחת במסנג'ר .. מה נפנוף .. דברנו על זה שרוצים להחליף תמונות וזה סבבה כי יופי זה עניין של טעם אחלה ברגע שקיבלתי תמונה אחת שלו ואני מרוצה אז מבחינתי סיימנו את עניין התמונות לא בראש שלי לבקש עוד תמונה שלו ולא רוצה לשלוח תמונה שלי אל תנסה לצייר אותי באופן שטחי שאני מנפנפת עם התמונות שלי שוב אני מזכירה יש לי כולה תמונה 1 באתר הכרויות לא מבינה איפה הנפנוף..... גם שאיזה אידיוט פתח לי פעם מצלמה במסנג'ר אני הראתי ת'פנים שלו והוא אידיוט הראה לי את הזין של בטח גם פה אני אשמה נכון .....?? נו בחייאת !

לא מאמי, אל תכעסי רגע...

תנסי רגע לחשוב, הרי זה לא קורה לך פעם אחת או פעמיים, זה קורה לך די הרבה, נכון? אז איפה יש פה משהו שהוא לא בסדר? את הכי בסדר? למה את לא יכולה רגע להסתכל על עצמך פה? תחשבי על זה....

גלי 1970

New member
דווקא נחמד לראות כמה תמונות ולא אחת

יש כאלה שבכל תמונה ניראים שונה,גם אני מבקשת לפחות 2 תמונות אם רוצים לראות תמונות נוספות שלי(למרות שיש לי 3-4 באתר,אין לי בעיה,יש 50 תמונות במסנג'ר שלי

יש ויש

לפעמים זה נובע מאובסייה לעשות בוק תמונות, בלי הרבה הגיון. לפעמים זה נובע מכך שהתמונה לא מספקת את כל המידע (פרפיל, פנים בלי גוף, גוף מלא מרחוק וכו') ואז אחרי הסינון הראשוני, ראשוני הם מבקשים עוד תמונה. בגדול, גם לי זה מביא את הסעיף, אבל לאחר שהבנתי שלא בהכרח מדובר תמיד בבקשה חסר הגיון, הפנמתי. פנים לא אומרות כלום בלי גוף גוף לא אומר כלום בלי פנים וכובע ומשקפיים על חוף הים, לא אומרים כלום צריך לדעת לבחור את התמונות הנכונות, האמיתיות, המייצגות.

איך בדיוק מגלים את זה?

אלא אם כן שמים לב בבירור שמדובר בתמונה של בן 13 והוא כותב בכרטיס שהוא בן 35 את העדכניות אפשר לגלות רק במציאות, לצערנו להתפלל לנס ולקוות לטוב

בדיוק ... אז מה באמת עושים?

מבקשים עוד ועוד תמונות על מנת לתהות באמת אם היא או הוא באמת נראים איך שהם נראים או שהם נראים איך שהם רוצים שיראו אותם.... קפיש?
חוץ מזה, לדעתי תמונות של פוזות מגרות בהחלט נותנות תמריץ לגברים לדרוש עוד, אין מה לבכות על משהו שאתה אוהב לעשות, זו מבחינתי? העמדת פנים מיותרת, בעיקר בפניי עצמך, כי אם להגיד את האמת, התמונות של חלק נכבד מהאנשים בכלל לא מייצגות אותם כראוי ולפעמים התמונות מאד רחוקות מהמראה האמיתי.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

סתם בשביל השמח אבל בעיקרון

מסכימה בהחלט

בנוגע לייצוג האדם עפ"י התמונות פעם הייתי דופקת תמונות כאילו עכשיו יצאתי מסלון כלות, נעמדת בכל מיני פוזות שרק אלוהים יודע מאיפה הקרצתי אותן פעם... עד שהבנתי שאני, זו אני, זו אני ולשים תמונות לא מייצגות זה בגדר דחיית הקץ אפחד לא אוהב "שעובדים" עליו גם אם בתום לב כן, נתקלתי בגברים ששלחו תמונה של השכן, למרות שלטענתם זה הם אני לא מבקשת עוד תמונות, ממש לא. זה אני מניחה כבר עניין אישי. לי חשוב לראות תמונה בשביל השטחיות שבענין, לקבל רושם כללי, לעשות V והלאה. יש דברים הרבה, הרבה יותר חשובים מזה בשלבים הללו. אני לעולם לא אמצא עצמי מתמקדת בתמונות/מראה של האדם מולי בשלב ההכרות הוירטואלית. זה חסר כל טעם. הוא ישלח לי 700 תמונות, מה זה משנה? המבחן האמיתי, היחידי והקובע הוא מבחן המציאות. למה לגרור אותו בצורה כ"כ מיותרת? בנוגע לתמריץ לגברים.. תראה, תשמע, תבין... אתה גבר
אוהבת אתכם, באמת, מכל הלב אבל אני לא מוכנה לכפות על הפאקים שלכם, לא מוכנה לתרץ לכם גבר שמחפש "תמריצים" זה גבר שמחפש תמריצים. לא משנה מה/מי/כמה/למה עומד מולו. אצטלם בגולף ואצטלם בחזיה זה אותו הדבר. הדבר היחידי שהחזיה תעשה זה רק להרחיק את אלו שאני באמת רוצה, הפוטנציאלים הטובים. אבל היא לא תקרב את "המתומרצים" שבינכם. אז סורי יקירי, בזה אני לא מסכימה איתך. לא מוכנה שתפיל את זה על הנשים, בעוד מדובר בפאק בסיסי שלכם. עדיין אוהבת אתכם, מקבלת את הפאקים ומכירה בהם.

למעלה