את כן,רק שאת לא יודעת.
J Jake Speed New member 10/2/13 #110 זו הבעיה? אני ארענן קצת קשרים מהעבר. תבואי, נצא יחד. אה, אני לא זבוב על הקיר. אני פיל בחדר
J Jake Speed New member 10/2/13 #134 לא בלי סיבה, ליאור אתה מכיר את הקטע הזה של נשים עם לאכול ולהאכיל סרטים? עכשיו תחשוב את זה בזוג ותעלה מעריכית על כל אחת שמצטרפת
לא בלי סיבה, ליאור אתה מכיר את הקטע הזה של נשים עם לאכול ולהאכיל סרטים? עכשיו תחשוב את זה בזוג ותעלה מעריכית על כל אחת שמצטרפת
J Jake Speed New member 10/2/13 #153 מעניין לי את הזין, "מחמיא". חוצמזה, אני אוהב שלישיות גם בחיים. אז איפה פה הבעיה?
מ ממהמיה11 New member 10/2/13 #212 אם יהיה גבר, לא נוכל באמת להיות פתוחות וחופשי ות. מצד שני, אולי עדיף שתבוא שלא נהרוג אחת את השנייה? אני מתלבטת.
אם יהיה גבר, לא נוכל באמת להיות פתוחות וחופשי ות. מצד שני, אולי עדיף שתבוא שלא נהרוג אחת את השנייה? אני מתלבטת.
J Jake Speed New member 10/2/13 #241 במקרה הכי גרוע אני נכנס בין שתיכן. סנביץ' ג'ייק בא לך לטעום קצת ג'ייק, לילוש?
J Jake Speed New member 10/2/13 #107 גם אני מאמין בטוב שבאדם ולעניין זה אישה לא נופלת תחת הגדרת "אדם"
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #100 זה היה אמור להיות מכוון אלי? המירמור והקמטים והרווקות הזקנות?
ר רינתי77 Well-known member 10/2/13 #111 בדיחה על מה? לי צריך להסביר דברים כאלה היות ואני נטולת חוש הומור.
ד דאגרוטיפ New member 10/2/13 #17 בשם הדיוק והתבונה: הבעת תמיהה לנוכח הנקרא היא שלב הכרחי בתהליך הלמידה. אפרופו למידה, וכאלה.