פוטרתי

TalReshef

New member
פוטרתי

רציתי ליידע את כולם גם בגלל שהפורום הפך, לפחות מבחינתי, למקום אישי באופיו, וגם כי אם למישהו יש רעיון יצירתי לבעל תארים במדעי הרוח עם נסיון כמהנדס תמיכה טכנית הוא מוזמן להושיט יד ואשלח לא דף קורות חיים. באמת. אבל מלבד זאת, פשוט רציתי ליידע.

מוגג

New member
../images/Emo10.gifתנחומיי

אני רק יכולהושיט יד
וירטואלית. שבוע קצת מדכא. חזק ואמץ.

גנגי

New member
צר לי לשמוע.

מחזיקה לך אצבעות. ואגב, מה זה "לא דף קורות חיים"? זה ההיפך מ"כן דף קורות חיים"?

hillelg

New member
על כגון דא היו בעלי המסורה אומרים:

"כתיב לא וקרינן לו". חוצמיזה, דיברנו פעם על החזקת אצבעות, לו?

shellyland

New member
א. תנחומיי

ב. שלח לי קוח", ג'אסט אין קייס (איך האנגלית שלך?). ג. לרשותך פורום מובטלי היי-טק. לא שכאן לא תקבל את התמיכה הראוייה, אבל שם אולי תוכל לקבל גם כמה עצות מועילות. ד. נצל את החופשה הכפוייה שנפלה עליך כי יום אחד היא תגמר ולא תהיה לך כזאת עוד פעם עד הפנסייה. נסה להנות מכל רגע (למרות הלחץ והבאעסה הכללית) וזכור: לא קשה בכלל להתבטל! ה. מזל שלפחות זה קרה אחרי מקסיקו, לא? ו. אין לי מה להגיד יותר, אבל אני נורא רוצה להגיע ל- ז.

גנגי

New member
תגידי,

אפילו כשהנושא כאוב ורציני את לא מסוגלת להתאפק?
מה יהיה הסוף, שלי? אה?

shellyland

New member
רק כשזה קשור ל../images/Emo94.gif

בננות. יש לי גנים ברזילאיים, יו קנואו.

גם תנחומיי ../images/Emo39.gif

ומוסיף על המלצה (ד) של שלילנד :
אולי זה זמן טוב לשקול כניסה לתחום אחר לגמרי? אני מכיר אחד, מפוטר הייטק, שהתחיל לעבוד כמטפל, וגילה שזה הרבה יותר מתאים לתכונות האישיות שלו.
החברה המערבית משדרת לנו במיליון ואחת דרכים, שאם אנחנו לא יוצרים ערך כלכלי בשביל מישהו, אנחנו "לא שווים". זו נורמה חברתית דכאנית ומרושעת, ואל תיתן לה לזמזם לך בראש ולמרר את חייך.

המוזרה

New member
מצטרפת לתנחומים

ולכל מילה של שוש. רק אל תאבד תקווה, נסה לחשוב יצירתי. וסליחה אם זה נשמע מליצי.

../images/Emo45.gif,תודה, שושן... גם אני הייתי

צריכה לשמוע את זה (בעיקר החלק השני).

ס ק א ל י

New member
עדכן ז'רגונך, חבר:

זה לא ממש שפוטרת. מהיום אמור: 'צומצמתי', מלשון ' downsize'. ו-אפרופו הדיון שלנו בנוגע לשפה ותרבות אנגלית / לועזית, שימו לב שבעוד שהעברית פשוט פוטרת אותנו ב'לפטר', האנגלית מבחינה גם בין to fire לבין to lay off. אבל את האופציה האחרונה, טל, לא היית מציעה לך לתרגם לעברית ...

shellyland

New member
כמי שעושה לא מעט פיטורין באנגלית

אני רוצה לציין שבפועל ההבחנה הזאת כמעט ולא קיימת, המונחים הם או To let go בפוליטיקלי קורקט או To terminate במשפטית או To kick his/her ass out of here אם מישהו באמת עצבן אותי.

וכפי שאתם רואים- אני מעוברתת שוב.

נחתתי לא מכבר, וכבר אני מפלסת את דרכי בין מטח ההודעות שלכם. לא יודעת מה איתכם, אבל... אני התגעגעתי!

טל קר

New member
downsizing זה מדכא את הנותרים,

נתקלתי במינוח של rightsizing (במידה ומפטרים כמה אנשים)

למעלה