פוטו שופ

פוטו שופ

לכל אלה שיש פוטו שופ יכולות פליז להגיד לי מאיפה להוריד את התוכנה.... כבר מלא זמן אני מחפשת אותה ולא מוצאת.... אני צריכה תוכנה יותר מיקצועית מהצייר ואמרו לי שהפוטו שופ ממש טובה... בכל מקרה יש לי כבר במחשב ( ויאן לי מושג איך...) את התוכנה פיינט שופ פרו 7 והיא ממש מתוסבכת ואין לי מושג איך להפעיל אותה.... אז אם למישהו יש אותה ויכול להסביר לי עליה או אם מישהו יודע מאיפה מורידים פוטו שופ או כל תוכנה טובה אחרת אז בבקשה בבקשה פליז להגיד לי (לשלוח מסר או תגובה או משהו...) פליז ! אני ממש חייבת !!!

motib4

New member
אם פיינט שופ מסובכת לך...

פוטושופ ממש אבל ממש לא יעזור.

Alexis14

New member
לא צריך להוריד

אם את לא מסתדרת עם פיינצ´ופ, שזו תוכנה יחסית קלה (במיוחד לציור דוליז), אז כמו שמוטי אמר- פוטו שופ לא יעזור לך. אני ממליצה לך בכל זאת להשתמש בפיינצ´ופ שלך, ולחפש טיוטוריאלים. או פשוט להשאר לגוד-אולד-צייר...

טיוטוריאלים???

את יכולה להסביר מה זה??? הפיינט שופ שלי מוזרה מאוד.... כי יש לי חברה שממש טובה בדוליז ובתוכנות כאלה והיא ממש בעניין של כל הקטע והיא גם לא מסתדרת עם זה... אז יכול להיות שדיברנו על תוכנה אחרת... התוכנה שלי יש זה פיינט שופ פרו 7.... אז דיברנו על אותה תוכנה???

motib4

New member
כן, היא דיברה על אותה תוכנה...

טיוטוריאלים הם מדיריכים. איך לבנות דוליז בפיינט שופ וכך הלאה.

chatenoire

New member
הסבר

תראי, פוטושופ זו תכנה מסובכת, גדולה ומיועדת לדברים קצת יותר רציניים מדוליז. מחירה בשוק בסביבות 900$, והאמת היא שמציק לי לשמוע כל הזמן אנשים שאין להם מושג וחצי מושג בתכנות גרפיקה מורידים פוטושופ בשביל דוליז. זה אולי נשמע מגוחך, אבל אני רואה את זה כמעט כפגיעה בכבוד התכנה הזו. אם יש לך פיינטשופ, שבי איתה ונסי ללמוד איך לעבוד איתה. אם כל מה שאת רוצה זה להכין דוליז, אין פה הרבה סיבוכים. אני ממליצה להשאר עם הצייר; ברצינות, כמה אפקטים מתוחכמים את צריכה בשביל ליצור דולי מ@#$ת? פוטושופ ופיינטשופ לא ישפרו את הכשרון שלך ולא יעשו את הדוליז שלך יפות יותר אם את לא מסוגלת ליצור דוליז טובות בצייר.

מאיפה אפשר להורריד פיינט שופ../images/Emo35.gif

למישהו יש קישור

נכון צודקת...אם את לא מסתדרת

אם את לא מסתדרת עם פיינט שופ, איך תסתדרי עם פוטו שופ? לי יש את שניהם, ועדיין קל לי יותר להשתמש בצייר...חחחחח אני חדשה בתחום, ואני מאמינה שאחרי שתלמדי קצת בהתחלה בצייר, יהיה לך יותר קל לאט לאט לעבור לפיינט שופ, ואז אפילו לפוטו שופ... גם אם את וותיקה... זה לפחות מה שאני עושה... אז ב-ה-צ-ל-ח-ה ...

למעלה