אזהרת משופמת אישה שאומרת לגבר מה לעשות. צצצצק צצצצק צצצצק ככה לא תמצאי גבר טוב, רינתי
J Jake Speed New member 10/2/13 #172 אזהרת משופמת אישה שאומרת לגבר מה לעשות. צצצצק צצצצק צצצצק ככה לא תמצאי גבר טוב, רינתי
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #178 אז איזה מזל יש לי שאני לא מחפשת. וחוץ מזה, חשבתי שהתרגלתם לזה שכאן הנשים הן אלה שאומרות לכם מה לעשות. לא ככה?
אז איזה מזל יש לי שאני לא מחפשת. וחוץ מזה, חשבתי שהתרגלתם לזה שכאן הנשים הן אלה שאומרות לכם מה לעשות. לא ככה?
O Oscar Wallace New member 10/2/13 #185 רק כאלה שמעלות ציצים ואין הרבה כאלה. אז אם את רוצה את הזכות לומר פה לגברים מה לעשות תעלי תמונה של ציצים. ואם לא בא לך אז אל תגידי לנו מה לעשות.
רק כאלה שמעלות ציצים ואין הרבה כאלה. אז אם את רוצה את הזכות לומר פה לגברים מה לעשות תעלי תמונה של ציצים. ואם לא בא לך אז אל תגידי לנו מה לעשות.
ל לפלר011 New member 10/2/13 #201 תראה אני מחסידי הציצים. בכל הפניות לגבי אברים אחרים בדגש על טוסיקים למניהם אני משאיר לך ולאב סימור את זכות הוטו - הולך ?
תראה אני מחסידי הציצים. בכל הפניות לגבי אברים אחרים בדגש על טוסיקים למניהם אני משאיר לך ולאב סימור את זכות הוטו - הולך ?
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #208 אבל מישהו צריך להגיד לכם מה לעשות. כי אם משאירים את זה בידיים שלכם, הכל הולך קאקען.
O Oscar Wallace New member 10/2/13 #218 כנראה שלא הבנת אותי אי אפשר להגיד לנו מה לעשות, אנחנו חבורה של בובונים. יש דרך להשתיק אותנו ולקבל מאיתנו כבוד והערכה. מה הדרך ? להעלות תמונה של ציצים (ולא מהרשת אלא שלך). אני מבין שיש לך בן זוג, האם יש לך דרך יותר טובה להשתיק אותו מאשר להתפשט ?
כנראה שלא הבנת אותי אי אפשר להגיד לנו מה לעשות, אנחנו חבורה של בובונים. יש דרך להשתיק אותנו ולקבל מאיתנו כבוד והערכה. מה הדרך ? להעלות תמונה של ציצים (ולא מהרשת אלא שלך). אני מבין שיש לך בן זוג, האם יש לך דרך יותר טובה להשתיק אותו מאשר להתפשט ?
O Oscar Wallace New member 10/2/13 #228 ומה לגבי זרע שהוא מפיק ? את יודעת איזה קולות ודברי חוכמה גבר מפיק בזמן מציצה ? נסי, לא תאמיני.
J Jake Speed New member 10/2/13 #189 לא. לא כאן. בחיים האמיתיים כאן לנשים אין את יכולת ההשפעה שבחוץ. הן לא באמת יכולות להפעיל ולכבות את הכוס
לא. לא כאן. בחיים האמיתיים כאן לנשים אין את יכולת ההשפעה שבחוץ. הן לא באמת יכולות להפעיל ולכבות את הכוס
W wish2 New member 10/2/13 #292 ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי ג'ייק מקולקל בגללך. תתקן לי אותו.