פולחן התמונות

מעניין

מה יש ב"עומק" הזה של הקוביות... או שזו חזות טסטסטרונית של מישהו אחר? יש מקרים כגון ע"ע מאבד תמלילים והקוביות ,שהכל טוב ויפה עד הפנים, כשרואים את הפנים הכל הופך לעיגולדים מפחידים... :)) {סתם אוהבת להתגרות ולהציק..}

Jen74

New member
אותו סיפור גם אצלי

בדרך כלל אלה שמתעקשים לקבל את כל הבוק שלי ואחר כך עוברים לבקש תמונות נועזות יותר מקבלים שלל תמונות שלי בכל מיני פוזות (לא נועזות
) ואחרי זה לא מקבלים יותר שום תגובה ממני או תגובה קרה כי מה שקורה זה שפשוט הם לא מעניינים אותי יותר. תמונה אחת כן חשוב לי להראות ולראות, כדי לראות עם מי אני מדברת, בתקווה שהם באמת שולחים תמונה עדכנית שלהם ולא של מישהו אחר או מהתיכון. מעבר לזה זה כבר מוגזם.

זה כי את יפה...

הריי הם לא יבקשו ממכוערת "בוק" של משהו לא מוגדר...מוטציה נשית גנטית. קבלי או תסגרי. לי היה "אוסף" שלם שם, כשהם ביקשו עוד, הפנתי אותם לשם.... לא טורחת לנסות להבין מה מעבר.

תודה ומסכימה איתך

ברגע שהוא שולח איזה רצף של תמונות שלו ישר אני מתחילה לאבד עניין כאילו אני מעונינת במעבר לתמונות ברור לגמרי את חשיבותה של חיצוניות וזה עניין של טעם אישי מאחר והוא כבר נראה בעיני ולטעמי אז מה הטעם לדוש בזה עוד?<

avidan29

New member
תמונה אחת לא יותר

זה ממש מוגזם...אני מבדרך כלל מבקש תמונה אחת וישר עובר לשיחה על אותה בחורה.אבל אני יכול לציין שזה גם בא מהצד השני.עד שאני לא שולח תמונה היא בכלל לא פותחת בשיחה.אז את לא יכולה לומר שזה רק אנחנו אשמים.

למעלה